|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop 3 božične kulinarične uspešniceV članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Zadnje s foruma
Punkcija IVFVitaebellaAli je bila punkcija v postopku IVFa boleča?Da (
12%)

Ne (
4%)

Zelo (
2%)

Ne, ker sem bila uspavana (
4%)

Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (
2%)

Nisem bila na umetni oploditvi (
76%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!