Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kot rečeno je to moja tretja nosečnost , doma imam(o) enega fantka in eno punčko... Datum pa mi je G po UZ določila 10.11. Prejšnja dva sta sicer zamujala tako da bomo videli...
Sem spregledala, da si diplomirala. Meni pa manjkajo še 3 izpiti in diploma. Voljo sicer imam samo me pa malo finance hecajo. Sem ostala brez službe pa žal ne morem skupaj napraskati denarja za dokončat.
noro... me prou skrbi, samo potem, ko mi ne bo več slabo ne bo treba več tolko jest, s tem se js tolažim...
prvič sm se zredila 17 kg, pomoje bo zdej isto, če ne še več
Čeprav mi je šlo pomojem ene pol kg samo v prsi. Se mi je obseg povečal za 6 cm. Moj pa pravi, da ni nič porajtal.
drugače me pa ne skrbi,kolko se bom zredila,mi je prou fajn, ker sem drugač malo presuha.
, slabosti so še prisotne.