Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ampak so pa zakon, aaz nisme bla šivana pa je blo vseeno fajn jih met, je vse precej razbolelo in ti nič drugega ne paše
.
.....tako, da čez vikend začnemo z beljenjem in prestavljanjem/sestavljanjem pohištva......to bo veselo.
. Nisem pomislila na mehkobo,..jah to so pa izkušnje
Se kar tolažim da tamauči ne bo tak kot ona... Je pa tdu precej živahen predvsme ponoči... hm hm...
si me tudi pošteno privošči. Včasih imam občutek da me bo kar raztrgal in ven pogledal tako se upira na vse strani. Najljubši šport je pa upiranje ob rebra,..prav čutim kako se zabava, samo jaz pa še diham komaj
Je pa precej težak 2,3 kg (sem v 33 t 3 dni), po razpredelnici sem gledala, da je to skor za 35 teden! Je rekel gin. da bo krepak dojenček. Verjetno mi je na ta način hotu povedat, da bomo rodil pred rokom.