|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 90 [91] 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
19.11.2012 23:07:35   
komarka
Živjo!

Preden preberem kako se je odvijalo prejšnji teden moram povedati, da se mi od četrtka(15.) veselo cartamo. Tobija se je rodil malo čez 3h in porod je bil v celoti zelo lepa izkušnja... malo več napišem ko se bo dojil na drugi strani in bom tipkaka z desno

Aja, rodila sem na jesenicah- 100% PRAVA IZBIRA!

LP vsem k

(odgovor članu Majeli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Novembrke 2012
19.11.2012 23:22:57   
komarka
in se malo statistike: 4260 kg, 56cm. In 0 šivovuser posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   RE: Novembrke 2012
20.11.2012 10:55:49   
miškicapiškica
Komarka, čestitke in vesela sem, da si tako zadovoljna s porodom in z izbiro porodnišnice. A potem si lahko svečke prakticirala?

Kako smo user posted image , še čakamo? Mi ja.

Meni je bilo včeraj zvečer grozno slabo , sem mislila, da bom šla kar bruhat. Na srečo ni bilo treba. Sem pa nekaj drugega dodobra izpraznila. user posted image Mogoče se bo pa le začelo. Ker krče imam pa tudi kar naprej v trebuhu. Bomo videli.


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   RE: Novembrke 2012
20.11.2012 13:36:30   
kitty1
joj punce ...kaj menite o tem !!! Vem da ni glih prava tema za zdej na konc ampak midva z dragemu se sploh ne morva zmenit glede priimka, ki ga bo nosil mali, namreč zgodba je sledeča; Moj ima 2 priimka, prvega po očetu,drugega pa je vzel pozneje še od mame, ko sta se ta dva ločila ! V glavnem on želi , da ima oba priimka, meni se pa zdi to čudno. Vseen mi je kater priimek bi on dal malemu ni mi pa vseen, da hoče da ima oba priimka po njemu. Če že ima otrok 2 priimka ima navadno enga pomami enega pa po očetu..ne pa dva po očetu ? Kaj menite, mi je pa res bedno se kregati glede tega,samo zdi se mi pa tud neumno, da more čist pri vsem ženska popuščat. Me pa že resno skrbi, 7dni je do rok, midva se pa še vedno ne moreva zmenit.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   RE: Novembrke 2012
20.11.2012 15:35:22   
Vivaldi
Evo, kdor čaka, dočaka - in tudi jaz sem prilezla spet na forum user posted image
Najin lepi rjavooki in gostolasi fantič se je rodil 25. oktobra, dolg 48 cm in težak 2960g. In še v porodni mi je babica rekla, kako imam majhen trebuh user posted image

Smo noro navdušeni, jaz sem ga res komaj čakala ampak si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo tako čarobno. Ponoči se sicer zbujamo na dve do tri ure, prosti jutru tudi bolj pogosto, ampak me sploh ne moti.

Čestitke vsem, ki ste že rodile, jaz sem kar ponosna nase user posted image

In seveda stiskam pesti za vse, ki vas to še čaka - res je čisto posebna izkušnja v življnjenju, prvi mesec (s prvim otročkom) je pa itak tako čaroben, da ni za povedat. RES. user posted image

YOU GO, GIRLS! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   RE: Novembrke 2012
20.11.2012 15:54:27   
3buši33
Čestitke vsem, ki že imate doma svoje user posted image !

Mi tudi upamo, da bo kmalu. user posted image

Kitty1 - Zoprna zadeva. Na vso srečo mi takšnih težav nimamo. In če bi ti želela še svoj priimek bi imel 3? Sej ga bodo vsi klicali/imenovali po imenu in ne po vseh uradnih zaznamkih. Najbolje je tako, da si narišeš sliko, v kateri bi bila tud ti in ti bo lažje razumeti. Tale vajin otrok zraste, vi2 se ločita (Bog ne daj) in prevzame priimka od obeh. Otrok zraste, pričakuje svojega prvega otroka... Kako bi se potem počutila, če bi imel vnuk priimek samo od bivšega moža? Ne vem. Težko je tu svetovati. Glej pa na to kot na kompromis, ne na popuščanje ene stani.

Drugače pa je tole vrene čisto za nikamor. Danes je prvi krajec, 28.11. pa polna luna, tako da se tolažim, da če ne prej gremo vse rodit takrat. user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   RE: Novembrke 2012
20.11.2012 19:24:27   
tinka986
Končno spet na forumu user posted image


Nisem brala prispevkov, odkar me ni bilo. Naj na hitro povem svojo zgodbo.
V nedeljo, 11.11. zvečer, se mi je po spolnem odnosu ulila kri. Panično kličem v Celje in mi povejo, da če je prišlo do krvavitve, moram v vsakem primeru se prit pokazat. Z možem odrineva malo pred polnočjo, sprejmejo me in ob dveh sem že bila v bolniški postelji. V naslednjih dneh se je krvavitev umirila. Glede na majhnost otročka so mi opravili še test za nosečniško sladkorno bolezen. Test je bil negativen, se pravi vse ok. Urin in kri tudi nasplošno ok, vsakič, ko so mi ju vzeli. Nato sem v torek, sredo in četrtek bila v bolnišnici še samo zaradi povišanega krvnega pritiska. Popoln dolgčas v Celjski bolnišnici. Dvakrat na dan ctg in ene 100x merjenje pritiska. Seveda je bil stalno previsok. Ker sem že komaj čakala, da grem domov, sem bila v petek popolnoma razočarana in žalostna, ko je rekla zdravnica, da me bojo obdržali še za vikend. Sem si mislila, ja kaj bo pa bolje, itak je pritisk vedno visok... Pa sem vseeno ostala.

Nato pa - kot strela iz jasnega, sploh glede na to, da je otrok bil majhen in mi je tudi osebna gin. rekla, da je možno, da se bo rodil kasneje, se začne iz petka na soboto dogajati. Ob 1.30 sem se zbudila z "menstrualnimi" bolečinami. Te sicer niso bile tako hude, ampak na vložku je bilo spet (!) malo krvi. Grem pokazat sestri, me priklopi na ctg, tam ni pokazalo nič. Prav, grem pa nazaj spat. Malo sem še počivala, nato pa me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha. Ookoli 5.00 grem spet povedat, da se mi bolečine pojavljajo na par minut. In reče sestra da so to najbrž začetniški popadki, glede na mesto pojavljanja. Spet priklop na ctg, kjer spet ni pokazalo nič. Pošlje me nazaj v sobo. Na ctgju sem še komaj zdržala pri miru. Ob 7.00 mi je nenadoma odtekla voda, po hitrem postopku so me stuširali, ker se sama nisem bila več zmožna.

Ob 7.35 se je v najhitrejšem in najboljšem možnem scenariju rodila najina punčka Ema, velika 48 cm in težka 2740 g. Danes sva prispeli domov in se počutiva SUPER! Sem srečna mamica z ekspresno porodno izkušnjo in nobenim šivom. Najina Ema pa najin največji sonček.


No, ni bilo ravno na hitro user posted image

(odgovor članu 3buši33)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 10:24:29   
mumy11
Da se še mi2 mal oglasiva user posted image . Vsem mamicam iskrene čestitke ob najlepšem dogodku, želiva vam veliko cartanja in lepih trenutkov. Vsem ki še čakate pa držim pesti da bo čimprej minilo brez večjih bolečin. GO BEYBE GO user posted image user posted image user posted image .
Midva sva bila včeraj stara 1 mesec, se lepo dojiva in crkljava, je priden fantiček ki se prav rad carta.

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 10:43:52   
rakica82
najprej iskrene čsetitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image . Lepo se crkljajte

je lepo brat vaše zgodbe, pa kako uživate. Super

Jst pa ne vem kaj naj si mislim, imam precej izcedka zadnje dni, tko mi ven pade da mam hlačke ornk mokre, ni pa nobene krvi zraven, samo tak izcedek, bele rumene barveuser posted image . Pa ne vem kaj bi to lahko blo? Se kateri kaj sanja?

Sem mislila da bo mv derugo točno vedela kaj pa kako, ja misli si. Prvič mi je lepo v enem šusu odtekla voda pa sem šla. zdej pa res ne vem, rok imam čez 8 dni, sem resno računala da grem rodit šele takrat enkrat.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu mumy11)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 10:52:40   
ursikaa83
Rakica82,tak izcedek imam tudi jaz,pa se tko mal sluzast..mislim da to proti koncu normalno,razen ce nimas kako vnetje..jaz imam danes rok,pa nic Ne kaze..se pa v dobrem tednu nisem zredila niti za gramcek.
Pa jem ko vlkauser posted image upam da bo ze enkrat kaj..to cakanje ubija..

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 11:18:56   
rakica82
ursikaa mislim da ni vnetje, je brez vonja pa tko.

Sem pa jaz včeraj na pregledu imela malo manj kg kot prejšnji teden.

upam da ti hitro mine tole čakanje

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 11:40:37   
komarka
živjo, punce... za tiste ki še čakate malo branja, ostale imajo dosti veselja s svojimi deteci... Tudi ve boste kmalu tu...in res razumem da je težko čakat..do sedaj sem vsakič čakal čez rok..pravijo da tudi porod čaka na pravi trenutek.. No pri nama je že bilo tako.

Naša zgodba
v ponedeljek zjutraj(3 dne cez rok) sediva z možem pri zajtrku in v zraku toliko nedorečenega..kam bi šla rodit, kako bo z varstvom za tavečje dva, kam bom hodila na ctg na dva dni...pa pokličem doulo, porodno spremljevalko in jo vprašam za mnenje glde amniocinteze...pa naju z možem prešine, da bi jo vseeno prosila, če naju spremlja in ona sprejme.
naslednji dan se doimo, pomenimo, ujamemo in določimo da gremo pogledat na Jesenice..

v sredo se zbudiva tečna ko ne vem kaj se odpravimo proti Jesenicam... in naju sprejme prav priazna babica ki na srečo ni imela nobene porodnice in torej čas za nas..predebatiramo oba prejšnja poroda, pove kako imajo oni prakso, poveva svoje zelje in izpolniva papirje, saj sva se brez tezav odočila da prideva rodit tja. Če naju le ne prehiti.
takrat ugotoviva da imam tudi napotnico in grem lahko še na ctg in pregled k njihovemu ginekologu.

in res, se spet pogovorimo, pove svoje pomisleke oz mozne zaplete... super nama je bilo na tak način se pogovarjat. naredi se uz otročka in spet ful vse razloži (mož je bil zdaj v bistvu prvič zraven na uz) in greva zadovoljna domov.

naslednji dan zjutraj me zbudijo "menstrualni" krči in kot je ena zapisala..hecno v tretje pa nisem takoj dojela da to je to..sem najprej pomislila kaj je ta bolečin, da ni kaj narobe...

Popadki so se lepo vrstlili na 10 min.. mož odpelje otroka v vrtec in jih nočem vznemirjat, ker ne vem kako hitro bo napredovalo... dopoldan sva se še carkljala, se sproščala med popadki in obvestila doulo... poljubila sva se samo enkrat, pa so se takoj začeli stopnjevat...in me je hitro 2minilo" saj nisem hotla spet skor v avtu rodit ..iz istega razloga nisem upala it v kopel,,pa bi pasalo...
no ob 13h se odpravimo iz lj in jaz ze prehajam v bolj aktivno fazo, kar se je vidlo po osornosti v stilu "kr dam se brigaj za svoj ruzak" ko me je vprašal ce sem ga vidla...

Hitra vožnja se je prilegla. nekaj popadkov in smo na jesenicah, lezem v tretji stuk po stopnicah... in na porodnem pozdraviva: sva že nazaj. :-)

po prvem ctg-ju 30 min, so mi samo občasno poslušali otrokov utrip, drugače nobenih kablov!

Ob pol treh pride ista babica s katero smo se pogovarjali prejšnjo dopldne...
grem v porodno(nobenega klistirja, ali vrečastih srajc) sem v soji majčki, naštimamo glasbo..no svečk nismo, ker je bila dnevna svetloba čarobna in lepa( za ponoči pa gotovo bi pasalo).
komaj z babco ujameva eno pavzo med popadki, saj so se kar podaljševali da me potipa...7 cm in čisto mehek mv... to je bil tudi njen zadnji pregled...od tam naprej je šlo z neznasko silo in intenzivnostjo iz popadka v popadkem, jaz kleče na postelji in se opriram na držalo naslona postelje..moz in dula me nezno masirata, mož me boza po laseh, doula mi daje oblkladek na čelo in mandarine...

in naenkrat čutim da sili navzdol, da "samo potiska"..babica je v blizini, me spodbuja naj spustim otročka, da mi gre dobro... želi še preverit če sem čisto odprta, da je varno potiskat, a jaz ne morem vec na hrbet, predlga da bo kr tako pregledala in zavzdihnem "joj ne med popadkom" (kar je bilo praktično ves cas zadnij 20 min) in ona na moje presenecenje to upošteva. v vsej intenzivnosti se spršujem ali bom to zmogla, čakam kdaj bo odtekla voda ..in me doula pomiri da smtik pred izstisom(to smo tudi ze prej debat
, da je zelo znacilno da takrat čutiš nemoč, dvom...) in tkrat močan pritisk in glavica se porodiirali če v ovojih... babica sedaj predre mehur in porodi se dete, najlepše na svetu... vzamem ga k sebi v naročje, moz in doula pa mi pomagata leči na hrbet...
čutim da sem utrujena... in samo počivam..porod je bil res silovit...gledam detece... počakamo pol ure da popkovnica neha utripat in da se porodi se posteljica... ostanemo v mirnem vzdušju in počasi se zunaj noči...

in ko čez dve uri izvem da sem porodila tako velikega dečka z obsegom glavice 37 in brez vsake strganine.. sem ponosna nase in na celo ekiipo!

Dnevi na oddelku pa so bili zelo domači in prijetni..le poporodni krči maternice so grdo motili idilo...

prav lepo je bilo tudi ko sta naslednji dan bratec in sestrica prišla na obisk, sta ga pestvala in smo ga skupaj previjali..na njuno veliko zadovoljstvo je bil fino pokakan :-)

sedaj se privajamo na nov ritem... in vohamo kako diši dojenček!


(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 11:55:40   
44gatti
Živjo punce!
Mi smo od včeraj že doma user posted image Zakon! jst tako uživam v vsakem trenutku, da imam skos nasmeh na obrazu. Mali je tko priden in umirjen, čisto nič razdražen. Danes je imel maratonski spanec, celih 6 ur.
drgač se je rodi 17.11., ne pa 16. user posted image
Aaaaa, joška time!!! Se slišmo user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 13:38:13   
komarka
Čestitke, vsem novemberkam, ki veselo pestujejo in "joškajo" :-)

kitty debata o priimku se meni zdi še kako aktualna za ta čas..no vsaj za vaju... In odlična priložnost za pogovor na globoko..glede na to da praviš da je partner sam prevzel kasneje mamin priimek, mu to veliko pomeni in se splača vzeti čas za to...da razmislita in si povesta kaj vama priimek (in ime) pomeni...

V naraodih kjer je tradicija prevzemanja imen in priimkov od prednikov obstaja tudi nek sistem opuščanja priimkov in imen...ker več kot ene štrir vse skupaj res ni prebavljivo..no rpi nas je že to malo čudno..ampak ok če kenomu pomeni..mene ne moti...
Tako poskusita razmislit kaj bi bilo smiselno obdržat in kaj izločit in zakaj... če sem prav razumela, imata tudi vidva različna priimka..menda obstaja možnost da poenotiš smao priiemk na matičnem uradu... Dva rpijatelja sta se recimo gelde rpiimka tako zmenila da je ona obdržala svojega, on pa je poleg svojega prevzel še njenega, otroci imajo pa samo "skupni" (troje izvorno njen) priimek... konec koncev boste sedaj vitrije družina in zakaj ne bi imeli nekaj skupnega...

no, moje razmišljanje...

Meni se zdi blazno zanimivo, da na islandiji otrok dobi oz se mu tvori priimek iz očetovega imena. tako si potem "erikson" erikov sin ali "erikdotir" erikova hči... (če je očetu ime erik, sevada)



(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   RE: Novembrke 2012
21.11.2012 22:36:24   
miškicapiškica
Ooo, lepo, punce, sem se kar malo nabrala, ste bile pridne user posted image .

Čestitke novim mamicam user posted image

Teli CTG-ji so res hecni, enim ženskam popadkov ne zaznajo, čeprav potem rodijo zelo po hitrem postopku, drugim pa pokažejo popadke, ki jih ženske sploh ne čutijo. user posted image

Tok je fino brat, da ste bile zadovoljne s porodi, da je šlo gladko. user posted image Tudi jaz računam, da bom zadovoljna, ko se bo naš user posted image odločil priti na svet. Zdaj pa res že komaj čakam, da se spoznava. V enem tednu bo gotovo že zunaj. user posted image Za zdaj pa še čakamo, a mi na srečo zaenkrat še ni zoprno. Se kar lepo zaposlim. user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   RE: Novembrke 2012
22.11.2012 19:16:23   
RozaRoza
Pozdravljene novembrke...

Da se vam javim... V soboto, 17.11. sem malce nepričakovano (PDP: 30.11.) že ob 6.30 zjutraj odšla v porodnišnico.
Ob 6.30 uri zjutraj mi je še v postelji začela odtekati voda... in to zelo... samo lilo je iz mene... Popadkov pa nič...
Seveda, sva takoj šibala v porodnišnico. Tam pa me nafilajo z umetnimi popadki... Bilo je zelo boleče in dolgotrajno.
Ker je bila sobota, epiduralna v Porodnišnici v MB ni bila dosegljiva user posted image ...
Po slabih 8 urah se nama je rodil za naju z očkom najbolj čudovit fantek na svetu, ki sva ga poimenovala Adam.
Težek 3.520 g in dolg 52 cm.
Sedaj smo doma in se veliko cartamo in se imamo radi...
Naj še dodam, da je bil porod precej boleč in imam tudi veliko šivov, kar boli... user posted image , vendar je bilo
vredno... user posted image

Čestitke mamicam novembrkam in vse dobro bodočim mamicam novembrkam želim...

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   RE: Novembrke 2012
23.11.2012 18:03:12   
Špelička
Najprej čestitke vsem mamicam in hvala za vse porodne zgodbe, ful mi je fajn to brat, sploh sedaj, ko je vse za mano user posted image .

19.11. se je 10 dni po PDP rodila najina punčka, težka 3120 g in velika 52 cm. Porod je bil sprožen, najprej sem dobila svečko za odpiranje, preživela noč na ginekološkem oddelku, naslednji dan sem bila 3 cm odprta, popadki so se začeli in poslali so me v porodno. Ker so bili popadki prešvoh, so me dali še na flašo, vmes predrli ovoje in potem se je zares začelo. Popadki na 5 min in manj so bili zelo boleči. Čez 3 ure sem končno lahko dobila epiduralno in svet se je obrnil za 360 stopinj. Nobene bolečine več, popadkov sploh nisem čutila, začela sem se hitro odpirat in v roku 2 ur rodila, iztisa dejansko nisem čutila! Uglavnem epiduralna je bla majka! In nisem bila šivana! Pri vsem tem čakanju po PDP-ju, vseh mogočih umetnih postopkih pred in med porodom, se je moj porod končal svetovno in mi bo ostal v spominu kot čudovita izkušnja. Grem takoj jutri spet user posted image . Pri vsem tem ne smem pozabiti na fenomenalno osebje v Postojni, predvsem babce - sam kapo dol. Prijaznost, strokovnost, ustrežljivost, ni da ni, toplo toplo priporočam!!!

Danes smo že doma, se cartamo in nasploh uživamo v družinskem življenju user posted image .

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
   RE: Novembrke 2012
23.11.2012 22:39:13   
3buši33
RozaRoza, Špelička - čestitke! user posted image user posted image user posted image

Midva še zmeri nisva enotna glede imena. Men je fullll všeč Ela, mojmu pač ne, ker mu imena na 3 črke ne sedejo... Ime Rina mi je tud pri srcu, pa mu tud ni všeč, tako da bo kr Noname zgleda user posted image Oh, že itak vse pritiska, mehur več ne tesni, kolki bolijo... pol se pa še s takimi ubadam... da tud zaspat ne morem. user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   RE: Novembrke 2012
23.11.2012 23:07:48   
miškicapiškica
Špelička in RozaRoza, čestitke!!! user posted image user posted image

3buši33, upam, da se čim prej dogovorita za ime, da bosta mirna.

Tudi mi še čakamo, čakamo, čakamo. Zdaj bi pa že rada rodila. Upam, da bo kmalu. user posted image

(odgovor članu 3buši33)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   RE: Novembrke 2012
25.11.2012 15:19:39   
kitty1
no mi še tudi kar čakamo...sicer je šele v torek dan D ampak z mojmu kr ne morva več čakat....in sva v pričakovanju vsako minuto...upam da se bomo do torka že crklali... kr mal zavidam tistim ko ste rodile pred rokom user posted image .

3buši33: Jst navijam za Elo ...Če bi pričakovali punčko bi tudi bla Ela... Imam pa sama samo 3 črke v imenu in povej svojmu, da ni boljšega kot kratko ime... Do zdej je blo še vsakmu všeč...

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   RE: Novembrke 2012
25.11.2012 16:37:04   
sončki3
Živjo punce in čestitke vsem mamicam in dobrodošli vsi mali škratkiuser posted image user posted image
Tudi mi smo v torek 20.11. dočakali našega princa.Velik kar 55 cm,težak pa 3600 gramov je prijokal ekspresno na svet in kljub mojim strahovom glede velikosti,naj vam povem,da nimam niti enega šiva..
Toliko za zdaj,več o samem porodu kmalu.
Vsem puncam,ki še čakate,vam želim,da bi vam čas hitro minil,sprostite se in naj bo vse hitro in čimmanj boleče!!!user posted image

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   RE: Novembrke 2012
26.11.2012 7:33:10   
multipraktik
Evo se mi2 se javiva in sicer se ze cartamo in danes sibamo domov. Presenetil me je odtek vode en teden pred pdp v cetrtek zvecer 22.11...ob 19.00 sprejeta v p in 22.40 ze ostala brez trebuha...polubckala sem ga malo kasneje,saj sem rodila s cr...ampak se ze dojiva in je super. Predvidenih 4100g se je izkazalo za 3720g in je tak corti da komaj cakam naslednje dneve ko bomo vsi skupaj!

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   RE: Novembrke 2012
26.11.2012 12:46:01   
komarka
Sedaj se pa že zelo pozna, da se je naša aktivnost preselila drugamuser posted image

Čestitke, mamice in dobrodošli dojenčki! Prijetne začetke vam želim.. pa dobro o0krevanje nekaterim mamacam!

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
   RE: Novembrke 2012
27.11.2012 9:29:31   
Jakisonček
Tudi pri nas smo že povečali našo družino in sicer 23. 11. sem ob 21.09 rodila mojo Lino, težko 4 kg in veliko 52 cm. Porod je bil precej boleč, a tudi hiter. V 2,5 ure je naša bejbika prišla na svet, mi smo pa zdaj vsi presrečni. Lepo se doji, carta, veliko spi. Zdaj pa počasi lovimo naš ritem.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   RE: Novembrke 2012
27.11.2012 12:06:22   
44gatti

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Sedaj se pa že zelo pozna, da se je naša aktivnost preselila drugamuser posted image

Čestitke, mamice in dobrodošli dojenčki! Prijetne začetke vam želim.. pa dobro o0krevanje nekaterim mamacam!


Res je! Se pridruzujem napisanemu user posted image
CestItke vsem novopecenim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 90 [91] 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 90 [91] 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?