|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   november - še malo
2.9.2005 10:29:29   
wawa
Halo halo kako ste kaj novemberčice???

No ena pikica se je naveličala čakat, tako da naš nogometaš ni več novemberka ampak avgustovka. Komaj čakam da se nam kaj javi....

No jaz sem OK DOKI, mali/la brca kot, da bi imel nogometno prvenstvo notri, me včasih kar malo premakne. Saj sem full vesela vseh premikov, samo včasih mi je pa po kakih 15 minutah nenehnega razgrajanja že kar čudno.

Kupovanje - no ja to je zame še neznan pojem.....razen vozička.....se bova z dragim spravila nekje okrog 15ega, samo ko sem vidla seznam stvari mi je kar malo slabo ratalo, no na srečo dobim nekja stvari od drugih....

Pa ve kako ste????? Utrujenost??? Delo??

javite se
Neposredna povezava do sporočila: 1
   november - še malo
2.9.2005 11:06:49   
NinaŠ
Živ!

Mi2 sva tud čist OK, no mene sicer ko boli hrbet in iz njega dol cela leva noga (posebaj še ponoči), ki včasih postane tud vsa mravljinčasta... ...ampak to bom že potrpela, saj je le še 2 meseca... joj kako čas beži. Na srečo so se težave z zgago, ki so se že nekaj začele nakazovat, umirile.
Mali oz. menda mala je zelo aktivna, skupaj pa sva do sedaj pridelali +8 kg.
Utrujenost?! - pri 1,5 l starem sinu pojma ne bom komentirala, služba pa mi za zdaj še ne dela kakih težav in prav z veseljem še hodim tja - smo tud tako fleten kolektiv, da grem že zato z veseljem.
Kakih novih stvari do sedaj še nisem kupovala, saj imam od Anžeta že cel kup stvari, dokupila bom le nekaj malo bolj "punčkastih" oblekic; pa seveda me ful mika nov vozek, samo v tem se z mojim ne strinjava, tako da bomo še vidli. Danes sem ravno začela prati stvari, ki jih bomo na začetku potrebovali - oblekice in prevleke iz lupinice, vozička, ležalnika,...

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   november - še malo
2.9.2005 11:47:56   
mauri
Ja ena pikica se je res naveličala. Malo prej sem govorila z nogometašem in mi je povedala da sta se obe s tamalčko okužili z neko bakterijo - streptokokom, zato pa se je vse skupaj tako zgodaj začelo. Tamalčki so dajali kar tri vrste antibiotikov - na slepo in če kateri od teh treh ne bi bil pravi, bi mala lahko umrla.
Še dobro da se je vse srečno končalo!
Danes je Nogometaš dala prvič mleko, jutri pa grem k njej na obisk, pa vam potem sporočim kaj več!

Lep sončen dan!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   november - še malo
2.9.2005 12:21:47   
wawa
Ma jaz sem včeraj cel dan na nogometaša mislila, sploh si ne predstavljam...

Moj dragi je želel konec meseca še na en sejem nekam v tujino - za službo, pa ima sedaj jasno prepoved , ker očitno res ne veš kdaj te preseneti

Nogometaša lepo lepo lepo pozdravi in ji prenesi moje naj naj naj naj lepše želje.....

NinaŠ ja pri 1.5 let starem sinu pa res ne smeš vedeti kaj je utrujenost , služba tudi meni še kar paše in imama zanjo ogrono energije, več kot prej. Samo malo mi misli uhajajo........neznano kam


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   november - še malo
2.9.2005 13:17:27   
cuma
Pozdravček!
Jaz sem pa kar malo šokirana ob novici o nogometašu!
Saj vem ,da se take stvari dogajajo, ampak nikoli ne pomisliš, da se bo zgodilo tebi. Tako tudi ona najbrž ni pomislila.. Najpomembnejše je, da je s tamalo in z mamico vse ok. in da ju imajo pod kontrolo. Bom pa začela malo resneje razmišljati o nabavi in pripravi stvari za našo princesko, kaj pa če se ji zahoče septemberskega toplega sončka? Upam, da ne! Skratka, čuvajte se punce!
Lp cuma

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   november - še malo
2.9.2005 13:23:40   
medvedek
No novemberke pa smo zopet tu. Še malo pa bodo tudi ti trije zadnji mučni trije meseci za nami. Zaenkrat sva z medvedkom še vedno v službi, čeprav vedno težje zdržim celih 8 ur za računalnikom, pa še mučijo me grozne bolečine v hrbtenici. Z spanjem ponoči pa je tudi že bolj tako - slabše, saj se ne morem navaditi spanja na hrbtu ali na boku.
Brcike mojega medvedka so še vedno znosne in sploh ni noben pravi nogometaš, kot se to dogaja pri vas. Ampak pomembno mi je le to, da ga čutim vsak dan,pa čeprav le kot majhne tresljaje.
Kako ste pa kaj ostale daleč z nakupi?
Midva imava samo že voziček. Ostalo pa bova malce pogledala pri znancih in potem res kupila tiste naj bolj nujne stvari. Saj se mi zdri brez veze sedaj na veliko zapravljati ko sploh še ne vem kakšno velikost bomo rabili za najinega medvedka.
Posteljico si bom pa tudi sposodila pri svakinji.
Kako pa ste kaj ve z kg??? Meni moram priznati zadnji mesec pridno rastejo in me kar malce skrbi kaj bo rekla ginekologinja na naslednjem pregledu, saj je obsedena z kg? Do sedaj sem jih namreč (v 6 mesecih) pridelala 10.
No sedaj pa dovolj čebljanja in moram zopet malce veselo na delo.
Uživajte z svojimi sončki še naprej in se zopet kaj beremo v ponedeljek.

LP MAMI

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   november - še malo
2.9.2005 13:34:27   
wawa
Vsakič ko pogledam vas je več pofočkanih....

Ja cuma kot sem rekla tudi mene je tale dogodek z nogometašom, prepričal, da bo počas res!!! treba stvari na kup zvleči pa sobico prebarvati, pa tako naprej....

Medvedek, jaz sem kilograme obesila na klin, ob zadnjem tehtanju sem jih imela + 11, pa sem tehtnico obtožila izdaje in zarote ter jo vrgla skozi okno - sedaj se ne tehtam več, kaj bo rekel v sredo G, me pa tudi ne zanima, jem ko sem lačna, jem zdravo (sadje zelenjava polnozrnat kruh, .....), jem zelo malo sladkarij, skoraj nič, popijem 3 l vode na dan, vsak dan hodim 1 h, če pa je dež telovadim - IN ČE SE KLJUB TEMU REDIM POTEM SE MOJEMU TELESU TO PAČ ZDI POTREBNO IN BO TUDI PO PORODU ŠLO VSE DOL!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   november - še malo
2.9.2005 13:39:51   
Urša
Oj!
NinaŠ, dobro vem kako je folgat z enoletoinpol starim malčkom. Na čase se mi kr trga! Pa kaj čmo... so pa tko luštni, čeprov zahtevni! A bosta z Anžetom in dojenčkom doma al gre v vrtec?
Drugač sm pa kr vredu, čedalje bolj utrujena in ful mi dol prtiska zadnji tedn in precej pogosto otrdi. Ne vem, upam, da je to samo utrujenost.
Tud jst sm čist šokirana glede nogometaša. Morm mal pobrskat, ker sm šele zdej prebrala.
Drug tedn grem v Avstrijo mal v nabavo, čeprov ne rabim veliko stvari, pol pa počas začet s pripravami... res nikoli ne veš kdaj te preseneti.
G imam v pondelk, tko da... ko bo treba na tehtnico... bo spet pritisk narastu...
Držte se!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   november - še malo
2.9.2005 13:44:01   
žužu
ojla wawa!
ne se sekirat zarad kilogramov, verjemi, da bo vse izginilo. tiste, ki ste prvič noseče, potem še vedele ne boste, da ste bile kdaj bolj okrogle.
jaz sem se prvič zredila za skoraj 30kg, že iz porodnišnice sem jih prinesla le še 10 preveč. potem je šlo pa še tisto ekspresno hitro dol. tako da nikar ne premišljujte preveč o tem.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   november - še malo
2.9.2005 13:48:18   
Urša
Kako si prilepte trakec gor? Jst ga mam pod moje nastavitve, a zdej ga je treba kam kopirat?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   november - še malo
2.9.2005 13:50:07   
brianna
Pozdrav november!!

No, pa smo dočakali novo RR, da se malo načvekamo, čeprav se meni zdijo črke premajhne in buljim v ekran, kot da sem čist slepa

Pa saj bo

Jenček veselo brca, prejšnji teden sva dobila vozek iz nemčije in sva več kot navdušena, celo malo važna. Ko pogruntam ta novi RR naredim album naše formule.

Danes me je sicer nekaj zabolelo spodaj in je že bila panika, pa opažam, da mi trebuh zmerom bolj pogosto otrdeva, kar mi sploh ni všeč. Moramo še malo zdržati vsekakor, pa pošiljam lepe pozdrave nogometašu.

Pa še nekaj me zanima. Nikakor ne morem narediti novega trakca, prosim za pomoč. Se še ne znajdem na tem novem RR

Hvala in lepo nosečnost

mi2

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   november - še malo
2.9.2005 14:18:05   
mujcek
hallo!

Jaz sem sicer po datumu decembrka; pa saj več ne vem kam spadam, ker se bosta moji pikici zelo verjetno prej rodili in če bo to pred 39t, potem spadamo k vam. Pa tudi moje težave so bolj podobne vašim, kot pa decembrskim nosečkam. Torej se moram malo pofočkati tudi pri vas in upam, da me boste sprejele

Sedaj sem že začela malo okrog hodit in si ogledovat stvari za bebiki, pa mi cene vso voljo vzamejo
ko pa berem, da katera rodi toliko pred rokom pa me še panika grabi-kaj pa če bosta moja pokeca tudi več tednov prej, jaz pa še nimam nič kupljeno in pripravljeno

Včeraj sem bila v Pikapolonici in se mi zdi, da imajo zeloo visoke cene in mislim, da je v baby centru nekoliko ceneje

Prosim svetujte mi, kje so najcenejše:
- posteljice 140x70
- vozički
- oblekce
- plenice
- odeja in posteljnina
- dude oz. flaške in te stvari
- kozmetika za bebike

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   november - še malo
2.9.2005 15:13:04   
Urša
Jst ti svetujem Toysa (Avstrija), če imaš še tolk moči in ti pot ne bi bila prenaporna.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   november - še malo
2.9.2005 20:02:16   
wawa
Ohoj

Žužu hvala za spodbudne besede.......saj se niti ne sikiram samo pred pregledi je rahla kriza, saj veš tile G Tvoj starejši je pa zdaj spet v šoli kaj, a so bile priprave hude?????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   november - še malo
2.9.2005 20:10:26   
brianna
Ojla

Evo naš vozek je že v albumu, lahko si ga ogledate. Meni je ful všeč in sem zelo zadovoljna. Je pa TRAXX Jaguar 4

lp
mi2

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   november - še malo
2.9.2005 21:34:19   
NinaŠ
Joj, kako mi delate skomine, ko vse čvekate o novih vozičkih... ...jaz pa, saj bi ga kupila, vendar ne za ceno, da se bova potem z mojim še pol leta bockala o tem. Pa če dobro pomislim, bi bilo na prvem mestu najbolje najprej kupiti sušilni stroj (pravzaprav bo to nuja, saj nam bo doma zmanjkalo prostora za sušenje cunj), pa jogije ne bi bilo slabo zamenjat,....

Ja Urša, Anžeta smo sedaj dali v vrtec, vendar če se v enem mesecu ne bo "asimiliral" ga bom izpisala, saj mu prvi dnevi, kljub prejšnjemu uvajanju, niso prav nič všeč . No o tem je itak še prezgodaj razmišljat.
Kako bomo potem vsi doma, pa bomo tud že nekako... - s tem se bomo obremenjevali kasneje, ko bo, če bi, do take situacije prišlo.

Punce, a imate imena že kaj izbrana? Jaz imam težavo, da mi za nobeno tako ne "sede", da bi se že odločila zanj, pa še z mojim imava dokaj različen okus. Glede na to, da sem pri Anžetu imela jaz glavno besedo, bi bilo lepo, če bi tokrat prepustila izbiro ...?! to mi pa tud ni čist všeč...    se bomo še pogajali. Za ne bo tako težko, ker je cela paleta meni všečnih imen in tud moj ne bo imel tako težkega dela pri izbiri.

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   november - še malo
3.9.2005 0:57:03   
Pikica76
Sem kar vesela ko slišim da ste tudi ostale pridelale okoli 10kg. Jupiiiii, torej smo na istem kar pomeni, da je to normalno (se tolažim).

Zanima me ali ste že vse dale materinsko šolo skoz. Jaz sem sicer prijavljena in me bodo iz ZD obvestili, vendar so mi sestre pri G. rekle da bo to šele oktobra, da ne bi kaj pozabla do poroda. A je možno da tako pozno? Kaj pa če rodim prej preden bom sploh kaj vedela?

Še vedno mi ni jasno kako je potrebno otroka previti, obleči, držati,.... Pač nisem ena od tistih, ki to znajo in počnejo tudi s tujimi otroci.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   november - še malo
3.9.2005 8:41:31   
Teni_
Jaz na materinsko ne bom šla, ker sem hodila ze 1. Teja je zdaj tudi v vrtcu, tako, da je malo lazje, čeprav mi je ze včeraj bil full dolgčas po njej. Ji je pa full všeč, tudi oni so povedali, da je pridna in da ni nobenih problemov. Mene še čakajo tisti drobni nakui v lekarni in podobno. Bi jaz tudi imela nov voziček, ampak ne bo nič s tem. Ime za fantka je 100%, za punčko, sva pa si ze 3X premislila. Lp, Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   november - še malo
3.9.2005 10:06:26   
Meggi
O fajn da smo se mal na kup spet dobile. A dolga je bila moja pot do tukaj- linije počasne,....

No o kg rajš ne bi, jaz sem jih že prekoraćile tiste ki sem jih imela ob porodu prve princeske. Trebušček imam temu primeren velik. In pol me vsi po vrsti sprašujejo; "A je še dolgo?" Ko pa povem pa rečejo:" U ja, pol ste pa že kar veliki!" In kaj naj! Si moram prav ene izjave pripravit za take radovedneže ker me nervirajo. Kaj naj zdaj stradam če se je moja pikica odločla da si bo vzela toliko prostora. Itak bom lahko hujšala ves preostanek živl.

Mi je pa res mal čudn ker mi paše večinoma sadje (nektarine jabolke), sladkarije ne še sladoled ne. Ma bo že . Sam da bo z našo pikico VSE THE BEST.

Spanje je res bolj kritično. Ne vem kako se naj naštimam, levi bok še res najbolj fajn,...

Čas se res približuje. Pranje cotk še čaka, ostalo pa vsak dan kaka malenkost.

Uživajte!

A ha še imate morda kake ideje in želje, kaj bi si rade privoščile sedaj ko ste še v "enem kosu"? Morda kaka masaža, izlet,...
    Saj veste potem bomo za nekaj časa "prpopanež" doma- sploh, če bodo naši sončki pri mamici papcali mleko!

       

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   november - še malo
3.9.2005 20:51:40   
Teni_
Edina zelja preden pride nov član je, da se naspim. potem vprašanje koliko bo kaj časa. Če bo kaj po Teji, bo lepo spal, če pa ne, pa se bo treba navadit na nespanje. Malo me je začelo grabit, zdaj, ko se je nogometaš ze poslovila od nas. Nikoli ne veš. Ta mesec moram še vse pripravit, da bom potem bolj mirna. Vas ze kaj grabi? Kaj pa strah pred porodom. Mene ni. ME tudi prvič ni bilo. Mene je strah samo šivanja. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   november - še malo
3.9.2005 21:06:02   
NinaŠ
O, mojcaH, sam ne mi omenjat šivanja! Mi je vseeno, če grem takoj danes rodit (no, ne čist dobesedno), ko nimam še nič dokončno pripravljeno, samo da ne bi bila šivana. Samega poroda pa me ni čisto nič strah.
V materinsko šolo pa ne bom šla, sem bila že prvič, pa še to sem bila totalno razočarana...
It moram le še na razgovor za EA, čeprav ne vem zakaj, saj sem tud že enkrat bila in tudi z EA rodila? Pa so rekli, da moram še enkrat na "predavanje"? če tko hočjo...

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   november - še malo
4.9.2005 13:57:38   
Urša
Mene tud ni nič strah poroda. Edino želim si, da ne bi bilo prezgodaj... še vsaj en mesec bi bilo fajn zdržat. Drugače je bilo pa meni naročeno, da moram zelo hitro pridt v porodnišnico, drugače bom rodila doma... Je šlo res hitro, 2 uri 50 s tem da sm v porodnišnico prišla že 7 cm odprta in se mi še sanjalo ni. Si pa ful želim v Postojno, samo če se bo hitro dogajalo, bo tud Lj. OK.
Spanje... groza! Sploh ne gre več, celo noč se premetavam iz enega boka na drugi. Na hrbtu me duši, drugače pa ni možno. Pol pa skoz neki jamram. Sej mož je že navajen. Pa kislina! Isto kot prvič. Za pop...! Mi tud Rupurut ne nuca več.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   november - še malo
4.9.2005 14:38:55   
wawa
Spanje - tisto pravo brez zbujanja, žeje, hoje na WC,...kaj je že to????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   november - še malo
4.9.2005 15:44:27   
Urša
Oj, wawa. sej res, mi2 mava na isti dan rok. Če mi rata v Postojno pridt in bova tud tko usklajeni, sva lahko celo cimri!
Sej tale mati narava je res super poskrbela glede navajanja na nespanje že v nosečnosti...da ne bo prevelikega šoka.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   november - še malo
4.9.2005 17:07:52   
Teni_
Kaj pa naj jaz rečem,ko sem rodila v eni uri,s tem, da sem prišla v porodnišnico brez popadkov. Mene je pa konkretno strah, da ne bi rodila po poti ali doma. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?