Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

boli hrbet in iz njega dol cela leva noga (posebaj še ponoči), ki včasih postane tud vsa mravljinčasta... ...ampak to bom že potrpela, saj je le še 2 meseca... joj kako čas beži. Na srečo so se težave z zgago, ki so se že nekaj začele nakazovat, umirile.
mala je zelo aktivna, skupaj pa sva do sedaj pridelali +8 kg.
pojma ne bom komentirala, služba pa mi za zdaj še ne dela kakih težav in prav z veseljem še hodim tja - smo tud tako fleten kolektiv, da grem že zato z veseljem.
ne strinjava, tako da bomo še vidli. Danes sem ravno začela prati stvari, ki jih bomo na začetku potrebovali - oblekice in prevleke iz lupinice, vozička, ležalnika,...
ob novici o nogometašu!
ne bo tako težko, ker je cela paleta meni všečnih imen in tud moj
Sploh ne gre več, celo noč se premetavam iz enega boka na drugi. Na hrbtu me duši, drugače pa ni možno. Pol pa skoz neki jamram. Sej mož je že navajen.
Pa kislina! Isto kot prvič. Za pop...!