Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa še Teja naj ti malo pomaga...
sva bila danes prvič v materinski šoli v zdravstvenem domu. Prva ura je bila posvečena porodu in tako smo gledali diapozitive...in mojmu
, saj zadnje čase malce štrajkam
(delo v službi in letenje sem ter tja).
Tudi ponoči spim, zbudim se le zaradi bolečine v kolkih, se obrnem in zaspim naprej.
Upam, da bo vse tako kot mora biti.
.
. Drugače kakšnih hudih bolečin nimam razen špikanja v sp.delu trebuha pa kakšna bolj močna brca, spanje tudi gre (na boku-samo na levem če sem na desnem me takoj zbrca), kilogrami +8, kar zadovoljna.
. No, saj ni pomembno, vazno, da je z otročičkom vse ok. Brca full, najbolj se pa preteguje. Sva predvčerajšnjem opazovala, kako se premakne cel trebuh, ko se tako raztegne. To je za mene nekaj novega, ker Teja ni bila nikoli tako zivahna v trebuhu. Pol toliko ne. Kje ste pa vse ostale? Lp,Mojca
Nika ga z zanimanjem gleda in pomoje ji ni nič jasno kdo bo kmalu not. Počasi bomo začeli z urejanjem sobice-bo treba laminat položit pa prestavit stvari. Do zdaj je spala v spalnici, zdej bomo pa iz dnevne sobe naredili otroško. V Toysu sem nabavla dekoracije in komaj že čakam, da vidim kako bo izgledalo.