|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   november - še malo
6.9.2005 21:22:46   
Teni_
Da se še jaz danes malo javim. Seveda, da ne bo vse lepo, me je danes zakuhalo. No, nimam vročine, ampak me je doletel obupen prehlad. Da je še lepše sem cel dan sama, oz. celo popoldan s Tejo in upam, da se ne bo nalezla. Če ne bo jutri nič boljše, grem do zdravnice, če mi bo sploh lahko kaj dala. Lp,Mojca(s polnim nosom)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   november - še malo
6.9.2005 23:41:25   
petarda
No pa še jaz za konec. Se mi zdi, da sem med tistimi večernimi .... Počutje v redu, Mojca ti se pa le pazi, zdravnica ti bo verjetno dala kar že imaš - lekadol in ti priporočila veliko počivanja...ti pa jo le ubogaj saj moraš paziti na svojega . Pa še Teja naj ti malo pomaga...

Jaz in moj sva bila danes prvič v materinski šoli v zdravstvenem domu. Prva ura je bila posvečena porodu in tako smo gledali diapozitive...in mojmu je kar slabo prišlo, tako, da mislim, da nič od tega, da bi bil on zraven...me bo samo še zanjga skrbelo...bolje da zunaj čaka....

Toliko zaenkrat!

Uživajte in se tipkamo...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   november - še malo
7.9.2005 9:25:17   
mauri
Dobro jutro!

Pa naj bom danes jaz prva! Kako ste kaj?
Jaz že tri dni slabo spim ponoči, ker hodim pozno spat, potem pa še redni obiski wc-ja, najmanj dvakrat na noč in potem predno zaspim....

Drugače pa smo tudi mi že nekaj nakupili za našo pupo (sobico, nekaj cunjic, brisačo...), voziček bova z kupila konec septembra, ko pridejo v prodajo novi modeli peg perego pliko P3 - ful boljše barve kot dosedaj.

Naslednji teden začnemo predelavat garažo v otroško sobico. Komaj čakam da se začne.

V ponedeljek sem bila prvič v materinski šoli, danes je drugo predavanje... Ali tudi katera od vas hodi v Lj?

Potem pa sem obiskala še Nogometaša. Pokazala mi je slikico male Alane Ume v inkubatorju. Kakšn cukr. Pa kok lask ima. Nogometaš naj bi šla konec tedna domov, Alana pa naj bi bila še kakšen mesec ali dlje notri.
Sicer pa je važno, da se obe bolje počutita.

No drage moje novembrčice imejte se skrajno lepo!


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   november - še malo
7.9.2005 12:03:03   
Andy13
Da se še jaz malce javim, , saj zadnje čase malce štrajkam (delo v službi in letenje sem ter tja).

No, počutje je Ok. Tudi ponoči spim, zbudim se le zaradi bolečine v kolkih, se obrnem in zaspim naprej.
Danes sem bila v laboratoriju, dala sem vodo, za popiti so mi dali vodo+sladkor in po eni uri so mi vzeli kri. No, izvidi bodo znani na naslednjem pregledu, to pa bo 21.09. Upam, da bo vse tako kot mora biti.

Konec meseca grem na poroko, pa me zanima kje bi kupila kakšne elegantne nosečniške hlače, ki bi jih lahko nosila potem še v službo. Hvala za vsak nasvet! Gor bom pa oblekla kakšno bolj fino srajčko, čez pa tuniko. Upam le, da ne bo zahladilo.

Lepo se imejte! Zdaj pa šibam na
Andy

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   november - še malo
7.9.2005 15:18:20   
wawa
Evo mene da se vam na hitro javim potem pa odfrčam na morje za 4 dni.

Danes sem bila na pregledu, vse je OK, pikica je že na glavi (boga kako je to čudno), voda OK....skratka super.

Medvedek prašala sem za tiste bolečine, pa se je samo nasmehnil, ja veš kako teh bolečin ne zna niče natančno razložit eni pravijo da gre za vezi drugi za notranje organe (ki so sicer uradni brez živcev-to vem že od prej) , najbolje bo da ugotoviš kaj ti blaži te bolečine in kaj ti jih povzroča, torej če ti jih povzroča dolgo sedenje, manj sedi, ali pa se vleži da bodo izginile. Skratka medvedek manj bova morali delat

Lep pozdravček vsem, zdaj morem pa hitro cune spokat, saj morava do večera še na Pag pridet....

Pa pa bodite v cvetju mladosti!!!!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   november - še malo
7.9.2005 16:11:25   
Julijana
Pzdravček vsem !

Tudi jaz še ne grem rodit mi je pa mal tale ringa nagajala. Sem vesela za nogometaša da je vse OK .
V petek imam UZ in bom vzela možeka s sabo če bo videl kaj je pridelal . Drugače kakšnih hudih bolečin nimam razen špikanja v sp.delu trebuha pa kakšna bolj močna brca, spanje tudi gre (na boku-samo na levem če sem na desnem me takoj zbrca), kilogrami +8, kar zadovoljna.

LP vsem

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   november - še malo
8.9.2005 15:17:24   
medvedek
wawa uživaj na dopustu in si oddahni in spočij kolikor se to le najboljše da. Hvala za odgovor glede bolečin, sem si pa kar mislila za kaj se gre. Najini sončki verjetno pritiskajo na neprava mesta. Pa bova že to nekako prenesli, samo, da bo z najinima sončkoma vse OK. Super, da je bilo na pregledu vse OK. Upam, da bo tako tudi pri meni naslednji teden (v petek).
Uživajte torej v družbi svojih brcik še naprej in se beremo zopet kaj jutri. Če ne pa preživite čim lepši vikend, ki je pred nami.
LP MAMI

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   november - še malo
9.9.2005 16:48:33   
Teni_
Da se še jaz danes malo oglasim. Prehlad je ze skoraj minil, razen kašljam pa full. Zdaj mi je pa začel rast modrostni zob in to boli kot 100 hudičev. Zgleda, da se je zdaj zadnja dva meseca vse spravilo nad mene kaj je mozno . No, saj ni pomembno, vazno, da je z otročičkom vse ok. Brca full, najbolj se pa preteguje. Sva predvčerajšnjem opazovala, kako se premakne cel trebuh, ko se tako raztegne. To je za mene nekaj novega, ker Teja ni bila nikoli tako zivahna v trebuhu. Pol toliko ne. Kje ste pa vse ostale? Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   november - še malo
10.9.2005 12:01:29   
Urša
Oj!
Mojca, tud Nika je bla bolj mirne sorte glede na tole pikico... se včasih kar ustrašim, toliko brca! Pa tud mene je neki dajal modrostni zob ta teden, pa se je umiril.
Mi smo šli včeraj v Avstrijo in imamo košek, ki je že sestavljen in tko kjut! Sm si ga res želela. Nika ga z zanimanjem gleda in pomoje ji ni nič jasno kdo bo kmalu not. Počasi bomo začeli z urejanjem sobice-bo treba laminat položit pa prestavit stvari. Do zdaj je spala v spalnici, zdej bomo pa iz dnevne sobe naredili otroško. V Toysu sem nabavla dekoracije in komaj že čakam, da vidim kako bo izgledalo.
V ponedeljek gremo na dopust za en teden, v Šibenik in upam, da pot ne bo prenaporna in da mi ne bo treba slučajno tam rodit, sem se pa za vsak slučaj pozanimala kje je najbližja "rodalica" al neki tazga...
A ste se kej kopale v bazenih? Baje obstajajo neki tamponi za preprečevanje infekcij. Sm šla včeri v lekarno pa ni mela pojma o tem. Sej ne vem, nej si kr navadnga dam?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   november - še malo
10.9.2005 16:40:45   
Teni_
Kaj ti v lekarni sploh kaj vedo? Sicer ne vem, kje se dobijo taki tamponi, ampak dobijo se. Jaz sem danes spraševala za tiste vlozke, ki ti pokazejo, če ti odteka plodovnica. Tista v lekarni ni nikoli slišala za kaj takega. Ve katera, kako se jim reče? Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   november - še malo
11.9.2005 10:21:36   
petarda
Živjo, še jaz...

Urša sej če greš v Šibenik se boš lahko še v morju kopala, jaz sem bila zdaj v Karlobagu in je bla voda ful topla, čista, na plaži pa skoraj sama....kaj češ lepšega za nosečnico? Upam edin, da bo vreme na tvoji strani... Kako ste kaj druge novembrčice? Jaz dobro, samo tu pa tam me zagrabi kakšna nejevolja, če ni vse po mojem, se mi zdi, da sem kar malo preveč občutljiva in težko mojmu še ta dva tedna...Drugače pa dojenči dobro, se res tako raztegne, da prav val naredi na trebuhu, brca pa skoz...skoraj ves dan brez prestanka...Noge mi zaenkrat ne otekajo, tud križ mal manj boli, ker pazim, da ne dvigujem pretežkih stvari, pa da se ne sklanjam....

Lepo se imejte, izkoristite lep dan, dokler ne začne deževati in se tipkamo....

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   november - še malo
11.9.2005 10:23:33   
petarda
Ups...sem misla, še ta dva MESECA..., da nebi kaj prehitro prišlo, si sploh ne želim...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   november - še malo
11.9.2005 14:57:06   
Teni_
Jaz sem tudi vredu. Zdaj sem ravno malo pospravila po stanovanju, ostalo čaka mojega. Pralni stroj deluje na full, ker sem počasi ze malo začela prat plenice. Ko pa se spomnim, da bi jih morala likat, pa me mine. Na srečo se je mama ponudila, da bo prišla zlikat, tako, da bo malo lazje. Ja, še malo pa bo ze jokalo. Mene kar stiska, če pomislim, da če bo tako kot Teja, potem imam še samo mesec dni časa. Se mi zdi, da je ta nosečnost kar nekako šla mimo mene. No, čeprav še ni konec. Lp, Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   november - še malo
11.9.2005 18:25:23   
Vanček*
Zdravo punce,

evo še mene malo, samo še en teden delam..juhu..potem imam 14 dni dopusta (razmišljam še o morju) in potem porodniška.
Tudi jaz že perem polno paro, mama mi pomaga likat, imam vozek, lupinico, kenguru, ležalnik in toooliko oblačil, vse so mi moje punce posodile, zlate so..hvala vam..še enkrat..cotik imam toliko, da tudi če ne perem celo zimo ima lahko moja Ivana vsaki dan drugo oblekico oz. pajacka..super, ker zako imam malo problema z sušenjem. Ampak, saj sedaj bom imela nov pralni stroj, ki s centrifugo posuši skoraj vse perilo.
Drugače se počutin super in komaj čakam porod.

Bodite lepo in se božajte...Vančo

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   november - še malo
11.9.2005 20:50:31   
Teni_
Punce, dajte mi povejte, je še kateri tako nenormalno vroče kot meni? Okoli mene ni nobenemu vroče, mene pa zadnji teden kar obliva. Totalno nenormalno, obliva. Zdaj naprimer, sedim za rač. ne delam nič, ap dobesedno teče z mene. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   november - še malo
11.9.2005 22:28:04   
Anja**
He he glede oblivanja Mojca to se dogaja samo nama, saj ves najina oblika         

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   november - še malo
12.9.2005 8:34:28   
Teni_
Ja, mogoče pa res. Joj, za mano je totalno neprespana noč. Sem ze mislila, da bom šla rodit. Me je zvijalo kot 100 hudičev, kot, da bi imela popadke, potem sem pa še bruhala. Zdaj me pa malo skrbi. pri 1. porodu se mi je bruhanje začelo 2 tedna pred porodom. Jaz še ne bi tako hitro rodila, no. Komaj čakam na pregled 22., da vidim, kako je stanje tam doli. Upam, da me potolazi, da je še vse ok. Danes zjutraj sem bila na vagi, pa sem spet na + 3 kg. Je šlo čez noč 0,5 kg dol s tem smotanim bruhanjem. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   november - še malo
12.9.2005 13:08:55   
medvedek
No vikend je za nami in se zopet malce beremo.
Mojca H brez skrbi ni vroče samo tebi. Tudi meni se zdi, da se sploh ne morem ohladiti in mi teče iz vseh por. Moj medvedek pa žal ni tako aktiven kot so vaši sončki, čeprav ga čudim vsak dan in noč, ampak samo kot neke tresljaje - nič kaj bolj konkretnega, še najmanj pa, da bi se kaj videlo na mojem trebuhu. Čeprav moj dragi samo čaka, da bo to videl.
Tudi jaz imam v petek pregled in upam, da bo z najinim medvedkom vse OK.
Vidim, da ste že priden in imate že pripravljenih veliko stvari za svoje sončke. Jaz pa žal še nisem tako pridna. V soboto sem bila sicer v H & M v MB kjer imajo res super stvari za naše sončke toda kaj ko ne vem kakšno velikost naj vzamem. Eni mi govorije, da naj vzamem velike (št. 62) drugi pa naj vzamem majhne (št. 50, 52). Jaz pa nisem dovolj pametna kaj naj vzamem, saj je to moja prva nosečnost. Kaj mi svetujete ve? Kajti ne bi pa rada kupila cel kup stvari potem pa jih sonček ne bi mogel nositi, ali pa bi mu bile potem pol prevelike.
Kaj pa ostale stvari (planičke ...), kje se to splača kupovati v MB ?

Upam, da mi bo katera znala pomagati, saj ne bi rada zapravila preveč, sploh pa ne bi rada kupila kaj kar potem sploh ne bi potrebovala.

Hvala in lep pozdrav in sončnega Celja.

MAMI

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   november - še malo
12.9.2005 13:48:07   
Teni_
Glede št. je boljše, da kupiš malo večje, čeprav je spet čisto odvisno, kako velik bo otrok. Jaz sem kupovala od 68, potem pa je bilo vse preveliko, tako, da bom zdaj ene 3 ali 4 kompletke vseeno vzela 56 ali 62. Plenice, če misliš tetra, se mi zdijo najbolj poceni v DM-u. No, vsaj jaz jih bom tam kupila. 5 komadov je 1400 ali nekaj takega. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   november - še malo
12.9.2005 14:36:34   
Andy13
Pozdravček vsem!

Vikend je za nami in moram reči, da sem bila zelo pridna, me je kar razganjalo od energije. Opažam, da potrebujem manj spanca, pa čez dan (če se spomnem in če imam čas) dvignem malce noge v luft in sem kot nova.
To noč sem pa zelo slabo spala, šla 4x lulat, pa vse me je motilo, vroče mi je bilo... prav čudno, no, pa še dragi ni mogel spati, ker sem se ves čas premetavala in iskala pozicijo za spanje. Izgleda, da se bim morala kar podložiti z blazinami, da bom kaj spala ali pa je bilo nekaj v zraku -luni, kdove? Pa še mišek mi ni dal spati in je bil ponoči bolj živahen kakor ponavadi.

Delam pa do srede oktobra, potem pa na dopust in zatem na porodniško.
Z materinsko šolo pričnem prvo sredo v oktobru in sicer bo po vsej verjetnosti 2x/teden - odvisno od dovzetnosti poslušalk in poslušalcev in števila udeležencev. No, glede na PDP konec novembra, bi jo vsekakor morala oddelati vso.

Lep začetek tedna vam želim,
Andy

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   november - še malo
12.9.2005 15:56:22   
amy26
Pozdravljene punce,
Da se še jaz oglasim, prejšnji teden oz. 03.09. sem se poročila tako da sem sedaj ga., na srečo sem imela srečo z vremenom čeprav je bila malo muhasta sobota, od takrat tudi z dragim končno skupaj stanujeva. Sem imela pa ful dela, najprej prijava na novi naslov, sprememba dokumentov, cel kup stroškov,...Dobila sem tudi papirje za urejanje porodniške tako da do petka mislim oddati vlogo.
Bila sem tudi na pregledu, s pikico vse v redu, 15.09. imam pa še UZ. KG zaenkrat +6, počutje super.
Lep pozdrav

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   november - še malo
12.9.2005 19:54:43   
wawa
Evo da se še jaz pofočkam.

Sem že nazaj z morja, kljub malo dežka ki nas ja prijetno pohladil je bilo super, zelo mi je žal da ne živim bliže morja saj mi plavanje trenutno zelo paše.

Drugače sem kar OK, samo malo mi zgaga nagaja (se mi zdi). Zdajle se ravno prišla nazaj z sosednjega hribčka, no ja zaenkrat mi hoja še vedno zelo paše, čeprav sem vedno bolj zmatana.

V petek grem kupit jogi za posteljico, posteljnino, tetra planice, spalno vrečo pa še kaj se najde na seznamu, v soboto pa šibam še z dvema drugima eno nosečko in eno mamico v Celovec v H&M po kako cunjico. Tudi jaz bom vzela ene dva kompletka 56 pa ene tri 62, nekaj bodijev (ker jih nekaj že imam), kako tetra majčko,.....

Uf še to v sredo me čaka mora.......urejanje papirjev na Centru za socialno delo, saj veste porodniška in tako naprej....... ......imam alergijo na uradnike (se opravičujem če katera dela v upravi, saj izjeme potrjujejo pravila)

No zdaj pa šibam pod tuš...pa pa pa en sonček za vsako!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   november - še malo
12.9.2005 19:54:45   
Andy13
Amy26, čestitam ob poroki in vama želim polno ljubezni, medsebojnega razumevanja in sreče!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   november - še malo
12.9.2005 21:50:07   
petarda
Čestitke Amy26 . Pa velik velik .

No sicer pa sem jaz tudi v redu, brca neprestano in mamico vedno spomne, da ni več sama... Vroče mi ni nič bolj kot ponavadi, edino kar opazim je da se zeelooo hitro utrudim, sploh, če je treba v tretji štuk peš po stopnicah...

Voziček še zbirava, ravno tako vse ostalo, nekaj cunjic sva dobila in jih bo treba pregledat potem pa nakupit kar bo manjkalo. Danes smo imeli materinsko šolo in sestra nam je svetovala, da naj kupujemo številko 62, tudi če je na začetku malce prevelika, se pa rokavčki mal zavihajo, na nogice daš pa copatke in je....

Ste se že kaj odločile kateri paket boste vzele na socialni? Medva sva se odločila kar za denar, nama bo najbolj prav prišel...ostalo bova raje nakupila, tako kot nama je všeč.

Glede kil pa raje nebi. Kakih plus 12 se je že nabralo in res čestitke tistim, ki ste bolj pridne. Men paše vse, še posebno pa ČOKOLADA....

Imejte se in se tipkamo...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   november - še malo
13.9.2005 7:13:08   
amy26
Hvala punce za čestitke.
Glede paketka tudi jaz razmišljam da bi vzela denar ali pa voziček.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?