|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   november - še malo
19.9.2005 12:02:33   
hajdi21
Mauri in medvedek,

sicer nisem novembrka,

bila pa sem prejšnji teden v Grazu in v xxxLUTZ imajo 10 tetra plenic (80x80) po 8 EUR. Ne vem pa, kakšne kvalitete so, na oko so mi delovale zelo vredu. Ker nisem vedela, koliko stanejo v Tosami, jih nisem vzela poskusno 1 paket, jih bom pa verjetno enkrat ta teden, pa bomo videli.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   november - še malo
19.9.2005 16:27:20   
Minka Pobalinka
Ojla novemberke.. še kratko javljanje z naše strani..
V četrtek sem imela pregled pri G.. vse naj bi bilo ok, teža: +7 kg..
Bila sem tudi v porodnišnici, kjer sem prejela dve injekciji za razvoj pljučk.. naslednji UZ iamm 27. septembra, sem pa do poroda na bolniški..

nakupili smo večino, v petek sem naročila še "prevozno" sredstvo za našega možička..

Sedaj pa še čakam, da pridejo prepleskat otroško sobo in spalnico, da lahko sestavimo pohištvo, operemo cunjice in potem na miru čakamo..

Ravno danes sva z dragim uredila še očevstvo, po 15. oktobru me čaka še CSD in to je to..


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   november - še malo
19.9.2005 18:00:49   
wawa
Halo halo!!!!

Šele sedaj se oglašam, mi je čist zmanjkalo časa ampak res.

Evo poročilo se glasi takole:

Tetra planice - do Tosame žal nisva uspela pridet - neljubi splet okoliščin in čisto predolga zgodba za telih pa minut.

bila v Baby centru - vse je fuulllll drago razen kar je v akciji, nahrbtnik od niveje sem si vzela - 6.000,00 SIT, zelo pa mi je žal da sva si tam kupila kompletek za iz porodnišnice, ker je stal defenitivno čisto preveč...

V soboto sem bila v Celovcu - H&M - cort cunce, ceneje kot v Baby centru samo ne vse in ne full cenej, defenitivno pa imajo več izbire.....

Uh dobila obiske več kasneje.............

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   november - še malo
20.9.2005 8:56:04   
Urša
Mi smo se mel pa tko fajn na morju... toplo, Nika je uživala v vodi, samo je dobila 3 dni pred nameravanim odhodom vročino in izpuščaje, tko da smo popokal domov. Nam je blo prov hudo, ker smo ravno prišli v nek drug dosti lepši kraj. So najprej sumili škrlatinko, potem pa se je izkazala na srečo samo viroza. No, vseeno je bil lep dopust.
Dete se je mal umirilo, nima več tolk prostora za brcat in bo treba začet kmal štet to 10. Drugač sm pa kr vredu. Ponoč me je tko svinjsko zagrabu krč v nogo, da sm s krikom še Niko zbudila. Se mi je to šele drugič zgodilo, medtem ko v 1. nosečnosti parkrat tedensko. MojcaH, drugač je pa tud mene zadnjič podobno zvijalo in smo že tuhtal,da ne bo treba slučajno v Šibeniku v porodnišnico! Mož je bil kr mal zelen, ko me je vidu, da se neki dogaja. Ne vem kaj bi blo to...
Jst še zmeri nism začela nič s pripravami, no nakupljeno imam vglavnem vse, samo pripravljenega pa še nič. Čakam, da položimo laminat, prestavimo pohištvo, potem pa se začne pranje... samo likanje, to je drug pojem. Sej cotike mi ni problem, sam plenice. Bljak, dolgočasno!
Me veseli, da si se nam oglasila, Nogometaš! Lepo se cartajta še naprej!
CSD... sicer imam vse papirje izpolnjene, pa jih nočjo sprejet, ker še nimam odločbe od Zavoda, da sem upravičena do nadomestila. Čakam že skor cel mesec, pa se ne zganejo!
LP vsem novembrkam!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   november - še malo
20.9.2005 9:21:19   
amy26
Pri meni je pa dete kar aktivno vsaj zadnji teden, brca ful tako da je včasih kar neorijetno sam sem zelo vesela tako vsaj vem da je vse ok.
Nabavila sem par stvari, oprano nič, za likat se mi je pa ful nabrano, voziček pa še ostale stvari pa mislim nabaviti v Avstriji upam da se splača nisem bila še nikoli.

A mogoče katera ve kdaj se začnejo predavanja -materinska šola v Grosuplju.
LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   november - še malo
21.9.2005 14:51:50   
Andy13
No, da nas postavim malce višje

Pozdravljene novembrčice!

Prihajam iz pregleda. Z glukoznim testom, ki so mi ga opravili je vse O.k., sem le malce slabokrvna. Dobila sem sirup z železom in potrudila se bom še pojesti kak zrezek in bi moralo biti bolje. Poslušala sem bitje najinega in menda je že pripravljen z glavico navzdol. Tako lepo ga je bilo poslušati, pa še brcal je.
Naslednji UZ imam čez 2 tedna.

Lepo se imejte!
Andy

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   november - še malo
21.9.2005 15:20:55   
Teni_
Jaz imam pregled jutri, tako, da upam na UZ, da vidimo kako naš sonček napreduje. Za oblečt iz porodnišnice sem danes kupila in še nekaj najnujnejših stvaroi, ostalo pa je mama rekla, da bo šla kupovat, ko bom jaz v porodnišnici. Drugače pa sem danes dobre volje, ker sem imela včeraj še en izpit(sociologijo) in sem ga naredila. So bili danes rezultati. Sicer komaj, ampak glavno, da je. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   november - še malo
22.9.2005 9:38:50   
amy26
Spet smo padle na drugo stran, tako da nas mal prestavljam višje.
Drugače pa, pri meni vse normalno, KG zaenkrat +7, imam pa zelo povečan izcedek nevem ali je prav da si dajem borax svečke, zvečer hodim 1x na wc, trebuh pa res kot žoga včasih ful trd in težak nevem a je to normalno.
Kako ste pa kej ostale, kg, trebuh, počutje,....
lep pozdrav

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   november - še malo
22.9.2005 10:04:59   
Teni_
Jaz sem iz pregleda. Vse je ok. Mat. vrat ohranjen in zaprt. Dojenček ima okoli 1900 g. Kg so super, me je celo pohvalila, ker se od prejšnjega pregleda nisem nič zredila. Dobila sem vse napotnice, potrdila in navodila. Naslednji pregled imam čez 2tedna. Je rekla, da bo zdaj bolj pogosto, ko grem proti koncu. Verjetno zato, ker sem 1. prej rodila. Najbolj sem vesela, da se mi je kri popravila in se več ne rabim basat s temi zelezovimi tableti. To je od mene zaenkrat vse. Lp,Mojca

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   november - še malo
22.9.2005 11:32:08   
Urša
Jst sm mela danes krvne preiskave. Na srečo mi ni blo treba glukoznega testa delat-mi je blo v prvi nosečnosti po njem ful slabo.
Celo cunjce sm začela prat, likanje pa bo še počakalo. Zdej me pa že tok firbec matra kaj bomo dobil, da že komaj čakam! Sam si pravim, če sem do zdej zdržala, bom pa še ta 2 slaba meseca.
Mojca, ti si pa tok pridna, ker se nič ne rediš... Naju z Niko je prej ježek zamikal, pa sva zavile v slaščičarno. Je blo tko NM NM!
Drgač mi pa tko trebuh otrdeva, včer je bil skor non stop kamen. Ne vem, al sm preveč na nogah al je to normalno, prvič vem da ni blo tko... al sm pa že pozabila.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: november - še malo
24.9.2005 15:52:01   
Še ena T
Živjo, punce, spet se malo oglašam..

Urša, tudi meni otrdeva trebuh (31t), ampak sem opazila, da veliko sama prispevam k temu, ker se ves čas nekaj naprezam (pri delu, gospodinjstvu, letanje sem in tja...) Če se vsedem ali vležem in globoko diham, sprostim vse mišice, se tudi trebuh sprosti, ampak samo če user posted image ravno ne brca... Če pa buši otrdi ob brcikah je pa itak čisto normalno. Moj user posted image  je zadnje tedne zelo živahen, tako kot jaz (čisto vsak dan imam po službi kakšne opravke in se sploh nimam časa sprostiti). Tolažim se, da sem vsaj v dobri kondiciji.

Uživajteuser posted image

Teja

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: november - še malo
26.9.2005 20:01:11   
Teni_



No,pa se je spet poslovila ena novembrka. Kako pa ste kaj ostale? Jaz sem super. Malo sem ze začela prat oblačila - no zaenkrat so oprane samo plenice, ki še čakajo na jutrišnjo likanje, če se bo dalo. Sem nekaj lena, ker ze 2 dni perem kot zmešana, pa še je vedno kup cot.  Kg so še vedno + 4,5 kg. Nekam smo se polenile zadnje čase in se nič kaj več pogosto ne oglašamo. Upam, da nas bo lenoba minila. Lp,Mojcauser posted image



(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: november - še malo
27.9.2005 8:33:42   
NinaŠ
Živjo!

Da se še jaz javim po dolgem času. Pri meni tud nič posebnega, razen ponovnih težav z zgago user posted image , ki pa itak vem, da bodo minile že na porodni postelji user posted image ; kilogrami +9, za kar pa se tud še ni treba sekirat...  November se bliža z veliko naglico in kot vidim nas so nas novembrke že kar pridno začele zapuščati.

Cotice in tetra plenice imam jaz že preprane, le še zlikat jih bo treba, kupila sem tudi že en paketek pleničk, zdaj moram pod nujno nabavit le še zimski kombinezonček - pa nikjer ne vidim takega, ki bi mi bil všeč.

LP



(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: november - še malo
27.9.2005 8:42:59   
amy26
jaz sem tudi nabavila peleničke in sicer pampers 2-5kg, tetra pleničke in še par drugih stvari
prav tako potrebujem še en kombinezonček za iz bolnišnice. Prala nisem še nič to bom ta teden se kar veselim user posted image user posted image user posted image .
Kg pa zaenkrat +8, komaj čakam naslednji pregled čeprav ga imam šele 18.10. takrat naj bi tudi zadnji dan delalauser posted image user posted image .
lp

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: november - še malo
27.9.2005 13:50:30   
Vanček*
Pozdravljene novembrke user posted image ,

imam še 37 dni do predvidenega PDP-ja...komaj čakam, uradno sem še do naslednje srede na dopustu, potem pa začnem s porodniško...
Oprala sem že skoraj vse, nabavljeno imam tudi skoraj že vse razen zase Vir vložke pa, za prsi kremo in vstavke, ostalo pa je že vse "perajt", za Ivano...
Zredila sem se za 4 kg, zdr. pravi, da je OK ker maternica in Ivana rasteta normalno in da mi jemlje zaloge, saj ima kaj in kje, ha..ha.
Drugi teden imam poslušanje srčka in čez teden dni zopet ginekologa...
Sedaj se bodo obiski pri njemu začeli bolj pogosto, saj imam čas....

Kako ste kaj ve?

LP Vančo

_____________________________

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: november - še malo
28.9.2005 8:54:11   
smeško
Hojla novembrke!
Kje se skrivate, ni ne duha ne sluha o vas.
Ja, tudi jaz ne vem več kaj je pravo spanje, saj zvečer vsako uro, dve kliče wc, pa včasih me še kak krč zagrabi, tako da zjutraj malo podaljšam, če mi je.user posted image
Kako kaj vaše bebice.Moja se še kar drži.20.9 sem imela pregled in je g rekel, da je težka 2180g in da že ima glavico navzdol obrnjenouser posted image .Jaz pa imam vnetje, no, sedaj je že v redu.Trebuh še raste in je čedalje večji, jaz pa čedalje bolj nerodnauser posted image  . Oglasite se še kaj.
LPuser posted image

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: november - še malo
28.9.2005 18:29:41   
petarda
Živjo punce! Kar malo se navajam na te nove oblike portala, pa še računalnik mi tako počasi dela, da potrebujem veliko časa, za preprosto sporočilo. Kakorkoli ve ste vse super. Jaz sem pridobila že 13kg, razen tega še nimam nič pripravljeno za dojenčka. Ker smo dali narediti garderobno omaro za v sobo, šele nato bi začela prat cotke, ki sem jih dobila, da jih bom imela kam dat... Pa se je nekaj zapletlo in omare ni pa ni.... Tako niti točno ne vem kaj imam in česa ne, pa nočem it v trgovino kar nakupovat...

Sicer pa me je kar strah vseh stroškov. Ali ve že vse imate vozičke? Kakšne pa? Kje ste jih kupile?

No sicer je pa vsaj z mojimuser posted image  vse v redu, kar pa je tudi najpomembneje!!!! Je pa res, da mi trebušček velikokrat otrdeva, ampak pravijo, da je vse v redu, če dojenčka čutiš. In jaz ga čutim zelooo dobro.

Zadnje čase veliko berem te in one revije, o porodih.... in mislim, da mogoče kar pretiravam, saj ponoči sanjam zelo čudne stvari. Danes sem naprimer sanjala, kar se je zgodilo, v otroških letih, ko sem imela še zlati ribici v stekleni bučki, in sem nalila več vode, da bi imeli več prostora za plavat, oni pa sta skočili iz bučke in ko sem se zjutraj zbudila, sta mrtvi ležali ob moji postelji.... Se mi zdi, da me takrat sploh ni ne vem kako prizadelo, saj sem bila žalostna in to, ampak, to da po dvanajstih letih sanjam kaj takega, to je noro... Verjetno je res vse povezano s podzavestjo in si mogoče mislim, če nisem znala skrbet za ribici, ki ne potrebujeta ne vem kaj, kako bom šele za svojega user posted image .

Groza...upam, da me bo minilo, saj nasplošno sploh nisem tip panika, ali pa strahopetca... Vse prej kot to....

No toliko zaenkrat, sem se mogla mal razpisat, mi je takoj lažje...

Pazite nase in lep pozdrav.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: november - še malo
28.9.2005 19:11:31   
wawa
Haaaaaaaalllllllllllooooooooooooo...

Sem bila zadnje čase tako skrajno lena da se mi niti oglasit ni dalo.

Evo jaz sem Oki Doki, oprano nimam še nič, torba za v porodnišnico tudi ni pripravljena, ker smo se odločili da nas ne sme prej presenetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še vedno mi uspe na sprehode hodit, čeprav sem pa vedno bolj utrujena ali lena ne vem kako bi to počutje definiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled imam drugi teden v sredo, upam da kaj več zvem o tem kako se drži naša pikica.

Vidim da se imate ostale vse Ok če že ne super....

No v soboto bomo že lahko rekle naslednji mesec, papa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: november - še malo
28.9.2005 21:40:58   
Teni_



Da malo sprobam, kako je, če je vse barvno. Do zdaj mi je uspelo zlikat plenice, ostala oblačila pa so tudi ze oprana in jim bom jutri pobrala, ker se še sušijo. Jutri bom tudi kar pripravila stvari za v porodnišnico,ker se tokrat ne bom pustila tako presenetit kot 1. Ta teden je bilo pranja res ogromno, ampak zdaj je mimo. No, samo do poroda. Res ze komaj čakam. Po drugi strani pa upam, da bo user posted image  počakal vsaj do 37. tedna, da ne bo še ta nedonošenček. Če pa se ze odloči prit prej, pa naj bo tako kot je bilo prvič, ko ni bilo nič narobe in Teja ni bila niti v inkubatorju. Zaenkrat še na srečo vse kaze, da še bo en čas počakal. Mogoče pa bom na koncu celo preko roka nosila in bom ostala še edina novembrkauser posted image . Kako pa kaj ostale? Ste ze kaj neučakane? Še malo pa bomo spoznale svoje razgrajače. Lp, Mojcauser posted image



(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: november - še malo
29.9.2005 9:06:25   
smeško
Hojla!
Jaz sem cotke za našo bebico že oprala, edino, kar mi še manjka je postelnina in baldehin, pa odejica in kar paše za v posteljico.To bova šla z user posted image  kar na sredi naslednjega meseca kupit, prej pa se moram prepričat, če bo res user posted image  in bomo potem lažje kupili še ostalo.Pregled imam komaj 13.10 in se zavedam, da spol sploh ni tako pomemben, sam moj user posted image  bi rad kupil postelnino al roza al pa ...,saj že oba nestrpno pričakujeva, da se bo najina bebica rodila in da bo z njo vse v redu.

Kako pa kaj ve preživljate ta zadnja meseca?Jaz sem čedalje bolj utrujena, sam sedela, spala in jedla bi.Na srečo sem hodla v materinsko šolo in so nas tam naučili, kako lahko nosečnice telovadimo.Trudim se, da bi vsak dan malo telovadla in mi kar uspeva.Z wc - jem je pa tako kot na začetku, ko sem zanosila, ko sem res vsakih petnajst minut oz pol ure skakala, tako je sedaj.
Moram počasi končat, ker se mi mudi na krajevni urad.
LP user posted image
 

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: november - še malo
29.9.2005 9:18:04   
amy26
Živjo, jaz še kar delam čeprav bi bila najraje že doma, prav težko sedim 9 ur za računalnikom. Me pa maliuser posted image  skos opozarja nase vedno bolj tako da so brce včasih zelo močne.

Smeško, a mogoče veš koliko časa traja da dobiš odločbo od csd za uraden začetek porodniške in seveda bruto plače. Jaz sem dokumente oddala 16.09.05 in sem že kar nestrpna.
LP


(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: november - še malo
29.9.2005 9:20:09   
Urša
Še na hitro od mene... nič novega, razen to, da sem postala odvisnica od Twixa in gostega soka. Grozno!user posted image
No, pa vse lepo pozdravljam!

(odgovor članu hajdi21)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: november - še malo
29.9.2005 15:34:34   
Andy13
Ojla novembrčice!

Pri naju tudi nič novega. Zadnje dni celo boljše spim. user posted image
Delam do 12/10 in moram reči, da ta datum že nestrpno čakam...po drugi strani pa mi bo najbrž doma dolgčas.
No, v materinsko pričnem hoditi 5/10, na telovadbo za nosečnice še hodim in opažam, da iz dneva v dan težje delam vaje...ni kaj, trebuh je že res velik in mi nič ne pomaga. user posted image

Lepo se imejte!
Andy

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: november - še malo
29.9.2005 18:50:42   
wawa
Ej Mojca daj mi povej, čisto takole praktično kaj boš pa dala v tobo za v porodnišnico???

Ok recimo stvari za osebno nego, a za otroka za oblečt za domov prinest boš že sabo vzela???

Malo mi pomagaj, ko si to že enkrat počela.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: november - še malo
29.9.2005 19:11:25   
Teni_



Wawa, ti moram ppovedat, da 1. tega nisem počela, ker nas je prehitelo. Drugače pa sem pripravila stvari za dojenčka za iz porodnišnice, ampak jih bo moj pripnesel, ko bo prišel po naju. Za sebe pa stvari za higieno, polnilec za telefon, telefon, pa kakšne krizanke, če bo naš 2 sonček tudi toliko spal kot je Teja. Drugače pa ti tudi to lahko prinesejo kasneje, ko boš na oddelku. Meni so. Lp, Mojcauser posted image



(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?