Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
je "že" obrnjena na glavo, težka ca. 2600 g in je z njo vse OK. Mene grozno muči zgaga in boleč hrbet (posebaj ponoči), pa seveda nenehno letanje na WC - kar je posebno moteče ponoči, ko končno najdem udoben položaj za spanje in "umirim" zgago, moram že spet vstat in it na WC
. Do danes pa sem pridelala +10 kg.
danes na matičnem uradu že uredila glede očetovstva, tako da ne bova letala okrog po rojstvu.
.
- Lekadol pa itak bolj malo pomaga. Tako da sem te dni bolj ko ne sitna in zoprna in ... mojga
.
!!! Pa glih zvečer, ko se spravim spat in že tko ne najdem položaja, me zagrab! Pomaga mi edino Rupurut pa še to ne več vedno. Isto je bilo pri Niki in z dnem, ko sem jo rodila, so tud te težave zginile.
, mislim prav smešen je...
No ja, bo imelo vsaj dete pestro izbiro oblačil, če je že mami nosečka nima..
Smo pa zadnjič vadli na njenemu enomesečnemu bratrancu in ni bla nič groba, sam ful se je stiskala k men. Tud mene je že groza kako bom brez nje v porodnišnici... bom kr kakšno njeno sliko sabo vzela, da jo bom gledala.
počasi pride. LP,Mojca