Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bo imel oblečeno: body z dolgimi rokavi, bombazne zabice, reko full topli pkomlet iz pliša(dolge hlače in puloverček z dolgimi rokavi). Preko pa kombinizonček, pa s koco bo pokrit, če bo fejst hladno. Lp,Mojca
Bova pa že prej v trgovini skupaj zbrala neki za fantka in punčko.
No, sicer mi pa potem moj dragi pomaga in potem par dni raje malo bolj počivam.
ali našega
pripravljeno vse od previjalne, vozička, banjice, cotk, pleničk že vse....sedaj manjkajo še stavri za higieno in seveda pleničke ter garniturca za prihod iz bolnice. Rabim še veliko potepljenja in energije, ker moram vse to še oprati in potem vse lepo zlikati in dati v omaro. no, amapk saj je še čas 1 mesec in lepo počasi bom naredila vse.
Lahko bi malce pomislili na nosečnice, da bi rade vsaj malo pospale, ne pa da imamo že tako zgodaj obveznosti...
Počutim se kot slon! Ponoči me je ful spodi začel bolet, kot bi dobila popadek, pa je čez nekaj časa popustil in pol še enkrat. Moj
je bil že čist zelen, se je kr mal ustrašu.
Mojca, kje si dobila rjuho za košek? Jst sm jih vidla v Mothercare, pa imajo drugo dimenzijo.
! Kako pa da boš imela CR-če ni preveč osebno?