Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Vemo pa kako je težko dobit mesto v vrtcu. Privat varstvo pa ima astronomske cene. Mi je zadnjič znanka navdušeno razlagala, kako je dobila ugodno varstvo za 400 EUR.
Meni se to ne zdi malo denarja in da moraš potem toliko ali še več dajat celo leto, zato ker ne dobiš varstva v vrtcu. Mislim, da si večina to težko privošči in zato raje v času brezposelnosti tudi plačuje vrtec. Tudi jaz sem trenutno brezposelna in sicer že od julija. Tamalega imamo v vrtcu in sicer iz več razlogov. prvi je, da je med vrstniki in da je deležen programa. drugi razlog je, da lahko brez problema iščem službo in se brez posebnega iskanja varstva udeležim razgovorov, ki so včasih lahko tudi že naslednji dan po povabilu. Če se le da, ga sicer potegnem iz vrtca, tako je bil recimo doma celo poletje in med vsemi šolskimi počitnicami. hodim ga iskat takoj ko je to mogoče ali po kosilu ali pa takoj po spanju. Aja plačujeva pa skoraj najvišjo ceno, tako da se tukaj na nikogar ne šlepamo.
me je kvečjemu potem ujela realnost, ko smo morali po odhodu tamale iz vrtca nenadoma plačat več kot 300 EUR, ker je bil še v kombinirani jaslični skupini.