|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: otroški dodatek
11.7.2012 20:49:33   
*miska.mcc*
zakaj pa 5 avtov?


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: otroški dodatek
11.7.2012 20:54:23   
mamica deklicam
midva sva v treh letih in pol zmetala toliko za najemnino, da me je še sedaj groza. In ni nič tvojega, samo nekoga zalagaš z denarjem. S kreditom res preplačaš a je vsaj tvoje.

Kakor vem, se gleda vsak avto posebej. ne vem pa kako je v primeru, če jih je več na enega pisano.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: otroški dodatek
11.7.2012 20:55:29   
mamica deklicam
midva sva v treh letih in pol zmetala toliko za najemnino, da me je še sedaj groza. In ni nič tvojega, samo nekoga zalagaš z denarjem. S kreditom res preplačaš a je vsaj tvoje.

Kakor vem, se gleda vsak avto posebej. ne vem pa kako je v primeru, če jih je več na enega pisano.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: otroški dodatek
11.7.2012 22:10:02   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

glede avtomobilov gledajo samo tistega, katerega vrednost presega cca. 7280 eurov. A ne mi čisto verjeti na besedo. Nekje na forumu je ena točno napisala.
Kakor sem jaz videla na moji odločbi, gledajo vse prihodke, ki jih dobiš v koledarskem letu: plača, regres... obresti na varčevalnih računih (tudi otrok),
Meni so odločbo izdali 16.3. in tisti mesec no bilo otroškega dodatka. Potem sem aprila dobila poračun za nazaj. A pazite: februarska nakazila so za januar. Tako kot plačo dobimo naslednji mesec.
Potem pa v odločbi za vrtec dajo noter tudi otroški dodatek. In ravno zaradi tega smo praktično vsi šli za en razred gor.

Midva imava kredit za hišo in tudi tega ne upoštevajo. Sva pa  k sreči zamenjala najemnino za kredit in bova lahko čez veliko let rekla, no sedaj smo pa čisto na svojem


Hmmm.. Name sta napisana 2 avtomobila in skupna vrednost znaša cca. 5500 eur, tako, da jaz upam, da pri meni ne bi smelo bit problemov.. Edino ostali 3 avtomobili so pisani na dragega in bo žal zneslo več kot 7280 eur user posted image Razen, če uspemo v teh par dnevih prodat kašen avtomobil..
No ja, vem, da gledajo vse prihodke, ampak gledajo tudi kar ti ostane na računu, kar ni prav, ker to ni nikakršno premoženje, ker ta denar potrebuješ še za tistih par dni, ki so ostali do plače, da lahko kupiš za jest in pit (vsaj do zneska 300 eur ne bi smeli gledat kot na prihranek, ker to ni nikakršen prihranek)..
Ja sej, to akr bi pa morali upoštevat pa ne upoštevajo user posted image user posted image Midva ne misliva vzemat kredita, vsaj ne znesek višji kot 30.000 eur, ker se ne splača.. Hišo/stanovanje pa že ne bom skoraj duplo preplačala.. Sva šla povprašat že na 5 bank in naju je vsakič kar zvilo koliko kredita lahko dobiva in koliko bi naju potem stalo po 30 letih to stanovanje/hiša user posted image user posted image user posted image

Pa saj se ne gleda skupna vrednost, ampak vrednost avtomobila.
Midva imava dva avtomobila in se tisti, ki je vreden cca 5000€ sploh ni štel, ampak samo nov.
V vajinem primeru se bo štel en avtomobil, čeprav mi ni jasno čemu 5 avtomobilov?
Stanje pozitivno na računu se pa šteje ja in to tistega dne, ko je bila vloga oddana. + vsi prihranki, tudi otrokovi.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: otroški dodatek
11.7.2012 22:13:20   
Tutan
Kar se pa tiče najem kredita za nakup nepremičnine - je pa edin smotrni najem kredita. Če je le opcija iti iz najema v nakup - HB, da se le da.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: otroški dodatek
12.7.2012 13:27:58   
kimica86
Zdaj pa me zanima: a oni računajo samo avtomobile, ki so registrirani ali vse avtomobile, ki so pisani na nas?? Ker mi imamo doma 5 avtomobilov, ampak le 2 avtomobila, ki so malo višjega cenovnega ranga.. Avto 1 je vreden 500 eur, avto 2 je vreden nekaj manj kot 2000 eur, avto 3 je vreden cca. 2200 eur, avto 4 je vreden okoli 4000 eur, avto 5 pa okoli 7500 eur.. Avto 1 je pa en star clio, s katerim se je moj prej vozil, ko še nisva imela otroka, avto 2 je en star kombi za prevoz kašnih kosov (dragi je mehanik), z avtom 3 sem se jaz prej vozila, dokler nisva nabavila avto 4 in avto 5.. Tako, da čakamo, da se tisti 3 avtomobili prodajo, ker jih ne potrebujemo več, je pa danes težko prodat avto- recesija user posted image user posted image


To zgoraj sem napisala v prvem postu (zato imamo pač 5 avtomobilov).. Edino ne vem al se gleda samo registrirane avte al tudi te, ki niso registrirani??
Ufffaaa.. Jaz sem pa imela na začetku marca, ko sem oddala vlogo lih celo plačo gor user posted image user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 81
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?