Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica80 Pozdravljene januarke 2013 :) Z veseljem bi se prikljucila vasim debatam, ce je se sploh mozno? :) Najprej naj povem, da nisem na forumih, niti FBja ne uporabljam za komunikacijo zato, sem dolgo oklevala ali se sploh prijavit, al ne . Sem pa vas prebirala vsake toliko. Hvala za velikooooo koristnih nasvetov. Sem iz Ptuja, ampak trenutno zivim v Lj (se ena stajerka)... Vceraj sem zasledila, da ste objavile link ene nemske strani z otrosko opremo, pa me je zamikalo, da bi kaj narocila. A je katera se za, pa si delimo stroske dostave? Sploh ne vem, kaj naj vse napisem. Vozicek ze imamo, ga je ded izbral. Kupovanje je bilo zeloooo stresno, ker mu nobeden ni odgovarjal. Zdaj pa se pocasi spravljama kupovat pojstelco kar pomeni, se ogromno kompromisov preden pridema skup V vednost--> Ce kera kupuje Stokke vozek, mi je vceraj povedal moj dragi, da imajo na Lesnini - 20%. Ne vem pa, ce je to za vse poslovalnice oz., v katerih jih imajo. Aja PDP mam 11.01.2012 (oz. nekje med 11 in 19 janurajem, kot sem razumela ginekologa), pa dedec bo (baje). Cim lepsi dan welcome! jst sm tut brez FB in sodelujem samo tukaj. in kateri voziček ste potem izbrali? pri posteljici bosta najbrž prej fertik, ker ni takšnih ogromnih razlik. pri vozičkih je pa res cela poplava in ne veš kaj bi izbral. pri postelji je lažje - najprej se odločiš za velikost, potem pa izbereš barvo in poiščeš ceni primerno. pa je
|