|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 13:59:43   
nyna84
Ja potem imam pa smolo. Ker sem se želela normalno pomeniti, pa se ne da. Sem ga po nasvetu nekaterih tukaj vprašala, kaj sploh hoče od mene po 10 letih. Ne pomaga ne da povem, da je moja familija na prvem mestu, ne da ga vprašam po njegovi familiji (ne vem, človek bi pričakoval, da ga bo vsaj tako zapekla vest in se bo ustavil user posted image - pa sem res naivna user posted image ) In na koncu sem jaz izpadla, kot da iščem pozornost. user posted image user posted image
No, vaja dela mojstra. In vsaka šola nekaj stane.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 14:01:10   
liliana
No, da ne bo pomote.....jaz tudi kdaj flirtam (čisto zavedno in tam kjer imam sama interes)....še zdaj, ko sem vezana.....samo jaz to priznavam....pa se nimam lahko zaradi tega......

tudi jaz nimam v svojem življenju vse predelano in je fajn občutek potrditve, da zdaj, ko sem že proti 40 in ni vse več na svojem mestu tako napeto, kot je bilo pred 15 in 20 leti, da sem še vedno privlačna za druge moške, ne samo za mojega moža, ki me je itak vajen v vseh pojavah, pijano, trezno, prdečo, debelo, suho.....user posted image

In kot je rekla Lulu: Težko je prevaranta prevarat user posted image



< Sporočilo je popravil liliana -- 20.7.2012 14:04:56 >

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 14:12:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

In na koncu sem jaz izpadla, kot da iščem pozornost. user posted image user posted image
No, vaja dela mojstra. In vsaka šola nekaj stane.


Res se tak bere user posted image
Vaja, vaja in še enkrat vaja... samo ne vem, kaka mojstrica potem prideš ven user posted image
Eh, jaz sem že na vikendu z mislimi... ni tukaj več koristi od mene user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 14:14:53   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

No, da ne bo pomote.....jaz tudi kdaj flirtam (čisto zavedno in tam kjer imam sama interes)....še zdaj, ko sem vezana.....samo jaz to priznavam....pa se nimam lahko zaradi tega......

tudi jaz nimam v svojem življenju vse predelano in je fajn občutek potrditve, da zdaj, ko sem že proti 40 in ni vse več na svojem mestu tako napeto, kot je bilo pred 15 in 20 leti, da sem še vedno privlačna za druge moške, ne samo za mojega moža, ki me je itak vajen v vseh pojavah, pijano, trezno, prdečo, debelo, suho.....user posted image

Čisto v drugačni luči te zdajle gledam...
Vidim, da sva si kar podobne...user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 14:17:24   
nyna84
Midva z možem imava par kolegov, s katerimi smo vedno skupaj, imamo otroke istih let, ki so prijatelji in sošolci, pa se včasih kaj pohecamo, na glas, pa vpričo drugih, pa vsi razumemo. In nihče ne misli nič resnega, tudi če reče, da smo malo zamenjali med sabo. Ker vsi vemo, da je joke.
Sej ne rečem, sej je res lepo, če vidiš, da si nekomu še všeč. Ampak to ne pomeni, da se boš z vsakim spogledoval in mu dajal neke čudne signale. Vsaj jaz sem, kar se tega tiče, grozno zategnjena.

Mi gre pa fuuuul na jetra, če se ocenjuje ljudi samo po zunanjosti (na to sem alergična). user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 15:04:03   
TomTaylor
Vse sem prebrala. Sam se mi ne ljubi odgovarjat.

Dam pa roko v ogenj, da paše vsaki ženski, če jo kdo malo "zapeca". Od ženske je pa odvisno kako jasen je njen "NE".



_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 15:15:26   
Vijoličarka
nyna84, mislim da si se pregoloboko spustila v komunikacijo z njim. Prekiniti bi morala že takrat, ko ti je predlagal, da greš z njim za vikend v tisto stanovanje. S takim človekom nima nobena smisla razpravljati naprej.

Ti si mu zavzeto razlagala, da niti pod razno, da si srečna z možem in družino, on je v tem, da si nadaljevala razgovor, videl neko razpokico v tvojem oklepu in da bi se te dalo sčasoma še preprepričati.

Vseeno, kakšen je tvoj motiv. Mogoče ti je zavedno ali nezavedno všeč, da imaš potrditev, da si še tako strašno privlačna. Ampak veliko vprašanje, kaj so njegovi motivi. Vsekakor zate nič dobrega. Enostavno prekini komunikacijo, pa je.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 15:43:12   
ronja
nyna, čisto ok je bilo, da si se hotela zmenit, probaš - vedno se pač ne da. NI pa treba nategovat vsega skup v nedogled, saj že po 1. mailu vidiš, kako stvari stojijo:). Napišeš ne hvala in nadaljna spročila zbrišeš, pa je:) Potem sigurno ne bo mislil, da te lahko dobi;). Sicer pa boš imela popolnoma predelano takrat, ko ti bo dokaj vseeno, kaj on o tebi misli, ti ne bo žaljivo... to so verjetno hotela punce povedat

Mislim, da si ti rabila eno potrditev, da si se prav odločila in zdaj si jo dobila - zato zdaj lahko mirno spiš:). To ni nič slabega. Včasih pač rabimo kak dokaz od zunaj;). Tudi jaz sem bila včasih veliko bolj flirty in mi je to pasalo. Zdaj se mi pa ne da več (se staram zgleda:D). Vse pa še kdaj flirtamo, s tem ni nič strašno narobe;). Požene kri po žilah ali ti nariše nasmeh na ustnice ali pa recimo poskrbi, da prideš s tremi otroki varno čez cesto (sama recimo poleti oblečem miniko, če mamo kake take prometne poti, ker ti v miniki ljudje prijazno ustavijo in počakajo, da se lepo zmigaš čez z vsemi malimi pamži, pa ti noben za ritjo ne vozi, ker se nikomur ne mudi;) in z veseljem počakajo kolikorkoli časa že in se potem čisto počasi previdno odpeljejo mimo, res najboljši sistem - čista preračunljivost, hehe. Dela, zakaj ne bi izkoristila, vsaj kadar se da (da je dovolj toplo, sem zmrzljivček;))

diana, lej, kar je lili hotela povedat, je to, da če bi ti šlo "kruljenje" tvojega sodelavca na živce, bi ga enostavno ignorirala. In čez čas bi se tudi on naveličal, saj ne bi dobil željenega učinka. Tako pa se čisto lepo razumeta, sta si blizu (ne seksualno, tako kot osebi pač) in ni s tem nič narobe. Oba vesta, kje so vajine meje in to je to. Še vedno je res, da oba sodelujeta na en način v tej igri, samo da je pač on tisti, ki jo vodi. Verjetno tudi žena ve, da je pač tak, da rad flirta, mu pa verjetno zaupa, da ne bo šel dlje. Veliko jih je namreč bolj gobcev in če bi bila ti za, vprašanje, če se ne bi na smrt ustrašil;). Tako pa ve, da je pri tebi varno, ker si v zvezi in se lahko zafrkava in ima svoje male fantazije, tebi pa to tudi ni odveč in je vse ok. NIma pa ta reč nič s tistim sosedom, tisti je bil pedofil in oni ne padajo na ljudi, ki bi fliratli, ker njih vzburjajo otroci.

Bivši je bil bolj spogledljive sorte in mu je šlo strašansko na živce, da mene to ni baš nič skrbelo oz. da nisem bila ljubosumna:D. Meni se je zdelo čisto brezveze se s tem obremenjevat in sem mu to tudi povedala - da bo itak delal, kar bo hotel in da mi je čisto vseeno, če flirta (mi je namreč odkrito povedal, da si je želel me naredit ljubosumno). Potem je bil pa čisto paf, ko je punca mislila, da bo kaj:D. Pa kako to misli, saj ve, da mam punco itd... (zato pravim, da včasih niti nočejo nič met, samo flirtali bi - če je to obema jasno in oba to hočeta, potem je vse super:) - to je po moje v večini primerov;). In je hotel, da grem z njim v bar, kjer je ona delala, da bo videla, da ima punco, pa mu dala mir. Sem rekla, da kar si je skuhal, naj še sam poje:D. No, sta se zmenila, hehe, se pa potem ni več spuščal v taka spogledovanja, je mel očitno dovolj:D.

TT, vsaki kdaj zapaše, ampak ne od vsakega;). Kateri ti ne paše, ga pač ignoriraš, to še najboljše dela:).

lilijana, glede nezavednega spogledovanja - meni se je to že zgodilo. So me parkrat prijateljice oz. plesalec vprašal/e, če mi je določen fant všeč itd... Sama pa sploh nisem vedela, da je to fant (mam precej dioptrije in včasih nisem nikoli ven nosila očal, samo v šoli sem jih imela in takrat je bilo precej dolgolasih fantov in sem vedno mislila, da so punce...), tako da nikoli nisem mela pojma, kdo je kdo. Zato sem se tudi dostikrat nasmehnila, če se mi je zdelo, da kdo gleda v mojo smer, ker se mi je prej velikokrat zgodilo, da so bili ljudje malo užaljeni, da sem odkorakala mimo (pa smo se poznali, seveda) in ker se mi je zdelo boljše, da se nasmehnem neznancu, ki gleda vame kot pa da zignoriram prijatelja, ker pač na 2-3 metre ne vem, a človeka poznam ali ne... sem to uporabljala... In naredila s tem tudi precej zbrk:D... Nauk: zdaj nosim očala:D
Pa včasih se ti zgodi, ko si tako zaverovan, da te drugi vidijo tako, kot se vidiš sama (pač mamica s tremi malimi otroki... ali pa nosečka... nekak imam vedno takrat občutek, da to ni glih terna:D, potem sem pa čisto paf, če me kdo povabi ven:D), da si enako sproščen pri fantih kot pri puncah prijateljicah in potem spet lahko ni glih ok oz. zakomplicira situacijo;).

Najbolj ziher način pa je, da se pogovarjaš o svojih in njihovih partnerjih:) Potem so ves čas nekak navzoči in ljudje ne pozabijo, da ta trebuh (ko sem bila noseča) ni glih sam od sebe nastal;).

< Sporočilo je popravil ronja -- 20.7.2012 15:47:15 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 16:31:20   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

No, da ne bo pomote.....jaz tudi kdaj flirtam (čisto zavedno in tam kjer imam sama interes)....še zdaj, ko sem vezana.....samo jaz to priznavam....pa se nimam lahko zaradi tega......

tudi jaz nimam v svojem življenju vse predelano in je fajn občutek potrditve, da zdaj, ko sem že proti 40 in ni vse več na svojem mestu tako napeto, kot je bilo pred 15 in 20 leti, da sem še vedno privlačna za druge moške, ne samo za mojega moža, ki me je itak vajen v vseh pojavah, pijano, trezno, prdečo, debelo, suho.....user posted image

Čisto v drugačni luči te zdajle gledam...
Vidim, da sva si kar podobne...user posted image


A prej si pa mislila, da sem obdana s svetniškim sijem in nisem krvava pod kožo......?user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 16:34:29   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja



lilijana, glede nezavednega spogledovanja - meni se je to že zgodilo. So me parkrat prijateljice oz. plesalec vprašal/e, če mi je določen fant všeč itd... Sama pa sploh nisem vedela, da je to fant (mam precej dioptrije in včasih nisem nikoli ven nosila očal, samo v šoli sem jih imela in takrat je bilo precej dolgolasih fantov in sem vedno mislila, da so punce...), tako da nikoli nisem mela pojma, kdo je kdo. Zato sem se tudi dostikrat nasmehnila, če se mi je zdelo, da kdo gleda v mojo smer, ker se mi je prej velikokrat zgodilo, da so bili ljudje malo užaljeni, da sem odkorakala mimo (pa smo se poznali, seveda) in ker se mi je zdelo boljše, da se nasmehnem neznancu, ki gleda vame kot pa da zignoriram prijatelja, ker pač na 2-3 metre ne vem, a človeka poznam ali ne... sem to uporabljala... In naredila s tem tudi precej zbrk:D... Nauk: zdaj nosim očala:D
Pa včasih se ti zgodi, ko si tako zaverovan, da te drugi vidijo tako, kot se vidiš sama (pač mamica s tremi malimi otroki... ali pa nosečka... nekak imam vedno takrat občutek, da to ni glih terna:D, potem sem pa čisto paf, če me kdo povabi ven:D), da si enako sproščen pri fantih kot pri puncah prijateljicah in potem spet lahko ni glih ok oz. zakomplicira situacijo;).

Najbolj ziher način pa je, da se pogovarjaš o svojih in njihovih partnerjih:) Potem so ves čas nekak navzoči in ljudje ne pozabijo, da ta trebuh (ko sem bila noseča) ni glih sam od sebe nastal;).


Temu se reče tehničana težava......ki nikoli ni izključena.....user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 16:48:46   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
A prej si pa mislila, da sem obdana s svetniškim sijem in nisem krvava pod kožo......?user posted image

Ja... tak nekak user posted image
Mislim, da vem, kje se ga polomla... slika v tvojem avatarju je zelo lepa... izraža milino... (moja je čisto nasprotje user posted image )

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 16:52:44   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
A prej si pa mislila, da sem obdana s svetniškim sijem in nisem krvava pod kožo......?user posted image

Ja... tak nekak user posted image
Mislim, da vem, kje se ga polomla... slika v tvojem avatarju je zelo lepa... izraža milino... (moja je čisto nasprotje user posted image )


Vidiš, to je pa tisto, da ne me ne bereš...in me sodiš zgolj po avatarju......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 16:59:21   
ronja
Mislim, da vem, kje se ga polomla... slika v tvojem avatarju je zelo lepa... izraža milino... (moja je čisto nasprotje

A nismo že ugotovile, da se ne sme sodit po videzu?user posted image

Lulu, Lilijana ima milo hčerkico (predvidevam, da je to tvoja hči) - to ni ona v avatarju;)...

ja, tehnične težave... user posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:02:58   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mislim, da vem, kje se ga polomla... slika v tvojem avatarju je zelo lepa... izraža milino... (moja je čisto nasprotje

A nismo že ugotovile, da se ne sme sodit po videzu?user posted image

Lulu, Lilijana ima milo hčerkico (predvidevam, da je to tvoja hči) - to ni ona v avatarju;)...

ja, tehnične težave... user posted image


Ja....moja hči je to....sem pa baje tudi jaz pri petih še izražala milino.......user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:03:08   
mateyka
naj dam konkreten primer - Lulu že ves čas nezavedno flirta, ker kaže gate v avatarju. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:13:15   
ronja
Ja....moja hči je to....sem pa baje tudi jaz pri petih še izražala milino...

Ja, kam si jo pa zdaj skrila? Hehe, saj po moje si tako doma za 4 stenami čisto mila oseba:). Se razpištoliš na forumu, pa se ti potem ni treba dret na tamalo:) Sama sem si obljubila, ko sem bila mala, da bom najurila tiste, ki me bojo razjezili, ne pa tistih, ki si jih upam. In se tega še kar držim, se mi zdi:). Zato se včasih tu pištolim:D.

lulu ima pravico flirtat, ker trenutno nima vd-ja. Tako da je še vedno svetnica, čeprav flirta:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:24:05   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Vidiš, to je pa tisto, da ne me ne bereš...in me sodiš zgolj po avatarju......user posted image


Berem, berem,... samo, ko preberem si vedno mislim, da pa le nisi tak zategnjena, ojštra,.. ampak bolj nežna, da le samo na RR pišeš tak user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:27:11   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

naj dam konkreten primer - Lulu že ves čas nezavedno flirta, ker kaže gate v avatarju. user posted image

Tisto je Little Lulu, ona lahko samo kaže... jaz sem pa Big Lulu, jaz jih pa slečem dol, če je treba user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:30:40   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Vidiš, to je pa tisto, da ne me ne bereš...in me sodiš zgolj po avatarju......user posted image


Berem, berem,... samo, ko preberem si vedno mislim, da pa le nisi tak zategnjena, ojštra,.. ampak bolj nežna, da le samo na RR pišeš tak user posted image


Ti si le želiš idealno liliano, kot si želiš idealen svet.....in tako kot svet ni idealen, tako tudi jaz nisem.......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:30:55   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

lulu ima pravico flirtat, ker trenutno nima vd-ja. Tako da je še vedno svetnica, čeprav flirta:D.

Naj gredo nekam vd-ji, cd-ji in vc-ji... Svetnica nikoli nisem bila in tudi ne bom. Je preveč dolgočasno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:32:27   
ronja
"you'll never gonna make a saint of me"... Dober komad:)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:34:26   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja....moja hči je to....sem pa baje tudi jaz pri petih še izražala milino...

Ja, kam si jo pa zdaj skrila? Hehe, saj po moje si tako doma za 4 stenami čisto mila oseba:). Se razpištoliš na forumu, pa se ti potem ni treba dret na tamalo:) Sama sem si obljubila, ko sem bila mala, da bom najurila tiste, ki me bojo razjezili, ne pa tistih, ki si jih upam. In se tega še kar držim, se mi zdi:). Zato se včasih tu pištolim:D.

lulu ima pravico flirtat, ker trenutno nima vd-ja. Tako da je še vedno svetnica, čeprav flirta:D.


Evo...še ena, ki misli, da smo vsi ljudje na svetu mili.....user posted image

Lahko sem mila, lahko pa čisto enostavno nekoga tudi v real lifu pošljem v p.m.....in tudi na malo se razpištolim, prav tako na moža ali pa avtomehanika ali referenta na občini.....ne spadam med tiste vrste idealnih žen in mam, ki vse nesporazume in spore rešujejo z mirnim, skuliranim in kulturnim dialogom......žal, moram porušiti tvojo iluzijo o svoji popolnosti......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 17:35:20   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Ti si le želiš idealno liliano, kot si želiš idealen svet.....in tako kot svet ni idealen, tako tudi jaz nisem.......user posted image

liliana naj kar bo, takšna kot je user posted image
Želim pa si  idealen MOJ svet. Tisti naš, skupinski je pač tak kot je...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 18:29:16   
astrid1
nyna84, zdaj ko si se prepričala, kakšen poden od podna je ta tip, ga lahko mirno odrežeš. Nič hudega, če je tale komunikacija šla malo predaleč. Se vsaj ne boš spraševala, če bi res morala še kaj zgladiti za nazaj in se brez veze počutila nekomu nekaj dolžna.

A ni resnica super? Ti imaš urejeno družino in partnerja na mestu. Kaj ima pa on? Lastne nepotešene nagone, zaradi katerih so njegovi najbližji najbrž zelo nesrečni.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: bivši v sedanjosti
20.7.2012 18:37:21   
HHH
Naivno, podzavestno, blesavo... ali kakorkoli že - preveč si debatirala z njim. Če zares ne misliš koristiti tistega vikend paketa, ne odreagiraj več na nič. Ne na maile, ne na morebitne klice, ne na slučajna srečanja. Ga ni! Ne obstaja. Čaka samo na en tvoj pogled v njegovo smer, pa bo spet začel. Pusti govno.
No, razen, če ti paše.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?