Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Brez klime bi pa tak umrla. Pa si kaj odnesla iz te šole? Je tako zanimivo, da hitro mine? Sicer mene bolj skrbi kako bo dragi vse to prenašal. Do 17h dela, ob 18h pa že v šolo...Bogi revček, upam, da bo zdržal. Sta pol dobila to potrdilo za prisotnost partnerja pri porodu? Kaj ogled porodnišnice ste tudi imeli? Oprosti, ker sem te tak zasula s vprašanji

. Kje se javiš (pozvoniš) pa porodno sobo. Aja pa na koncu nam je pokazala kako se previja dojenčka. Tu si nisem ravno dosti zapomnila, ker sem čisto zadaj sedela. Bi blo bolje, če bi vsak posebej previjal. Samo nas je blo čisto preveč. Tak da tisto pravo previjanje še itak sledi
.
, PDP pa imam 30.11.
Midva sva tudi v Ikei kupila posteljico in nama je ful všeč. Jogi in posteljnina pa je iz BC. Pa sej Ikea nima slabe kakovosti, tak da se res ful splača gor zapeljat, kot pa tukaj zapravljat vrtoglave zneske, ker ta BC in Pikapolonica ful nabijeta cene
Imam pa taki apetit, da bog pomagaj. Ni boljšega kot kebab ob 9h zvečer, al pa McDonalds ob 11h zvečer. No take stvari meni pašejo
...
.