Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še nobenga) pa moje osebne zdravnice. tko da se mi zdi kombinacija vseh treh prou posrečena in sm zelo zadovoljna. sestre pr vitezici so pravi ljudje in se z mano ukvarjajo, kolkor se le da. skratka, meni je blo do zdej pr vitezici (pa ne samo v
in sva ga začela planirat v začetku leta (resno nekje marca) in tudi naju dva je presenetlo, da je ratalo tko hitro... še posebno, ker nisva več mlada. sicer ni blo v prvem poskusu, šele po skori treh mescih, ampak meni se vseeno to zdi relativno hitro.
lahko se pa vmes kej dobimo (nekje konc druzga tedna) na eni kavici oziroma vroči čokoladi (za tiste, ki ne pijemo kave)... kaj menite o tem?
. Vreme je res bolj kislo - kot nalašč za bit na kavču in pred TVjem
.....
.Tako pa imamo meglo,kot v LJ.Mene je ura ful zmedla.Vstala sem že ob 4h zjutraj(po novem času) in sem vsa čorava.Zdej bom skuhala kosilo,pol pa grem počivat.Malo me boli v spodnjem delu trebuha,toda to je čisto normalno v tem obdobju.
D.
in bodoča mamica.
kavicami v nosečnosti? Vem, da ne gre pretiravat, spijem recimo eno belo kavo zjutraj in eno po kosilu. Je to v redu?