|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JANUARČICE
8.9.2005 16:29:21   
Nyah*
Hojla!

Evo se mene malo med vas . Ja uboge nosecke prehlajenke, upam, da boste cimprej dobro .

Jaz sem malo zalostna, ker moj zakladek bolj svohcano brca, ce sploh. Ne vem, kdaj naj bi cutila ze zares, tako kot ve, me skrbi, ce je vse ok . A pri vas so to res konkretne brce ali se ne? Pri meni je res brcal/a doslej le parkrat, da sem bila prepricana, da je to to.

Pa se tole: slezov sirup je eidni, ki ga smemo piti v nosecnosti, jaz sem ga na zacetku, pa mi je fjst pomagal, poleg mleka in medu. Je pa vseeno v lekarni za vprasat!

Pocajtajte se, pa se se kaj oglasim.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JANUARČICE
8.9.2005 19:10:33   
tinkamiška
Hoj!

Evo pa sem se naročila na 3D UZ Ga imam v sredo ob 12ih v SG. Meni je bilo rečeno, da se najbolje vidi do 26t. No jst bom v 25t, ko bom na UZju. Komaj čakava

Tudi meni se smilite pupe, ko ste takpo prehlajene Proti kašlju tudi pomaga prežgan sladkor, potem pa ga lahko zalijete z mlekom, še boljše pa je z žajbljrvim čajem, samo nevem, če se sme tega pit med nosečnostjo Kakorkoli vam želim, da se čimprej pozdravite

Lepo bodite in vaši tudi

Tinka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JANUARČICE
8.9.2005 20:21:45   
rija
Pa še jaz....sem se danes tudi naročila na 3D uz, ki pa ga bom naredila v Avstriji, ki mi je najbližje in še ceneje je kot pri nas!
Istočasno si bom ogledala porodnišnico v kateri mislim roditi. Pa alternative ležečemu porodu.
Bodite zdrave in srečne!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JANUARČICE
8.9.2005 20:30:25   
Leena
Sočustvujem z vami, vse, ki ste prehlajene. Jaz sem bila do sedaj tri dni s pekočim grlom, vendar me pa kar malo skrbi kako bom brez viroz preživela te mesece v službi glede na to kakšno mam.


Moj sonček je zelo živahen, predvsem ko sem jaz pri miru, prav fajn mi je ko ga čutim, pa tudi moj ga vsak dan boža in čuti.

Morfologijo smo dali skoz - je bilo super


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JANUARČICE
8.9.2005 20:48:31   
LE&TA
kako ste prehlajenke? Upam da vas kej razvajajo!
Sicer pa tiste k mamo jutri morfologijo komej čakamo, ne? Pupe srečno jutri in dobro si oglejte svoje pikice! Jutri pa sledi poročanje! Me prou zanima kako bo videt, pa kaj bo počel-a. Za spol pa ne bova vprašala. Bova čakala do januarja!!

Uživajte jutri ob gledanju, ostale pa pridno božajte svoje bušije!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JANUARČICE
9.9.2005 7:42:27   
simonas
Dobro jutro!

Ja moje grlo je malo boljše a moja mama vseeno vztraja, da grem do zdravnika in mi napiše kaka zdravila za vsak slučaj, ker je vikend pred nami. Vročine še na srečo nimam je pa nadležno, da težko požiram. Včeraj sem pila vroč čajček z limono in medom, pa mislim, da mi je malo pomagalo.

Upam, da bo tudi vaš prehlad čim prej mimo. Mislim, da je to še bolj nadležno od bolečega grla, saj se še spat ne da.

Danes pa še en delovni dan, potem pa na zaslužen vikend. Kaj boste počele punce?

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JANUARČICE
9.9.2005 8:10:23   
Anonimen
Joj! Vse bolne, revice. Držim pesti, da se kmalu pozdravite.

Nyah, ni panike, če ne čutiš vsak dan. Kak dan boš čutila bolj, drug dan pa manj ali celo nič. Tako bo baje do 24. tedna, ker se dela plodovnica in otroček ima še dovolj prostora za gibanje.
Pri meni je bila včeraj dopoldne prava zabava, potem pa popoldan brca, dve, zvečer in ponoči pa nič. Tudi zdaj jo nič ne čutim.
Nyah kam hodiš na materinsko šolo?

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   JANUARČICE
9.9.2005 8:50:40   
Nyah*
Hojla pupe moje!

Ste pa zgodnje . Jaz sem sicer ze v sluzbi, a sem vsa zaspana, bi sla kar domov .

Caffee, v materinsko solo se ne hodiva, je Bernik je rekel, da je dovolj casa, ce zacneva hodit oktobra ali celo novembra, da ne bi do januarja ze vsega pozabila . A ti pa ze hodis? lahko bi skupaj hodili, v ZD na Jesenicah recimo ane?

Pa se tole ti odgovorim: tudi pri meni moj ni upal zraven pri prvem pregledu, pa sem kasneje Berniku to povedala, pa se je ful smejal. Potem sem bila pa zadnjic na pregledu, v 19 tednu, pa mi je hotel delat morfologijo, pa sem rekla, da nimam moza s sabo, pa bi bil rad. pa je rekel, da je ok, jo bomo pac delali naslednjic, 27.9. Komaj cakam . Tako da, Bernik je faca , svojega brez skrbi s sabo vzemi, nic ni narobe, je pa prav, da sestri to poves, ko gres prvic noter.


Lep dan, ceprav zaspan .


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JANUARČICE
9.9.2005 9:18:57   
simonas
Jaz sem pravkar od zdravnika. Diagnoza: gnojna angina . Pa sem upala, da me bo letos na miru pustila, ko čakamo na , pa očitno iz tega ne bo nič. Dobila sem Hiconcil antibiotik. Baje je antibiotik manj škodljiv za kot bolezen sama, tako da ga bom kar jemala. Upam, da hitro mine.

Me je dr. vprašal, če bom imela bolniško, pa sem rekla da ne rabim, pol pa je rekel, da jaz nikoli nočem it v bolniško. Zdaj mi res ni krize, ker nimam vročine, tako da bom čez vikend bolj počivala pa bo.

Drugače pa naš danes nič ne brca. Tudi včeraj je bil bolj kot ne miren. Tu in tam kaka brcika. Upam, da to res pomeni, da ima dovolj plodovnice in je vse ok. Sicer pa sma komaj danes napolnila 20. teden...

lep dan!


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JANUARČICE
9.9.2005 9:28:13   
Nyah*
Ja Simona!!! Gnojno angino . To je tudi moj kriz vsako leto, upam, da letos ne pride. Tudi jaz doslej nikoli nisem hotela v bolnisko, ce pa bi se zdaj zgodilo, bog ne daj, bi pa sla, zaradi . Tudi ti bi morala, da se dobro pozdravis.

Kar se brcik tice, jaz sem malo cez 20 teden, pa so bolj slabe, tudi jaz upam, da to ni nic hudega.

kako pa kaj trebuscki, januarke? moj je v dveh tednih ful zrasel. Prej so me ljudje sprasevali, kje skrivam dete , zdaj pa me sprasujejo, drugi ljudje, kdaj mam rok!!!!

Kar naj ugibajo, jaz sem srecna, da sem .

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   JANUARČICE
9.9.2005 11:12:31   
Anonimen
Nč skrbet, tut moja pikica danes prav nič ne brca. Mogoče je zaradi vremena bolj zaspana. Se že takoj vidi, da je po očku...

Nyah, jz že hodim na materinsko šolo (pa že zdaj mi je težko 2 uri skupaj sedet), do zdaj večinoma nisem izvedela nič novega. Naslednjič imamo dihanje, tega te pa itak pri porodu babica še enkrat spomni, če pozabiš . Moj gre prav z veseljem z mano, pravi, da je zanimivo in da gre z veseljem

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   JANUARČICE
9.9.2005 12:05:41   
simonas
Jaz pa bom videla, če mi bo moja G v torek kaj rekla za materinsko šolo. Zdaj mi še ni nič. Baje te pošljejo zadnja dva meseca, kar pa je meni malo pozno. Bom videla, kaj se boma zmenile.

Še malo pa grem domov. Sem se zmenila s , da pride prej po mene.

Lep vikend vam želim!

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   JANUARČICE
9.9.2005 13:42:53   
renan
Pozdravljene januarčice!

Jaz sem se vrnila z morfologije. Je bilo vse v redu. Moj pikec ima še vedno lulčka in za nekaj dni prehiteva v rasti. Upam, da se bo narodil pred rokom. Očka je bil presrečen, ko ga je gledal. Tudi jaz, a na nuhalni sem bila vseeno bolj vznemirjena. Za šolo za starše me je naročila novembra.
Bila sem še pri zobarju, kjer so mi očistili zobni kamen. Za zdaj nimam še nobenega kariesa.
Sem tako super danes, da upam, da me ne bo zdaj kakšna ppodobna viroza dobila, ki baje razsaja tudi v naših krajih.

Lep pozdrav od naju

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   JANUARČICE
9.9.2005 17:32:59   
LE&TA
No, tudi mi smo meli morfologijo. Z našo pikico je vse ok, moji izvidi tudi dobri, mal me je kregala zarad kg, mam 7 kg več,sem pa v 22t. Pe že tko ful pazim, sam to kar gre gor. Renan, enako kot ti sem bla tud jst bolj vznemirjena, danes pa mal razočarana ker nisem prou dosti vidla na ekran, je pa moj zato več. Pa še pikica je obrnjena proti moji hrbtenici tko da nam je kazal-a hrbet.Je pa glede na tedne razvoj tko kot je treba.
No zdej pa veselo brcat naprej.

Kaj pa ostale,ki ste ble na morfologiji, boste kej povedale, kako je blo?

LP

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   JANUARČICE
9.9.2005 17:34:22   
LE&TA
Pozabla sem povedat da mam vnetje in sem dobila Canesten vaginalete. Še nikol si nisem to not dajala, upam da to kar zdrsne!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   JANUARČICE
9.9.2005 20:09:22   
Lumpi
Kako lepo, da je vse o.k., tudi jaz komaj čakam drugi teden, ko imam morfologijo.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   JANUARČICE
9.9.2005 22:59:24   
Nannn
Hojlaaaaaaaaaaaaaa

Kr smeji se mi sploh ne vem kako vam naj opisem moj danasnji dan...bila sem pri dr.Res in vam povem da je res strokovnjakinja na svojem podrocju...gledali smo naso pupo celo eno uro in jo opazovali,merili in se ji smejali...kaksni obcutki posneli kar nekaj slik in filmckov...se sedaj sem doma gledala mojo pupo kako uziva v trebuscku...norooooo....ni mi zal da sva dala z mojim 19.000 z pupo je vse v redu in tehta ze malo vec kot pol kile dolga niti ne vem ker si nisem mogla vseh inf.zapomnit...smo se ji pa ful smejali ker je tako lepo dala nogice narazen in se je res lepo videl spol...in kako je odpirala usta in pila plodovnico kar nisem mogla verjet...

Uf dost sem nalozila sedaj bom sla pa pocasi spat in upam da bom sploh lahko zaspala z takimi lepimi obcutki...

Punce vazno da je vse v redu z vasimi LE&TA ne se sekirat zaradi kg....vse bo slo dol ko bomo rodile in bomo spet take kot smo bile...

Nocko Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   JANUARČICE
10.9.2005 8:51:48   
Nyah*
Heeeeej Nannn!

Kako lepo je blo tole brat, za vaso pupo! Res more bit fajn feeling ane, ko ves, da je vse ok!

Tudi jaz komaj cakam morfologijo     .

Kje pa ste ostale? A se spite ? Dajte se kaj oglasit, da kako recemo na ta zaspan sobotni dan!

Bozajte busije, pa uzivajte kar se da!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   JANUARČICE
10.9.2005 8:59:49   
Anonimen
Ojla

Res je lepo brati vse te dogodke na morfologiji. Jaz jo imam komaj 19.9., vendar že zelo zelo težko čakam. Upam le, da bom lahko tudi jaz napisala, da je naš dobro in da je z njim/njo vse v redu. Pa seveda, da bomo izvedeli kaj bomo dobili. Upajmo, da bo pokazal/pokazala.

Drugače pa smo kar v redu. Tudi brcamo že večkrat čez dan. Pa tudi na moje draženje se odziva. Seveda, če se mu/ji ljubi igrati z mamico.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   JANUARČICE
10.9.2005 9:27:55   
Nyah*
A ni fajn to brcanje . Jaz sem se sedaj malo pogovarjala z njim/njo, pa malo sem trebuh zgeckala, pa sem takoj dobila nazaj 3 konkretne brce . Res mi je ta obcutek nekaj najlepsega.


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   JANUARČICE
10.9.2005 9:32:58   
AlenkaIST
pozdravljene moje

Mi smo nazaj z dopusta in smo se tudi že malo naspali in prišli k sebi. Bilo je super in brez problemov. Z mojim sva bila celo v eni trgovini kjer imajo nenormalno veliko in lepih stvari. Predvsem pa poceni. Sva kupila zvezdico uspavanko in enega pajacka za pozimi.

Vidim, da vas kar veliko boleha . Upam, da bo čimpreje bolje. Lepo se imejte pa se beremo

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   JANUARČICE
10.9.2005 9:50:02   
Anonimen
Ja, Nyah res je super in fajn to brcanje. Kadar me brcne, se samo nasmehnem, ga pobožam in rečem, da naj kar brca če hoče. Samo škoda, ko noče brcati takrat, ko ima ati roko na trebuhu. Tako, da on še ne ve kako je to lepo.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   JANUARČICE
10.9.2005 10:02:20   
tinkamiška
O Nannn, sem le dočakala tvoje poročilo Joj, kako lepo, da ste lahko takole opazovali vajino pupo pa da je vse vredu in zdej jo lahko vsak dan pogledaš, če želiš, ko pa imaš vse posneto

Komaj čakam sredo in moj 3D UZ, upam, da bomo mi tudi lahko takole gledali najino pupo

Morfologija je tudi fajn in prav fino se že vse vidi, a boste vse sprašale za spol?

Mene najina Iza vsak dan pozdravi, se je pa zdej malo umirila in ni več tako živahna, tudi ponoči je bolj mirna. Vsako jutro mi da vedet kdaj se je zbudila. A dajete ve vašim poslišat kakšne uspavake, se kej pogovarjate z njimi, jim ati kej pove?

Jst mam eno miško, ki igra eno lušno uspavanko in ji dam vsake toliko poslušat preko trebuščka, pa ati ji kdaj kej pove, ko mi masira trebušček

No, lepo bodite in uživajte v brcikah

Tinka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   JANUARČICE
10.9.2005 10:12:35   
Nyah*
Ja Tinkamiska, jaz svojemu zakladku prepevam , ati pa ga vsak dan stokrat poljubcka pa stalno mu/ji govori, kako rad ga ima, ga je prav lusno opazovat.
Drugace pa delam v soli, tako da moj vsak dan kako pravljico poslusa, pa plese in poje z nami pri glasbi .
Moj je danes prosel z nocne in se k nama stisnil, pa je koj v pozdrav dve brciki dobil, da je ves blazen zaspal , to je redko, da tudi on cuti brcike, ponavadi ji samo jaz.

Za spol pa midva ne bova vprasala, ceprav mene prav hudo mika, ampak je moj mozek neomajen . Imam pa se nekaj casa do 27.9., da ga prepricam .


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   JANUARČICE
10.9.2005 13:34:32   
mazi
Nannn,

imam eno prošnjo - a lahko napišeš tel. št. kjer si se naroričila pri dr.Reševi v Dravljah - in kje to točno je. Jaz moram reči da sem bila zelo razočarana z morfologijo - primarij Cerar je bil odstoten tisti dan ko sem bila naročena pri njem - ga je nadomeščala neka zdravnica, ki pa ni bila preveč samozavestna.

Hvala pa lepo se imejte vse januarčice.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?