|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 8:54:47   
ursonok
Dobro jutro!

Saša33,
pa kakšnega otroka imaš ti, zaspi ti ob 8h in še zdaj spi? Abel je sicer res mrknil ob 20h, se je pa zbudi lob 3h za jest, pa potem ob 7h auf. Ampak to je bila dobra noč! Starejša takisto. user posted image Ni pri nas dolgega spanja.
Potem sva pa še z mojim bulila nek film do 2h zjutraj user posted image Namesto da bi šla spat.
Včeraj sem bila jaz mrtva. NIČ nisem naredila. Za znoret. Danes mi je tudi že zdaj slabo, ampak se bo treba prisilit. Škoda, ker je že petek user posted image
Doktorat - ja, to je cel projekt. Vsaj zame; delala sem ga na Poljskem, tam imaš še predavanja, in to kar precej, ma skoraj si kot en študent. Prvih par let sem še prevajala zraven, zadnji dve pa ni šans, samo pisanje in izpiti. In mega živci (čakanje na recenzije, zamujanje recenzentov in ta jajca). Sem vesela, da je za mano. Čeprav po drugi strani meni paše, da si čist cel, do zadnje nitke na telesu prežet z neko temo, da 24/7 misliš o eni stvari, da si obseden, da sanjaš o tem ... Problem je le, ker ti gre potem dostikrat svet okoli tebe na živce. Ker ti bi bil raje v svojih mislih user posted image . Ampak meni se zdi, da ženske vseeno znamo s tem dilat, tj. preskakovat iz enega v drug svet (dom, družina), medtem ko moški, če počnejo nekaj, kar jih res umsko zaposluje, tega ne znajo. Odsotni so 100%, vsaj moj. In meni to sploh ni všeč. user posted image
Vsekakor se dr splača delat - ne zaradi financ ali ne vem česa (to se mi zdi precej zgrešeno), ampak zaradi sebe.

Ja, saj bazen imamo blizu (tu v Španiji jih je kolikor hočeš, pa tudi dokaj poceni, 2eur za vstop), pa tudi teren za tek imam, ampak kaj, ko mi je tako slabo in sem čisto fuč user posted image . Komaj čakam 2. trimester, ko bom pri sebi. Takrat pa nujno redno, vsak drug dan športanje.

Hiško imata?
Jaz bi tudi user posted image . Ampak nam finance ne dopuščajo. Verjetno bomo celo življenje podnajemniki. Saj zato mi je vizija treh otrok ubijalska. Še vedno mislim, da sva čisto neodgovorna.

Mene pa ves čas ZEBE. Tresem se od jutra do večera. Zato sem skoraj prepričana, da bo spet fantek. Pri Abelu sem bila tudi ves čas zmrznjena, medtem ko sem pri Agatki sredi zime napol naga hodila okoli. Prvič v lajfu sem imela zvečer tople noge. Uf, kakšen luksuz user posted image

Nič zdaj grem pa kaj narest. Pridne bodite, pa naj vam bo čim bolj slabo user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 9:03:08   
ursonok
Aja, Saša33, še to sem hotela reči, da se ti vidi, da si pravnica - po načinu pisanja. Pišeš precej zadržano, nobenih emocionalnih skokov in podobnih izpadov user posted image . najprej sem mislila, da si morda kaj bolj naravoslovno-tehničnega, ampak v bistvu je pravo precej podobna zadeva pa duhu.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 9:09:27   
annnna
popravek za seznam user posted image

annnna, MB, 24, 2user posted image , 1user posted image , PDP 4.6.2013

hvala

_____________________________

Moj mali princ Mai - 30.5.08.


(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 9:21:41   
črtica1
stelapia 7.7. pa nekej ne bo vreduuser posted image

(odgovor članu StelaPia)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 9:50:21   
Jerneja86
Ojla!

Pa da se vam še jaz pridružim user posted image PDP, po mojih izračunih, je 4.6.2013 user posted image in komaj čakava najino pikico. Danes se mi je začel osmi teden in sem res tipična user posted image ... Podivjani hormoni, slabosti (bruhala pa sem na srečo samo dvakrat) in groooozno sem tečna.

Drugače pa čestitke vsem souser posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 9:52:36   
Jerneja86
aja, pa še podatki za seznam

Jerneja86, MB, 26, 1user posted image , 0user posted image , 4.6.2013

(odgovor članu Jerneja86)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 10:05:33   
sover
joooj, ta apetit! Kot slon - lahko bi jedla cel čas. Še dobro, dase moram ukvarjat z malim, da ne morem non-stop brkljat po hladilniku. V prvo je bilo lažje, ker sem bila cel čas v službi (sedaj počasi zaključujem porodniško), pa še nobenega posebnega apetita nisem imela, razen, da mi je ful pasalo sadje. Po svoje komaj čaam, da grem v službo, da bom lahko malo omejila hrano. Če pa ne jem, mi je pa slabo. Katastrofa.

Drugače sem pa OK. Ene hlače so mal tesne, čeprav mislim, da je to zarad slabe prebave. Bom videla na pregledu koliko imam +kg (doma iz protistresnih razlogov nimam tehtnice :D).

Lepo bodite, pa čimmanj utrujenosti in slabosti.

(odgovor članu Jerneja86)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 10:32:43   
Zoja83
Haj, haj!

Punce ne mi zamert, ampak se mi zdi, da se na tem forumu sam še jamra. Nočem bit nič pametna, ker se sama tud ne počutim preveč dober, pa s financami še nisem bila na slabšem, sam dejmo mal pozitive na ta forum vnest. Ste za to?

vozički ma ste hitre... pri 1. nosečnosti, sva ga izbrala tri mesece pred rokom. Imava PP GT3 in ga ne menjam za nič na svetu. Kljub temu, da je težek, pa velik. Šla sem po vsakem terenu, v vsakem vremenu, pa tudi košare nisem kupovala, ker se precej poleže (na pregib sem dala samo eno pleničko, pa dekico čez, pa je bilo).

ursonok tudi sama sem v tvojih vodah (pr.slov), sam ne tako daleč. Te prav občudujem. Kako pa je z našim "fohom" in službami v tujini? Men se zdi totalno zgrešeno, da si priden, delaven, pa te noben ne vzame, ker itak sam veze veljajo. Jst sm šla celo na volontersko pripravništvo, takoj po 6. mesecih strokovca naredila, pa še vedno nič. Sva se z mojim pogovarjala, da brezveze, da čakam na službo in raje v teh kriznih časih naredima še enega otročka, vmes pa srčno upam, da po koncu porodniške kriza mine.
Moj je drugač tudi za selitev v tujino, sam si pa jaz ne upam. Že itak sem preseljena 80 km od doma, pa nobenega nimam tu (prijateljice so pač samo še frendice), ampak da bi šla pa čist v neko drugo deželo. Ne vem, občudujem vas! Imamo pa tudi mi stanovanje v Valencii, pa smo tudi vsaj 1krat letno dol. So v Granadi stanovanja draga (V Vlc smo ga kupili pod 20.000, pa 80 m2).

Lp.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 10:39:50   
majčula
O kar nekaj novih user posted image , pa tok ste se razpisale, da sem porabila kar nekaj časa user posted image ...
Od včeraj se mi je spet povrnila energija user posted image . Na pregledu je bilo vse super, maternica, jajčniki vse bp, fižolček velik 15mm, ravno prav za 8. teden. Prav pomirjena sem bila in takoj šla v šoping, zase user posted image user posted image .
Ta vikend bova povedala staršem, to bo spet veselje user posted image .

lep vikend vsem

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 11:29:26   
ursonok
Zoja83,
ja, s službami je drek, ampak jaz je niti nisem iskala, na faksu na Poljskem pa ne bi ostala, tudi če bi mi jo ponudili (atmosfera zanič, zaposluje se kar vsepovprek, nivo porazen). Sem prevajalka, to bi rada ostala in nekoč dobila status. Prevajam iz ruščine (iz poljščine imam v načrtu), literatura, teorija, filozofija. Do zdaj je šlo dobro, založbe so izdajale knjige, keš je bil. Zdaj bo pa kriza, saj vidiš. Tako da se malo bojim. Morda bi kdaj kje kaj predavala, sem že na Poljskem, pa mi je bilo všeč, ampak to bi samo tako, kot zunanji sodelavec, par predavanj po mojem okusu. Redna služba na faksu je prav tako drek, sploh za take, kot sem jaz, ki me ob živce spravlja birokracija, nesposoben folk oziroma zajedalci. Pa resnici na ljubo večina ljudi na faksih vegetira - objavlja, ker mora, piše pod prisilo, zbira točke, njihovih zadev pa skoraj nihče ne bere.
No, spet jamram. user posted image Saj ni tako hudo, a delo doma mi ustreza, bi pa kdaj morda s kom kje sodelovala, če bo priložnost. Zdaj se bomo s kolegi s Poljske potegovali za nek projekt - grant, za tri leta. To bi bila res fina stvar ... Nadaljujem svojo temo tam, kjer sem jo končala v doktoratu. Pa še plačajo mi za to user posted image . Ampak ne smem preveč upati, da ne bom potem razočarana.

Granada
ja, mi tukaj najemamo, plačujemo 450eur za okoli 90kvadratov, v novem bloku, imamo tudi bazen, kar je super, saj se kopamo od maja do septembra. Smo kar zadovoljni. Koliko stanejo fleti, nimam pojma, nismo gledali, ampak ziher manj kot v Sloveniji. Nasploh se mi zdi, da so cene podobne slovenskim, le kakšni sistemi bolje funkcionirajo, recimo vrtci. Mi smo se preselili sem sredi junija, julija-avgusta uredili birokracijo, septembra sta bila že oba v javnem vrtcu user posted image
Ne se bati tujine. Jaz sem po diplomi naveličana našega FF-ja dobila idejo, da bi šla pač na Pl delat doktorat, hitro prepričala mojega, ki je v Slo pustil službo in študij, in sva odpeketala. Tam smo bili sedem let, rodili dva otroka, oba sva končala študij. Potem pa je postalo dolgčas in smo šli sem (moj je hispanist). Da malo okusimo še eno tujo kulturo, da se jaz naučim špansko, da se tudi otroci česa naučijo, čisto spontano. Verjetno se bomo vrnili v Slo, sploh ko bomo s tremi otroki in brez vsakršnih babic itd., bo kar težko.
Iz Valencije letimo decembra v Benetke! (Andaluzija je od oktobra do maja odrezana od sveta, nobenih povezav sploh, škandalozno!!!)

Danes sem pa papcala koruzne vaflje z olivnim namazom, sardinami in svežim paradižnikom. Mmmm, je pasalo. user posted image Zdaj pa čakam, da se vrne slabost ...user posted image

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 11:53:50   
miskula
joj ko vas takole berem.....super ste punce, vsaka vam čast. Jaz ne bi mogla kar nekam v tujino.
Res svaka vam čast....pogumne zelo user posted image user posted image

Jaz pa bi nekaj vprašala, čist blont sem vem ja user posted image  Kako prilepim tikerček nosečnosti v profil, kje?user posted image
Hvala

Pa moje počutje... ma jaz na trenutke sploh ne verjamem da sem nosečauser posted image  Se kar prijemam za joške če so še trde in če še bolijo. To mi je edini pokazatelj N aja pa volčja lakota user posted image  Se bom mogla nazaj držat mal s tem, drugač bo joj. Sem si včeraj kar eno dieto sprintala, k jih imajo nosečnice  s sladkorjem user posted image  Boh ne daj da ga bi imela, sam  to je že "to much"user posted image

_____________________________

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 12:20:24   
miskula
našla user posted image  ratal user posted image

_____________________________

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 12:22:49   
drugičudež
Pozdravljene junijke 2013 (in tiste, ki boste malo prehitevale/zamujale). Jaz se vam tudi pridružujem, če lahko.

Druga nosečnost, en otrok, PDP 21.6.

Tokrat sem (ponovno) čudežno zanosila po 18 mesecih matranja. Imam namreč sindrom PCO in sem že bila naročena na laparoskopijo. Fuuuul srečna! Se mi namreč izteka biološka ura (39 let).

Miskula - kje si dobila dieto za nosečnice s sladkorno? Jaz bi jo tudi prosila. Že tako sem predebela, pa še SPCO, me je kar strah, kako bom prenešala to nosečnost. Čeprav prva je bila čudovita! Nobenih problemov (nekaj popoldanskih slabosti in zaspanosti v začetku), zredila sem se 7 kg, prišla iz porodnišnice z -4 (sem bila tam še 8 dni po porodu, ker je imela mala šum na srčku).

Srečno vsem in uživajte v teh sončnih dneh!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 12:29:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia

Anonimna Urša, tudi jaz imam datum po svoji izračunih 24.6.2013 :) Kdaj imaš prvi pregled? Jaz ga imam 7.7.2012 :) Kako se počutiš? Že kaj slabosti? Jaz imam full apetit, slabosti-hutro trkam nič zaenkrat :)


Wiiii, pol boma pa mogoč skup se matrale, heheheuser posted image user posted image  Ravno sem od G in imam prvi pregled 7.11.user posted image  Predvidevam, da ti tudi in si se zmotila s tistim 7.7.user posted image
Vbistvu mi je slabo že kakšna 2 tedna, vsekakor zadnji teden bistveno bolj in sem bla že 80%, da sem spet nosečkauser posted image  Jedla bi SKOS oz. žvečim non stop nekajuser posted image  Danes sem nabavla Donat, ker me malo zaprtje muči, čeprav spijem čist dovolj tekočine, pa bananin čips mi spet diši, in Tippi, ja pečena jajčka so spet ratale hit, heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image
Je bla dans sestra čist nasmejana, ko me je vidla da sem prišla v ambulanto, je že vedla kolko je urauser posted image  Sem dobila že baby book in nasvet, da Utrogestan naj pustim kar na miru, ker je tokrat vse okuser posted image

StelaPia, sta načrtovala dojenčka al je blo mal nepričakovano?user posted image  Nama je že prejšnjič ratalo v prvo, ko sem začela spremljat svoje O, zdaj pa tudiuser posted image

Urša

(odgovor članu StelaPia)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 12:32:24   
Anonimen
Aja, še za seznamček, prvi pregled 7.11. user posted image

Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 13:21:59   
flowy
Anonimen, črtica 1, zoja, tana01-ja očitno bosta dva. Od vsega začetka sem neizmerno srečna. Sicer me v zadnjih dnevih malo preganjajo dvomi, kako bom zmogla, ampak sem prepričana, da bo šlouser posted image

Naslednji pregled imam pri ginekologinji že 25.10., torej v četrtek!!! Komaj čakam, čeprav nisem prepričana, da mi bo naredila UZ glede na to da sem ga imela v torek.

Anonimen-tudi jaz imam rok v začetku junija in sem do zdaj pridobila 0,5kg, trebuh pa je napihnjen tako, kot da bi se zredila vsaj za 2-3kg. Mene to nič ne moti, sej to spada k nosečnosti.user posted image

Anasara12-dobrodošla. Zanima me na podlagi česa imaš občutek da bosta dva? Res me zanima kako se to občuti, ker jaz še zdaj nimam občutka da sta dva, čeprav sem jih že videla.

Drejcka76-vsak dan se spomnim na tebe in ti res iz srca želim, da se vse srečno izteče! Vztrajaj in poskusi razmišljat čimbolj pozitivno, čeprav vem, da je to včasih zelo težko. Jaz imam kljub temu, da nosim dva, pravzaprav zanemarljive znake. Dojke me bolijo, ampak sem opazila, da me najbolj bolijo zvečer, ko snamem modrc, čez dan pa me ob pritisku zabolijo zelo malo. Po mojem ti znaki, tudi slabost niso konstantni ampak nihajo skozi ves dan.

Drejcka76-imam eno ful dobro idejo kako povedat da si noseča. Midva sva na krožnik prilepila CB in ga prekrila z folijo. Potem sma ta krožnik nesla staršem in sma rekla, da sva nekaj spekla, naj poskusijo najino pecivo. Kakšen je bil odziv, si lahko predstavljašuser posted image

Nosečnost in delo-čeprav mi bi pripadala polna bolniška jaz hodim vseeno polovični čas delat, saj nimam nikogar, ki bi me nadomeščal in morem sedaj poiskat eno punco in jo vse naučit. Ker nisem take vrste človek, da bi doma poležavala, močno upam, da bom za delo sposobna še vsaj pol leta.

Ursonok-do tega tedna sem imela lepo kožo, od včeraj na danes pa se mi je pojavilo 100 mozoljev:S Pravilom, naj bi po treh mesecih koža začela blestet, upam, da bo tako tudi pri meni…

Vozički-meni je stoke absoluten zmagovalec. V primeru, da bi imela samo enega otročka, bi mogoče žrvovala teh 1000€, ampak za dva pa je malo too much. Bom mogla poiskat kako cenejšo altenativo, ampak z nakupom vozička in vseh ostalih stvari, se bom začela ukvarjat šele po novem letu.

Andreja_p-pozdravljena. Čestitam za uspešen postopek! Tudi sama sem prišla do mojih dveh pikic s pomočjo medicine, tako da te razumem kako se počutiš! Kdaj si imela krvni test in koliko si imela HCG-ja?

Vprašanje UZ-kot sem že povedala sem imela v torek UZ. Na slikici je napisano 7,7cm, doktor pa je rekel, da sta zarodka velika 8mm. Zdaj me zanima, če mogoče katera ve, kaj pomeni 7,7cm? Je možno, da je to premer celotne posteljice??



< Sporočilo je popravil flowy -- 19.10.2012 13:24:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 14:50:02   
ursonok
Ja, vozički Stokke so celo meni padli v oči, ki sem drugače anti, ampak sem šla pogledat ceno in mi je postalo še trikrat bolj slabo, kot mi je že sicer. user posted image

Sem zdajle oddremala eno urico. Pa glede slabosti valda ni nič bolje. Srkam sveže narejen pomarančni sok, neko olajšanje je ...

Uf, vsem z dvojčki želim čim bolj neproblematično N. Pomoje ni problem, sploh če bodo to vaši prvi otroci. Če se izkaže, da imam jaz zdaj dva, se mi bo pri že dveh doma res zmešalo. In se kar malo bojim, ker pri taprvi sta bila dva, pa se en ni razvijal (ampak nisem nič krvavela - če ne bi imela zgodnjega UZ-ja, sploh ne bi vedeli).

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 14:58:07   
StelaPia
Ojlauser posted image Ja enak datum imava, malo sem se zgoraj zmotila. 7.11.2012 user posted image Dojenčka sva načrtovala, ampak sem kontracepcijo dala stran šele v sredini julija. Tako, da je bilo to zelo hitro. Slabosti nisem imela še nobene, razen groznega apetitauser posted image Danes bova bodoči babici in dediju povedala. Komaj čakam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 15:20:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia

Ojlauser posted image Ja enak datum imava, malo sem se zgoraj zmotila. 7.11.2012 user posted image Dojenčka sva načrtovala, ampak sem kontracepcijo dala stran šele v sredini julija. Tako, da je bilo to zelo hitro. Slabosti nisem imela še nobene, razen groznega apetitauser posted image Danes bova bodoči babici in dediju povedala. Komaj čakam!!!


Jaz sem KT dala na stran konc aprila in sem julija zanosila- prej se mi niti ni sanjalo kaj je ovulacija in da samo takrat lahko zanosiš heheuser posted image  Sred avgusta sem v 8. tednu imela ss, zdaj pa sva počakala na 1. menstro po ss v septembru, naslednje pa več ni blouser posted image  Je blo pa tut obakrat načrtovano in sem imela srečo, da se mi čiklus po tragediji ni niti malo zmrdal. Sicer pa sem O čutila, tako da sem približno vedla kdaj pa kakuser posted image

Joj, jaz sem ravno kosilo pojedla pa sem že spet nazaj lačnauser posted image  Na primer prejšnjič pa nisem mogla skoraj nič jest, ker mi sploh ni pasalo.. Zdaj pa jem ko gosenica vse, kar mi pride pred nosuser posted image user posted image
Aaaa, vidva bosta že povedalauser posted image user posted image  Midva pa sva se tokrat odločila počakat do božička oz novega leta. V glavnem po nuhalni, ki pa bo itak enkrat v decembruuser posted image
Sporoči reakcijeuser posted image  Valda bojo vsi veseli, wiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu StelaPia)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 15:31:09   
StelaPia
Nemorma zdržat, tako sma vesela user posted image Pa mama je le mama, v žalosti in sreči user posted image Pa itak bo šlo vse vredu, ni to prostora za težave user posted image Torej si imela zadno M okol 17.9., kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 15:34:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia

Nemorma zdržat, tako sma vesela user posted image Pa mama je le mama, v žalosti in sreči user posted image Pa itak bo šlo vse vredu, ni to prostora za težave user posted image Torej si imela zadno M okol 17.9., kajne? user posted image


Hehehe, saj razumemuser posted image  Moj tut prejšnjič ni mogel bit tiho, sam pa pol ni blo fajn vsakemu posebej razlagat, da dojenčka žal ne bo v aprilu..

Heh, vbistvu sem jo mela točno 17.9. user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu StelaPia)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 15:36:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia

Nemorma zdržat, tako sma vesela user posted image Pa mama je le mama, v žalosti in sreči user posted image Pa itak bo šlo vse vredu, ni to prostora za težave user posted image Torej si imela zadno M okol 17.9., kajne? user posted image



Hehehe, saj razumemuser posted image  Moj tut prejšnjič ni mogel bit tiho, sam pa pol ni blo fajn vsakemu posebej razlagat, da dojenčka žal ne bo v aprilu..

Heh, vbistvu sem jo mela točno 17.9. user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu StelaPia)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 16:12:52   
Anon2012

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Haj, haj!

Punce ne mi zamert, ampak se mi zdi, da se na tem forumu sam še jamra. Nočem bit nič pametna, ker se sama tud ne počutim preveč dober, pa s financami še nisem bila na slabšem, sam dejmo mal pozitive na ta forum vnest. Ste za to?

vozički ma ste hitre...


:) midve sva pa soPDPjki.

no, ker nas je preveč anonimk, ena od njih sem jaz. na seznam pa pridem po prvem pregledu, čez dober teden (upam).

danes me razganja od nenaspanosti, utrujenosti in sem kar prešpricala šiht. daleč od tega, da bi bila zagovornica izkoriščanja bolnišk, ampak tole danes... OmojBog, mogoče bi se morala pozanimati če je kakšna možnost, da se ne bom edina naivnica matrala, izpostavljala - sebe in mojega malega pingvinčka... Da je sreča popolna, me pa še nepoštenost ljudi jezi, tisti k majo od nekdaj kradejo revežem, narobe svet! (moram nekomu povedat, eni so tok pokvarjeni, malim delovnim ljudem jemljejo, da so sami fini in lepi, :( se opravičujem)

moje počutje občasno sem tako normalno, da me malo poskrbi, če je vse OK. no, danes res ni bil tak dan - slabo, v avtu, pri kuhi, ko ležim, ko sem na wc.. bruhcev ni, vsaj to.

službe, stres, mobing? jaz sem sam svoj šef in to ni, noge na mizo in denar leti sam od sebe. tako da, zaenkrat še ne razmišljam kaj bo, bo pa na glavo, vse. tako da.... stresa je res veliko in če bi imela možnost vključiti nekoga namesto mene, bi to storila takoj. pa se bojim, da ne bo šlo tako zlahka... no, bom videla.

vozički, avtomobili uf. mogoče malo nežensko sem se najprej lotila projekta "zamenjala bom svoj mali avto za nekaj primernejšega". greva oni dan z mojim v "supermarket" salon AT Vis na Celovški. gledava: C3 Piccassso, astra obična, astra karavan in meriva. novo vse okoli 15kEUR. Ker mi niti en od teh avtov ni zadosti všeč, da bi stresla toliko denarja (Mimogrede: a sem omenila, da sem Gorenjka?), sem prišla domov res poklapana. :( In do nadaljnega ne razmišljam o menjavi avta, temveč o prilagoditvi vozička, sedeža, lupinice mojemu malemu trivratnemu lepotcu.... Tako bo do nadaljnega... :)

želim vam lep lep vikend, poln prijetnih dogodivščin :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 16:45:20   
andreja_p
flowy hvala za čestitke.krvni test sem imela 17.10 in je bila vrednost bete 1088.Sem pa imela postopek z terapijo in sicer vstavili so mi dva zamrznjenčka.Še ne vem ali sta dva ali eden,to bo presenečenje do prvega uz.Itak mi je pa vseeno,sam da bo vse o.k.A ti si tud bila v LJ?A ti tudi pričakuješ dva?Kako pa da imaš že tako hitro UZ in da si enega že imela?Prvi pregled imam v LJ 6.11 in se bom kar načakala,čeprav sem popolnoma pomirjena in vem da bo vse o.k.
Imam pa seveda občasne bolečine po jajčnikih,slabosti še ni,upam da jih ne bo,počutim se pa vredu.Pa wc kar naprej obiskujem,ker me skoz lulat.se pa počutim enkratno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Junijke 2013
19.10.2012 16:59:09   
flowy
Ursonok-kdaj pa si imela v prvi nosečnosti 1 UZ, da so ugotovili, da imaš dva? Misliš, da je možno, da meni še en gre?

Anonimen-jaz sem na istem. Nekaj pojem, čez pol ure pa spet taka lakota, kot da že dva dni nisem jedla! Sem pa previdna in raje jem vsako uro nekaj malega, kot npr jogurt, al pa kako sadje…

Andreja_p-ja, za mano je bil tokrat 4. ICSI postopek (sveži zarodki). Vstavili so mi dva in dva sta je obdržalauser posted image Jaz sem imela transfer 17.9., krvni test 1.10., prvi UZ pa 16.10., hodila pa sem v MB. Zdaj več ne rabim hodit v MB ampak imam v četrtek pregled pri svoji ginekologinji. Si pa morem do 12. Tedna vstavljat Utrogestan. Ti tudi? Joj, tudi meni se je do prvega UZ vleklo. Tista dva tedna sta bila kot dve leti!!!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)


Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!