ursonok
|
Ojla, jaz pa umiram od prenajedenosti Sva z mojim včeraj ponoči spekla kolač in sem zdajle po zajtrku zmazala 3 kose Pa sploh mi ni več tako dober in sem se odločila, da bo za nekaj časa konec z njim. Očitno sem se ga prenajedla ... No, tega bomo še posprvaili, potem pa mir. Dvojčica, če si šele v 31. tednu, ima otročič še čas, da se obrne. Ne skrbi, če sta se prvi dve, bo tudi zdaj vse ok. CR pa res ni fina stvar, tudi če poteka ok, je vseeno operacija ... Mi smo včeraj postavili pograd, sta spala že kar tam, le mali se je sredi noči začel jokat, gre moj tja in ga najde sredi sobe Spi spodaj, kjer ni ograjice, je samo podloga in jogi. Pa se je zgleda skotalil dol No, ima še dober mesec časa, da se navadi, ker potem bo dokončno vzamemo njegovo posteljico in bo obsojen na pograd ... So me obvestili, da so prišle granule, bo treba danes po njih, verjeto popoldne/zvečer ... Pa plavat bo treba ... Pa delo čaka ... Pa ugotovili smo, da je Abel skoraj vse cunje prerasel ... Bo treba Agatine premetat in pogledat, ali je kaj uporabnega (tj. kaj, kar ni roza )
|