Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Datuma še nimam, ker je rekla, naj se najprej na NS naročim, da ne bom imela vsega v istem tednu.
.
že lepo bije
sem 5t 5d. Moj ginekolog je zadovoljen z vsem, kar se je danes videlo
. Vse ki imate oz. ste imele danes pregled držim pesti, da je vse v najlepšem redu z vašimi
.
pol smo pa zmagal...
Meh. Glede na ZM imam sicer čas do 16. marca, ampak si želim it prej, da potem lahko mami in tašča dobita lepo slikico za 8. marec
, naj povem, da mi je prvič ratalo v prvo. PDP po ringaraji je okoli 27. septembra, na pregled še nisem naročena. Me je pa kar strah in paničarim, ker nimam nobenih nosečniških znakov, razen pozitivnega testa. V 1. nosečnosti me je zvijalo kot pri M, sedaj pa skoraj nič. Za slabosti je pa verjetno še prehitro. Imam tud eno slabo izkušnjo - se mi je pred dvema letoma zgodilo isto kot tisti, ki je imela na CB lep plus - potem pa zapoznela M - baje je bil SS v zgodnji nosečnosti. Zato paničarim in se bojim, da bi sedaj bilo enako. Upam, da ne.
.
ima tast dans rojstni dan in smo mu s tamalim dvema torto spekle
in lepe besede.
. povedala sem da sem delala test ki mi je pokazal pozitivno in da mi M nikoli, ampak nikoli ne zamuja!! potem ko sem šla k zdravnici mi je ona spet enako povedala in da vse ženske delamo prehitro te teste in bla bla (ful je bla nataknjena ta dan, ker drugače je ful v redu) in da moram počakat 10 dni preden delam test takrat sem šele lahko sigurna da je to N!! potem mi je naredila test in pokazalo je -. tako da sem bila presenečena ko ste napisale da je to lahko SS. čudno mi je bilo tudi to da nisem čutila nobenih znakov nosečnosti (vem, da je tudi to možno), prvič mi tudi ni bilo nič slabo, sem pa imela vrtoglavice, občutljive (.)(.) in veliko lakoto!! tako da mi je bilo čudno da tokrat ni bilo nič. tako da res ne vem kaj je to bilo....samo M ki je zamujala ali N.....