Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sicer še nikoli nisem videla, da bi bil rentgen kar tako v eni sobi, brez oznake in opozorila na vratih ...
meni se še ne pozna kaj dosti trebušček(sicer sem šele v 10. t), sem pa shujšala za 3kg od štarta...res pa da so se mi stopile vse pridelane mišice, pa še te dni ko sem bolna, mi nič ne paše jest...ubistvu komaj čakam, da bo mal trebuščka in kkšn gramček več, ker trenutno sploh nimam občutka da sem noseča...
res pa da pouhn nos, pekoče grlo in glavobol precej pomagajo prikrit ostale nosečniške znake
Samo v prejšnjem tednu sem se zredila 3 kg, ker sem sem nonstop nekaj zobala.
ves čas težave z vnetjem. Mi je sestra pri G priporočila čaj za sečila za nosečnice (dobiš v lekarni) pa je res pomagal. Za sečila. Za ostalo pa sem poskusila jogurt, pa....na koncu pa kupila ene svečke, mislim da so bile ene naravne Vaginalete tale lila škatlica in sem ene tri večere jih vstavila, pa je bilo malo bolje. Mislim da je bil glavni vzrok stres + sladkarije. Tako da sedaj se vsaj sladkarijam izogibam, pa stresu, če se le da, vsaj doma
. Na bolniški sem do 1 marca in močno upam, da mi bodo slabosti do takrat minile. No, vsaj hujšam ne več.
.