malamut
|
Dobro jutro. Prva anonimna: ja, sem primorka ja, prow ubijalsko je blo te dni. Hvlaa bogi se je včeraj lepo dalo živet, pole je eno uro padal dež...jast pa sem bla tam pod balkonom inu se lepo frišala. K me je moj zagledal, je reku da sem strelovod. Kozmetiko pozabla popisat , mi je pasvetovala, da za kopanje na začetku uporabljamo olivno olje, ki ga kanemo v vodo, s katero kopamo dojenčka, da ma tako fajn, mehko kožo. Pole pa neko tekoče milo, mi bo vse spisala inu prnesla. Hvala bogi za sestrco Za zgago pa....omenjene zadeve od ležanja in ne vem koga, mi ni pomagalo prav nič, prehrana je edino. Meni je zgago največ delala bolj mastna hrana, začinjena in slana, pa sladkarije in čebula. Karkoli je vsebovalo čebulo, sem bla taka, ko da sem vulkan požrla. _sasika_ Ne se bat glede otročka, valda se umiri. Prej zaradi motenega delovanja slinavke se je inzulin drugače proizvajal in dovajal hrano in otroče je melo hrano bolj obogateno z glukozo inu je papalo in papalo. Zdej, ko si omejila, ni več tako sladko in dobro in posledično je tudi bolj umirjeno. Brez skrbi, ko se boš navadla na ta način prehranjevanja in seveda tudi ta malo, bo bolje. To je enako, ko da bi se sama filala s cukrom in pole ko ga ukineš, postaneš bolj utrujena, zaspana, lena, brez energije..... Lohko bo otroče vedno tako, ampak ne skrbi, sam ne ga rukat, naj se navadi in ima svoj mir. In štej gibe, če v celem dnevu ne bo pomigal vsaj 10x, pokliči G. in mal povprašaj. Pri meni je od vsega začetka ful mirno, prijejo dnevi ko komej naštejemo 10 gibov, prijejo dnevi, ko je živo ko strela, sam napram drugim, še vedno umirjeno. Ne se sekirat, kolko poješ pr obrokih. Če se le da, pojej vse, če vidiš da ne gre, pojej kolikor pač poješ. In po 90ih min, ko si izmeriš vrednost, lohko spet daš kaj v usta. Jast ogromno pojem, lohko med obroki ne tolko. ko sem sita, sem sita, ma pole po 90ih min: kako sadje, riževe ploščice, košček sira, kreker s skuto,kisle kumarce, zelenjavo,....MORAŠ jest, ne smeš biti lačna. Problm bi bil, če bi se basala s kakimi sladkarijami al kaj tazga, ma če ješ nekaj v tej smeri, je uredi. Priporočljivo je dosti jest, ker se slinvka ne preveč obremeni ima neko kostantno delovanje in deluje bolje. Zato ne smeš spuščati obroke, ker med časom, ko ne priteka neč hrane, je najbolj intenzivna v delovanju, ker ravno tako se organizem oskrbuje s hormoni in pole posledično več inzulina v telesu in več sladkorja v krvi. Če rabiš kako vprašanje glede prehrane in tega, mi kar piši, ti bom provala pomagat. Ajde gremo na sprehod, kako je lepo dans, frišno. Lepo se mejte pupe, pa pa
|