malamut
|
Pozdrav bodoče mamice. Jao, začenja počasi kurit, tale burja prow neč ne olajša. Wčeraj me je tako kuhalo, da se se pole spokala pod tuš, sam kaj k sem bla pole u pol ure nazaj čisto potna. Vsaj ozdravla sem, edino kašelj me še martra. Kar se tiče kremic, žajfic, šamponov in ne vem kaj vse, nam je babca v šoli predlagala, taku kot je Tejči omenla, čim manj kemije, čim bolj naravne osnove. In se strinjam. Kako se boste ostale odločile, pa je prav, da se ravnate po svojem občutku. Ene se bojo odločle za navadno milo, druge za olje...najpomembneje pr vsem tem je to, da vidite, da vašim otročkom nuca. Kej ti pomaga trdo milo, če pa suši kožo za znoret, ali pa kaj boš sz oljem, če pa pole ves flekast. Ravnajte se po svojem občutku, kakor pravijo druge: čim manj kemije! Jutre grem 10.mesečnega nečaka varvat, pa bom vzela en blokec in kemični in popisala vso kozmetiko, ki jo je uporabljala sestra za tamalega. Ker je res uporabljala samo naravno kozmetiko. Res, da plačaš mal več, ampak vse za dobro počutje naših malčkov. Štetje gibov: kot pravi Penny, če je full aktivno čez cel dan, ne rabiš štet, zakaj bi. Če pa je bl umirjene sorte...dobro je da šteješ in če je manj ko 10 ali skoraj nič, je fajn, da se greš pokazat. Zakaj, ne vem, ma bolje taku, za preventivo. Recimo naše je fuuuul mirno, kašenkrat preveč, mislem, če nardim neko povprečje: zjutraj skorej neč ne miga, pole po kosilu nardi mal več žura, k traja lohko 2 min, med 21-23h pa je najbolj aktiven. Zdej ma že skorej 14 dni en tak ritem, taku da zato jast štejem gibe, saj dop in pop ne vem če začutim 10 brcik. Mi je pa trebuh kr zrastu. No, sej jast niti nimam kakega filinga, ma včeraj sem od sestre, svakinje in moža poslušala, kako imam lep, velik nosečniški trebuščk!!Pole me je pa skorej groza primla, k sem se spomnila, da nanka v 7 mesci še nisem. Kej šele bo?! Upam, da na konci bom še pasala skozi vrata Sm pa dns šla na vago in sem še 2 kg šla dol. Jast res neč ne zastopem, pa sej JEM!! Ne vem, ali sladkarije, gluten in vse to res da prazne kalorije in sam kg dvigajo al kaj? Nimam pojma, meni se mi zdi, da ful jem, sej jem skorej vsake dve, tri ure, stalno neki meljem, pa mi kile kr letijo dol. Gibanja pa razen sprehoda vsaki dan za slabo uro pa nimam. Booooo!!! Že videm, k me bo med.sestra pr diabetologu nahrulla, kr mi je že zadnje rekla, da kg ne smem zgubljat, sem jih pa že 7 zgubila. Bomo vidli, mam še cejt do konc mesca, da grem gor kako kilo. Ok, zdej pa grem mal prečekirat še ostale debate, pole pa ne vem kej bom uganjala, sej je vse že narjeno. Kašenkrat je res dougcejt za znort, sploh pa kdr je taku toplo. Mejte se fajn pupe, pa pišite, da bomo meli kej brat. Pa pa
|