|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
5.7.2013 9:54:10   
Tejči
Hejla, da se še jaz malo javim, iz morja..nosečkice moje, če imate možnost, hitro na morje pa ritke in bušije namočit, veste kako se paše ohladituser posted image Sicer mi plavanje najbolj ne paše, namakanje pa zelooo, bebika pa je po kopanju tudi še bolj aktivna kot ponavadi. user posted image . Pa drugače tako ne gre, kot se ohlajat, ker bi me pobralo od vročine. Lepo v vodiko, pa v senčiko knjigo v roke in uživam. Edini problem, ki ga imam je spanje - ne morem spat pa da m tepejo... Se premetavam in premetavam, hodim na lulanje, itd... čez dan pa sem utrujena, zeham, pa poskusim zadremat pa pravtako ne gre...hm..mme že pripravlja telo na nespanje?!

Kar se tiče kremic in olj za bebija ne mislim nič komplicirat - čimmanj kemije na otročka. Za umivanje ritke voda, malenkost hladilnega mazila, pa mandljevo olje imam doma, ker se že celo nosečnost mažem z njim. To bo to..nič nekih šamponov, trdih mil itd..še jaz tega ne uporabljam, tako da tudi bebija ne bom s tem mučilauser posted image

Toliko pišete o teži bebijov, jaz lojzika pa nisem še nikoli vprašala koliko bi naj bila težka..vedno rečejo, da zelo lepo napreduje in me to čisto zadovoljiuser posted image Je pa že full dolgo na glavico obrnjena.

Tako, zdaj pa šibam na plažo, namočit ritiko in bušija, da bo lažje preživet vročino.

Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.7.2013 16:22:34   
SrečnaBodočaMamica
Uživaj na morju:) Ti kar malo zavidam..,:) Mene čaka čez 14 dni:) Še malo:)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.7.2013 21:40:25   
mamz
Robika, kdaj pa imaš rok, da si na csd že vse uštimala?

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.7.2013 7:29:31   
robika
mamz js mam rok 5.9,na firmo sem šla po plače,pol pa kr na CDS pa je videla da sem v bolniški in sama predlagala da ji naj kr dam papirje,na vlogo je pa napisala da je bla oddana 8.7.,tak da se mi v porodniško šteje več "dobrih" plač..sem bla prav presenečena da je še lahko kdo,sploh na CDS-u tak vredi in pripravljen pomagat..tak da mi je rekla naj še samo počakam na odločbo in to je to..

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.7.2013 8:18:44   
Prva anonimna
Dobro jutro user posted image !

Sem zadnjič pomešala, sem mislila, če boste ostale tudi nabavile tisto Angelcare blazinico za v posteljo in ne če boste telefončke varuške nabavile. Jaz imam kar občutek, da bi s takšno blazinico kaj priklicala user posted image , tako da je raje ne bom nabavila.

Ste me prestrašile, ko pišete, da imate že vse pripravljeno, jaz imam samo posteljico doma, ostalo pa obljubljeno na različnih koncih in je treba še domov pripeljat. Ste me tako prestrašile, da sem dala kar nekaj cunjic za bebiko zdajle prat user posted image . Zdaj se pa res ta teden lotim seznama in kljukanja, kaj že imamo, kaj pa je še treba nabavit. Sicer manjkajo drobnarije, ampak, če bi se bebika predčasno rodila, bi bilo pa kar malo tečno brez vseh teh zadev biti.

Aja, da je najbolje umivati bebiko kar z oljem? Nam je pa v materinski rekla, da s trdim milom user posted image .

Jaz najbolj uživam, ko z bodočim očkom gledava druge otročke stare tam okoli enega leta in potem sanjariva, da bo to tako pri nas tudi drugo leto na morju izgledalo user posted image . Pa v sanjarijah je bebika seveda pridna sto na uro, tako da imava midva tudi kaj od dopusta user posted image . Drugače se mi pa zdi očka precej bolj umirjen kot jaz, jaz si kar ene strahove v glavi ustvarjam, kakšna neroda bom z otročkom user posted image .

Brati se mi na morju ni dalo nič, ne vem, ali je to že nosečniška lenobnost ali kaj, navadno sem vedno full prebrala.

Virus je šel mimo brez posledic in sem včeraj že pridobila kilco nazaj user posted image . Malamut, berem, da je tudi tebe nekaj ujela in dlje trajalo kot pri meni. Samo, da si zdaj bolje. Sem pa jaz danes se tudi stalno nekaj prebujala, pa sem do zdaj dobro spala user posted image .

Srečna bodoča mamica, jaz sem imela od prej 5 kg preveč, tako da je čisto ok, da sem se do zdaj samo za 7 jih zredila. A po 30. tednu ti bo G šele drugi UZ naredila? Verjetno tretjega, ker prvega si morala imeti kmalu po zanositvi, ne? Pametno, da bosta šla v Istro, da bosta imela Izolo blizu. Če bi mene tale virus na morju zvil, bi me ravno kap, ker bi bila prepričana, da se je porod začel. Hvala za seznamček, si bom kaj dopisala na tistega, ki smo ga dobili v materinski.

Saskia, da se tudi očka z vama vred redi user posted image ? Naš očka tudi papa na veliko zvečer, samo ima srečo in sem mu na kg nič ne pozna. Se pa res, za razliko od mene, tudi pridno giba. Uspešno se preselite, potem se pa le loti nakupa drobnarij user posted image .

Nohte na nogah tudi jaz težko že dosežem user posted image , tako da sem si tudi kar pedikuro zadnjič privoščila.

Blue one, jim v šoli za starše jim ratalo te bolj navdušiti user posted image ? Mene je včeraj spet glava bolela, ampak po mojem je glavobol izviral iz dehidracije enega dne prej. Na kateri dan so že v porodnišnici predavanja o EA, ob torkih? Mislim, da bom tudi jaz šla za vsak slučaj.

Cari, ti boš šla v KR rodit? A boš mogoče hodila tudi na akupunkturo pred porodom tja? Hvala tudi tebi za seznamček. Pa za nasvet, kako se s pšeničnim zdrobom znebiti temenc. Itak bomo šle skupaj novo temo, ne, kjer bomo lahko še naprej izmenjavale znanje, ne user posted image ? Joj, jaz imam občutek, da sem še vedno čisto zelena user posted image . Zdaj imam doma knjigi Modrost rojevanja in Moj porodni načrt, samo se moram še v rit brcnit in ju brat začet user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.7.2013 8:34:25   
Prva anonimna
Jaz mislim, da se bom ta teden do CSD-ja spravila, ali pa najkasneje naslednji. A tiste liste, ki so na seznamu na tej temi, sprintamo pa doma izpolnimo in tja odnesemo? Priznam, da zadev sploh še nisem pogledala user posted image . Mene tudi zaenkrat še ni strah poroda, ampak bogve, kaj bo, ko se bo dan D bližal user posted image .

Robika, vidva sta res dobra, jaz imam občutek, da midva štirih niti v sanjah ne bi bila sposobna popedenati. Mene na srečo nobeni krči na grabijo. A to so že Braxton-Hicksonovi ali kakšni že popadki?

Renjar, dobrodošla. Da moraš kar Spasmex jemati? Imaš takšne krče?

Uh, Lollipop, o boleznih jaz raje sploh ne razmišljam, ker potem bi me pa res kap user posted image . Ko gledaš te razne sezname in različne nasvete, kaj je boljše, se tudi meni zdi, da bom ravno doktorirala user posted image . Jaz sem tudi prav vesela, da bom kup stvari dobila, ker drugače bi še na večih področjih doktorirala user posted image . Sta apartma že našla? Sem se včeraj z eno pogovarjala o Korčuli, joj, kako me ima, da bi šla še na jug, pa letos žal ne bo nič iz tega.

Srečna bodoča mamica, ti si pa kar pri porodu pomagala? Pa da tudi tisto obračanje ploda ni takšen bav-bav?

Naš očka pa po netu vse prebere na temo otročka in potem mi pridno poroča, kaj je novega izvedel user posted image . Pa še kakšen sočen trač mi pove, kot npr. da ga Kuljajka in Pličanič biksata user posted image .

Tejči, sem ti kar fouš, ker ste še na morju. Jaz sem tudi slišala, da za umivanje ritke zadostuje samo voda in da ne rabiš prav nobenih kremic, da je tako koža še najlepša. No, vprašaj naslednjič, koliko vaše detece tehta user posted image .

Robika, super, da ti je šla na CSD-ju na roko.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.7.2013 9:27:43   
SrečnaBodočaMamica
Ja sedaj sem ravno končala fakulteto za vede o zdravju smer zdr.nega- Za dipl. MS. In smo mel v sklopu tega prakso kot patronažne sestre, dispanzer za otroke, ja in tudi na porodniškem. Kar je bilo moje delo je bilo itak sam eno inekcijo dat, pa zdravila na črpalki nekaj povečevat in potem malo pospravljanja merjenje VF. Glavno vlogo ima tukaj tako ali tako babica. Sestra ti potem še samo oskrbi novorojenčka:)

Ja trdo milo pri kopanju, pri vsakodnevnem umivanju pa je baje najbolje kar zmočit krpico in nanjo nanest olje. Sicer vrjetno je tudi trdo milo vredu. Vrjetno se te "doktorine" spreminjajo oz.razlikujejo od babice do babice in od bolnišnice do bolnišnice.
Sj drugače tudi jaz nimam še nekaj pripravljeno, večina je kupljeno ampak popakirano v škatlah ker bova v teh dneh še spalnico renovirala. Pa saj mislim da je za likanje, postavljanje posteljice in to še čas:) Voziček dobiva šele konec avgusta oz.sredino avgusta, previjalna je pa tudi naročena, bi morala že priti pa je še ni. Pa saj se ne mudi tako:)

Ja maš prav, imela sem dva UZ. Menjala sem ginekologa vmes . Drugega pri tej na morfologiji, in sedaj po 30 bi moral biti še en. Bomo vidli kaj bo uštimala:)

Punce koliko vi sedaj kaj čutite svoje bejbeke? Gibi so se itak spremenili ker ni več prostora? Pa jih še vedno čutite ful intenzivno in tako:)??

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.7.2013 9:31:43   
SrečnaBodočaMamica
Ja za obračannje ploda so vse tako skeptične. Nevem zakaj. Sicer sem bila samo pri enem zraven ampak to je zgledalo tako enostavno in nič komplicirajoče.
Če bi bilo potrebno bi se jaz vsekakor odločila.

Ja tudi jaz moram še na CSD. To so kakšni obrazci na internetu ki jih rabim s samo ali...?

Ja tudi midva sva taka gledava tiste male otročke in sanjariva :)))

Knjigo modrost rojevanja mam jaz tudi če se ne motim. to je tista ki jo je ena babica pisala ane?:) Nevem menem nekak ne povleče notri:)
Imam pa eno zeloooo dobro knjigo mamica bom. Res zakon knjiga. Notri je cela nosečnost in pol 10 mesecev po poorodu še. Super res. Vse na primerih, vse tako realno;)

Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.7.2013 14:07:10   
robika
Jaz sem imela papirje za CDS sprintane,drgač ti jih dajo na centru pa pokažejo kaj vse je treba izpolnit,tak da nimaš kaj za zafrknit..teža moja narašča,moj pa je priden in se drži svoje diete tak da so radiatorčki še kr vidniuser posted image ,jaz se tolažim da bo šlo po porodu že nekako dol-bo moglo ituser posted image
Moji krči..hehe nimam pojma a so to lažni popadki al kaj-pa sem v četrto noseča!user posted image ,na momente me zagrabi v predelu ledvic pa se seli v trebuh pol pa popusti,pa ni važno al sem aktivna al počivam,16.7 mam gineka pa bova pogledale kak je kaj spodaj,ni mi nikamor za hodit pa se kazat v porodnišnici dokler mali telovadi sto na urouser posted image ,mu itak nič ne manjka,sam upam da se je končno obrnil na glavo,drugače ga bomo pa sami obrniliuser posted image
Bejbe,lepo se imejte in uživajte,naraščaj bo pa že kmalu tu !

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.7.2013 15:53:03   
lollipop07
robika jst mam tut 16.7. pregled in komej čakam...upam da mi tut UZ nrdi (ni nč rekla), pa da mal prašam kolk je velko tole detece...do zdej so mi zmer sam rekl, da je v redu, pa sm bla čist zadovolnauser posted image
prva anonimna...dobla sm apartma v poreču, za par dni...čist tolko, da se greva mal namočit pa glavo dat na offuser posted image greva pa konc mesca...komej čakam, res...
jst grem nasledn tedn na jesenice na predavanje za EA, če gre še katera, se lahko za kavico zmenmouser posted image
dans smo bli v šopingu...smo kupl še lupinco pa previjakno podlogo...tko da taglavne stvari mava (seveda zapakirane še v večini)...moj namreč cele dneve dela in ga težko ponucam, da z mano po štacunah hod in mi nosi stvari, tko da je blo treba mal prej uredit, da sm lah še sama nesla kdaj kejuser posted image pa tut sej je prov fajn spremlat, ko se stanovanje počasi spreminja en velk otroški kotiček...pomojem če bi vse naenkrat, bi biu kr šok...pa še pikniki in sezona morja se je začel in greva raj kkšn frej dan se mal namočt k pa po štacunah se cjazt...user posted image
ta porodnih knjig se pa kr mal izogibam...se mi zdi, da je res od vsake babice pa medicinske sestre in G odvisn kaj misl da je bolš in prov...isto je z umivanjem...jest pravm 100 ljudi 100 čudi...in najbol, da veš kaj vse folk proba in se pol sam po občutku odločš kaj in kako...za porod je pa deleč najbl pomembn, da se sproščen in da zaupaš ljudem okol sebe in poslušaš svoje telo...ostalo je pa spet stvar 1000 dejavnikov na katere težko vplivaš...user posted image itak bomo vse v eni uri in pol iz porodne sobe, brez težav in pomočiuser posted image
zdej grem pa eno kitico odspat, ker je zvečer žur in bom seveda taksiuser posted image
uživajte

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.7.2013 22:14:12   
mamz
Ne vem, če je zunanji obrat tako enostaven, tukaj kar veliko piše kaj se lahko zgodi.

http://www.ringaraja.net/clanek/zunanji-obrat-v-nosecnosti_4364.html

Upam, da se naš mulček obrne. user posted image
Nabaviti moram pa jaz tudi še ful stvari. Bom ta pa nslednji mesec pa bo.

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.7.2013 20:29:24   
robika
Zdravo bejbe !

Mi smo nabavili voziček,tak da po grobem imamo vse,razen kremic pa pleničk,to bova pa sedaj ko pride starejša hči iz morja,da bo ona mal šopala zraven,tamali kar sprašujeta kdaj bo september da pride bratec,sami na veliko zdaj negujeta svoje punčkeuser posted image ,sta čist not padle,ker sta oni dve tud mamici..
Zunanji obrat-ja kaj čemo saj je pri vsaki stvari določeno tveganje,sam upam da se mali sam obrne..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.7.2013 23:20:31   
SrečnaBodočaMamica
Se strinjam, čisto pri vsaki stvari je določeno tveganje. Pri vseh stvareh v življenju. Saj pravim, jaz sem prisostvovala super obratu. Brez zapletov in česarkoli . Seveda morajo pri vsaki stvari navedit do česa lahko pride. Tudi če lekadol poješ maš napisanih cel kup stranskih učinkov do česa lahko vse pride. :)

Mi pa še čakamo voziček. Komaj enkrat avgusta pride. Katere firme pa ste kaj naročevali?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.7.2013 6:24:41   
robika
Jutro,mi smo vzeli voziček Freeon,ni ne vem kakšna znamka(kar mi dol visiuser posted image ),ma pa jajčko,košaro in športni del,vse se posamično da na ogrodje zloži pa se res na minimalno,kar je pri nas najbolj pomembno da imamo prostor ker bo v avtu že kar gužva,glede na to da nas bo septembra že šestuser posted image ...no saj en sedež bo še prost in bo tudi ostaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.7.2013 7:21:34   
Prva anonimna
Dobro jutro,

dajte mi povedat, ko moramo šteti, če pikci desetkrat na dan pomigajo, a to pomeni, da se morajo 10-krat na dan začeti premetavati spodaj ali da, ko se enkrat začne premetavati, da takrat našteješ 10 gibov? Ker jaz ne vem, če ravno desetkrat na dan začutim, da se premika, ampak, ko pa se, ima pa cele fešte user posted image . Sploh od pol 10-h zvečer enkrat, po mojem že za žurke vadi user posted image .

Drugače mi je pa želodec čisto nekam gor dvignilo, tako da ne smem preveč naenkrat pojesti, ker me prav tišči. Včeraj se mi je kar malo nazaj zlivalo user posted image .

Pa glivice sem spodaj fasala, po mojem od vlažnih kopalk, čeprav sem jih preoblačila. Grem danes spet h G vodo dat, pa naj mi še kaj za glivice da. Pa mogoče se na CSD spravim.

Sem začela včeraj knjigo Moj porodni načrt brat in mi je všeč.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.7.2013 7:28:48   
Prva anonimna
Robika, pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, tako da le glej, da ne boste čez kakšni dve leti še zadnji sedež v avtu zapolnili user posted image . Kako lepo, da se mali dve igrata mamici user posted image . To bodo imele bratca full rade! Upam, da se malčka tebi in Mamz obrneta na glavico!

Lollipop, super za aparma v Poreču, saj je par dni odklopa čisto dovolj! Še dobro pa, da sta samo za par dni dobila v vrhuncu sezone. Jaz bom šla v LJ na predavanje o EA, drugače bi se pa z veseljem dobila na kavici user posted image . Je res sto informacij na stotih koncih, tako da mora človek res sebe poslušati. Pri porodu pa, se strinjam, največ šteje sproščenost.

Srečna bodoča mamica, aja, za kopanje trdo milo za vsakodnevno umivanje pa olje. Sem očitno na ušesih sedela v šoli za starše user posted image . Jaz našo ta mičkeno kar intenzivno še čutim, čeprav ne ravno desetkrat na dan. Ali pa nisem dovolj pozorna. Tisto knjigo je ena babica napisala, ja. Sporočim, če bo meni všeč.

Uživatje, še malo pa bomo mamice user posted image !

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.7.2013 7:53:35   
robika
JO prva anonimna ne ga srat,štirje škrati so pa dovolj,čeprav je res da pa nikoli ne veš kaj te še doletiuser posted image ,če bi se slučajno naredlo pa tud ne bi blo tak grozno,bi že preživeliuser posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.7.2013 9:47:50   
lollipop07
Prva anonimna mislim, da ni treba komplicirat s štetjem, če ga čutiš intenzivno vsaj parkrat na dan...tu se gre bolj za to, če bi se mogla res trudit, da ga sploh kdaj čutiš...ker, ko se pripravlja an porod, se precej umiri in je štetje namenjeno temu (en dohtar je reku, da zakaj pa mislš da si na porodniški-da brce šteješ in veš kdaj pridt rodituser posted image )...jaz jih tut slučajno ne štejem, ker je mali čist živc in dokler ga vsaj parkrat na dan tkole čutim, mislim, da nima smisla štet...lahko pa G vprašaš kaj in kolko je potrebno, da boš sigurnauser posted image
oh glivice so tko nepotrebna nadloga...mene moti že povečan izcedk, ker mam ves čas mokro ampak pravijo, da je to normalno...sploh ker ni nobenih drugih simptomov...da bi me pa še srbelo...jaouser posted image
robika kolk fajn, da maš tolko pomočnikovuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.7.2013 9:52:30   
robika
Ej bejbe a je ktera tu iz Celja? Js bi se kdaj na kakšni kavici dobila pa mal počvekala..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.7.2013 12:17:56   
Penny
Jaz še nič ne štejem gibov. Dokler je tako živahen, mislim, da ni potrebe. Pa danes zjutraj sem za dobro jutro še v postelji fasala eno pod rebra, tko da ... ja ... dobr je user posted image . Ima dneve, ko cel dan ful divja, so pa dnevi, ko ga sicer čutim, ampak je gibanje zmerno. Se mi zdi čist normalno, saj tudi me nismo vedno enako v pogonu, z enako energije in enako razpoložene. Če me panika, ga mal podrezam, ali pa uporabim AS.

O izcedku pa ne bi user posted image . Še posebej zjutraj, pol pa un flek na gatah ... Gynophillus vaginalne kapsule mi nekako pomagajo ... Pa tudi jaz na srečo nimam srbečice in drugih težav.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.7.2013 14:48:23   
Tejči
Evo še mene...

Mene še moja bebika fino zbrca, zdaj je v bistvu najbolj intenzivno vse skupaj...še ima ati dosti od tega..tako onadva med seboj komuniciratauser posted image Štetje gibov pa pride v poštev tam po 34. tednu - tako so mi tudi v porodnišnici rekli. Je pa res, da tudi v prvo nisem štela gibov in sem takoj vedla, da jo enostavno premalo čutim, šla v porodnišnico in rodila..tako, da ne se preveč obremenjevat s štetjem ;)

Midva sva se na koncu odločila za voziček Bexa B4, kolikor sem brala komentarje so bili vsi zelo pozitivni, o svojih izkušnjah z njim pa bom lahko poročala čez par mesecevuser posted image Upam, da ga bom tudi jaz lahko pohvalila.

Tako, prečekirala sem vas, javla sem se vam, da veste, da sma še v enem kosu, zdaj pa spet malo na plažiko lenarit, pa knjigo brat.user posted image

Lepo bodite in pazite nase in bušijeuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.7.2013 7:22:50   
Prva anonimna
Jaz imam še vedno zanič vodo user posted image . Jo moram v sredo priti še enkrat dat. So eni levkociti notri in je rekla, da lahko tudi zaradi glivic. Sem dobila Canesten. Drugače pa mene tudi nič ne srbi, samo tisto belo imam notri, kot eno skuto. No, upam, da danes že ne več, da je svečka naredila svoje.

Aha, potem zdaj še ni treba komplicirati s štetjem gibov. Tejči, uh, sem ti fouš morja, če ne bi bila noseča, bi bila jaz kar dol.

Penny, tudi jaz malo kar porukam, če se mi zdi, da se ni že dolgo javila user posted image . Zadnjič sem pa tudi AS uporabila, še vedno prav pride.

Haha, Lollipop, da smo zato na porodniški, da brce štejemo user posted image .

Uživajte v sončku, prav paše, ker ni prevroče user posted image .

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.7.2013 10:05:15   
SrečnaBodočaMamica
Robika si na fb?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.7.2013 10:26:56   
robika
Ma ne js nisem na FB

Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.7.2013 13:39:52   
malamut
Pozdrav bodoče mamice. Jao, začenja počasi kurit, tale burja prow neč ne olajša. Wčeraj me je tako kuhalo, da se se pole spokala pod tuš, sam kaj k sem bla pole u pol ure nazaj čisto potna. Vsaj ozdravla sem, edino kašelj me še martra.

Kar se tiče kremic, žajfic, šamponov in ne vem kaj vse, nam je babca v šoli predlagala, taku kot je Tejči omenla, čim manj kemije, čim bolj naravne osnove. In se strinjam. Kako se boste ostale odločile, pa je prav, da se ravnate po svojem občutku. Ene se bojo odločle za navadno milo, druge za olje...najpomembneje pr vsem tem je to, da vidite, da vašim otročkom nuca. Kej ti pomaga trdo milo, če pa suši kožo za znoret, ali pa kaj boš sz oljem, če pa pole ves flekast. Ravnajte se po svojem občutku, kakor pravijo druge: čim manj kemije!
Jutre grem 10.mesečnega nečaka varvat, pa bom vzela en blokec in kemični in popisala vso kozmetiko, ki jo je uporabljala sestra za tamalega. Ker je res uporabljala samo naravno kozmetiko. Res, da plačaš mal več, ampak vse za dobro počutje naših malčkov.

Štetje gibov: kot pravi Penny, če je full aktivno čez cel dan, ne rabiš štet, zakaj bi. Če pa je bl umirjene sorte...dobro je da šteješ in če je manj ko 10 ali skoraj nič, je fajn, da se greš pokazat. Zakaj, ne vem, ma bolje taku, za preventivo. Recimo naše je fuuuul mirno, kašenkrat preveč, mislem, če nardim neko povprečje: zjutraj skorej neč ne miga, pole po kosilu nardi mal več žura, k traja lohko 2 min, med 21-23h pa je najbolj aktiven. Zdej ma že skorej 14 dni en tak ritem, taku da zato jast štejem gibe, saj dop in pop ne vem če začutim 10 brcik.

Mi je pa trebuh kr zrastu. No, sej jast niti nimam kakega filinga, ma včeraj sem od sestre, svakinje in moža poslušala, kako imam lep, velik nosečniški trebuščk!!Pole me je pa skorej groza primla, k sem se spomnila, da nanka v 7 mesci še nisem. user posted image Kej šele bo?! Upam, da na konci bom še pasala skozi vrata user posted image

Sm pa dns šla na vago in sem še 2 kg šla dol. user posted image user posted image
Jast res neč ne zastopem, pa sej JEM!! Ne vem, ali sladkarije, gluten in vse to res da prazne kalorije in sam kg dvigajo al kaj? Nimam pojma, meni se mi zdi, da ful jem, sej jem skorej vsake dve, tri ure, stalno neki meljem, pa mi kile kr letijo dol. Gibanja pa razen sprehoda vsaki dan za slabo uro pa nimam. Booooo!!! Že videm, k me bo med.sestra pr diabetologu nahrulla, kr mi je že zadnje rekla, da kg ne smem zgubljat, sem jih pa že 7 zgubila. Bomo vidli, mam še cejt do konc mesca, da grem gor kako kilo. user posted image

Ok, zdej pa grem mal prečekirat še ostale debate, pole pa ne vem kej bom uganjala, sej je vse že narjeno. Kašenkrat je res dougcejt za znort, sploh pa kdr je taku toplo.

Mejte se fajn pupe, pa pišite, da bomo meli kej brat. user posted image user posted image Pa pa

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?