malamut
|
Ojla, ura je treja in pol jast pa že budna. Te dni sem še nekega hudiča fasala, sem bla prov boga: prehlad, vročina, kašelj za ponort, da o grlu ne govorimo, pa ponoči me je prepotilo parkrat, da sem se mogla jt preblečt. Pa še brez glasa sem ostala en dan, ku da bi ne vem na koga kričala. Ma smo že boljše, ma zgleda da vseeno, spanca ni. Pametno ja, s tem seznamčkom, k počasi bomo mogle jt vse v nabavo za to kozmetiko. Nam je predlagala v šoli za starše, da nabavimo za vnete ritke Praško pasto in še eno, ma sem pozabla, bom mogla sestro prašat, vem da prakticira uporabo. Bepanten za telo, praško in še ne vem kero za ritko. Mulo od vsega začetka sploh nima neč vnete rite. Tako kot je Cari omenla, je tudi nam predlagala v šoli uporabo olivnega olja, da naredi res fajno kožo. Sem pa tuhtala, da počasi bo treba jt tudi na CSD, da urihtamo vse kar je treba.Zaku da v roku 14ih dni moram jt še tja in pole spotoma nabavim drobnarije za otročka. Pole pa počasi nas čaka P. Včeraj me je prow primlo eno navdušenje nad porodom in vsem tem kar nas čaka. Me je zadnjič ena vprašala, da če me je strah poroda, pa sem tuthala, da zaenkrat se sploh ne obremenjujem s tem, da ni nobenga straha, sekiranja in kake panike. Je pa res, da bolje da me prašajo tisti dan, kr res ne vem, kako se bom obnašala. Ma zaenkrat flegma, ne glede na to, kaj me čaka, pa nej bo porod ali CR, bistveno je da bo zunej inu se bomo faaaajn crtali inu meli fajn. Mož pa....KOMEJ ČAKA!!! Vsakič k začuti, kako se premika po bušku alpej ko kej omenim kako je brcalo, se mu prow zasvetijo očke, ku kašnemu otroku in reče, da bo kmali z nami, v glavnem, prow navdušen in komej čaka. Je še bolj navdušen od mene . Je pa zlati mož tale moj. Od začetka nosečnosti, vseh težav kar sm mela pa do zdaj....pravo zlato bitje. Od podpore, pomoči, pripravljenosti,..mislim, ga nimam človeka okoli sebe, na katerega se lahko tolko zanesem, kot se na njega. Je v stalni pripravljenosti , ko kaj želim, potrebujem, mi brez besed ustreže, naredi, skratka, niti opisat ne znam, kako je pozoren do mene, naju. Čeprav moram priznat, da od družine po moji strani sem tudi dobila ogromno in sem res srečna, da imam take ljudi okoli sebe. Ajde, gremo provat zdej kej zaspat. Lepo se mejte pupe, čaka nas spet lep, topel vikend.
|