Prva anonimna
|
Včeraj vsa vesela zjutraj na net prilezem, da vam bom kaj napisala, pa mi ga ni odprlo, grrr. Lollipop, haha, da bi se najraje vsakič, ko odpreš hladilnik vanj zaprla . Ma tale vročina ni normalna, meni je kar slabo na trenutke. Še dobro, da se bo konec tedna spustilo na znosnih pod 30 stopinj. Tudi ti imaš bušija najširjšega pod popokom, jaz tudi. A ti pomeni, da bolj spodaj nosimo bebiko? Mene zna tudi mala fino v mehur nabrcati . Pa pridna si bila, da si nakuhala stvari za po porodu ! Bodo vaši moški skupaj v kosu doma 15 dni po porodu? A se šteje 15 delovnih dni? Tejči, ti pa kar skoraj skupaj zlezla od vročine? Tudi lupinico bom jaz dobila od prijateljice, Maxi Cosi. Moja pika-poka je tudi v tej vročini bolj mirna, jo začutim, kadar sedim, pa zvečer tudi, ko jo jaz tudi skoraj prisilim k brcikam . Pa zjutraj, ko se zbudim, jo jaz vedno čutim. Se strinjam, da imajo bebike še ogrooomno časa, da se obrnejo v pravi položaj. Matty, vaš mali je pa že pravi junak, kar se teže tiče . Me prav zanima, kakšno težo bo moji bebiki naračunala, ko pridemo z morja. Aja, da S/F drži samo, če bebek pravilno leži? Robika, haha, da zdaj tvoj buši izgleda kot spuščena žoga . Se bo že spet napihnila, ko se bo dete odločilo pravilno obrniti ! A ti je G naredila vaginalni UZ, da je videla, da se ti je MV skrajšal? Uh, da so ti pri jemanju krvi na živec naleteli ? Nič luštno. Uau, Malamut, da si šla kar 3 kg dol? Potem se pa res pridno držiš diete ! Haha, moj tudi vedno nekaj pametuje, koliko sladkega lahko pojem in da zdaj imam pa že zadosti . Raven, rađaona je soba za rojevanje (delivery room), sem morala tudi jaz Translaterja uporabit . No, naj vam nekako uspe preživeti današnjo vročino, četudi z zaprtjem v hladilnik .
|