Prva anonimna
|
C.ani, moja zgaga je tudi grozna, kaj sele bo, ce bo maternica zelodec se visje porinila . Si ta teden ze bila pri G? Jaz imam sicer vpisan PDP v materinski 5. 9., ampak na nuhalni mi ga je pa na 4. 9. prestavila. Kakorkoli ze, cisto na kupu sva . Mislim,da tudi jaz naso pupolino nosim bolj nizko. Katere punce zatekate, mogoce tiste, ki imate visji pritisk? Je mozno, da tistega, ki imamo prenizkega, ne zatekamo? Penny, a si ze dobila izvide OGTT testa? Malamut, si pogledala, ce imas tiste SF razdalje vpisane? Ja, vem, ce je treba, se lahko clovek tudi sladkariji upre. Amak pri meni ni nujno, potem pa kar posegam po njej . Raven, ravnokar mailala prijateljici glede porodnisnice v Puli. Natali, da je spet bebika skrila ali je fantek ali puncka ? Tudi nasa je dala enkrat rokice pred obrazek, po mojem jih te sonde zmotijo. Lenci, dobrodosla v klubu September 5 ! Robika, uau, full imas dolg maternicni vrat. Glede homeopatije se ti je pa ena od Junij oglasila, mislim, da znam tudi jaz poseci po njej, ko bo cas zanjo. Raven, po mojem vec kot stiri ure na dan ne smes delati, ce si na polovicni bolniski. Uau, ste vse trebusaste, zdaj me pa res prav zanima, koliko imam jaz okoli bauhija. Tejci, kako je bilo vceraj na pregledu - bo fantek ali puncka ?
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 14.6.2013 8:31:31 >
|