|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
10.6.2013 14:56:39   
robika
Pozdravček!
Očitno mamo mi res srečo da je naš mali pokazal kaj ma med nogamiuser posted image ,Mv je bil na zadnjem pregledu dolg 5cm tak da nič zaenkrat ne kaže na kakšen prezgoden porod..v sredo grem še dat kri in vodo naslednji teden pa imam reden pregled,komi čakam da vidim našega lumpauser posted image ,
Ve slučajno ktera za kakšne homeopatske pripravke ki pomagajo da se mv dobro odpira(seveda ko je ćas zato)?Jaz sem pri zadnjih dveh pila čaj iz malinovih listov,zdaj bi pa še s tem mal pomagala če bi se dalo...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.6.2013 16:32:24   
ursika_ursi
Homeopatske kroglice Caulophyllum Thalictroides (30ch), te bi naj pomagale pri mehčanju MV in pri hitrejšem odpiranju. Ne vem pa kako je z dobavo teh v Sloveniji. Jaz imam do poroda še nekaj malega (pdp 19.6.) in če mi jih kaj ostane se lahko zmeniva. Jest jih itak lahko začneš šele, ko dopolniš 37.teden.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
11.6.2013 6:30:17   
robika
Ursika_ursi hvala za informacije,pa lep in hiter porod,potem pa le poročaj kako je bilo!

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
11.6.2013 10:36:01   
Raven
Punce, malo pomoči prosim.

Ali katera ve, če si na bolniški polovično, torej da delaš polovičen delovni čas...ali to pomeni, da moraš vsak dan delati 4 ure, ali je važno, da je vsota ur delovnih na koncu meseca polovična (torej da en dan delaš 8 ur en dan pa nič npr)?

Hvala!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
11.6.2013 10:44:32   
robika
Zdravo,to je odvisno kako se zmeniš z delodajalcem,nekateri grejo na roko,čeprav,če delaš 4 ure to pomeni da nisi zmožen bit tam 8h in znajo zaradi tega kaj težit,ker če lahko par dni delaš po 8h pol ne rabiš krajšega delovnega časa po njihovem...
Upam da se boš dobro zmenla

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
11.6.2013 11:59:47   
Raven
Hvala robika!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.6.2013 6:28:37   
robika
Jutro,jo punce,jaz mam take glavobole spet da mi do ničesar,mam filing kot da mi bo glavo odprlouser posted image ,ne vem kaj je to al to ne stanovitno vreme al kaj..za znoret
Dans greva s tačinkeno na pregled k okulistu ker na sistematiki ni na eno oko dobro videla,tak da mam bejbo doma in pokonc že od pol šestih,da se ji da tak kmalu vstatiuser posted image ,popoldne ima ta srednja pevski nastop in že par dni zbira oblekico da bo lepa,jutri ima ta velika zaključek v šoli v petek pa tamajhne pohod..nabit urnik,tak kot vedno ko se bliža konec šolskega leta..tak da že jaz komaj čakam da se začnejo počitniceuser posted image ..

Lepo se imejte in uživajte na sončku!

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.6.2013 13:50:16   
natali1
Robika pa ti maš pa res pestro, ni čudno da te boli glava. Pa popiješ dovolj tekočine??Punce resno zdaj, kolk mate premera čez trebuh?? Jaz mam103cmuser posted image
Mene bo razneslouser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.6.2013 14:19:59   
robika
Ja pestro je ni kaj,spijem min.3l tekočine,res ne vem kaj je to al to vreme al kaj..mala ne rabi očal-saj neki..
obseg trebuhauser posted image ,ja tud mene bo razneslo mam 101cm,pa kje je še september...ma bo že

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.6.2013 14:37:55   
Matty
Jaz imam tudi 101 cm. user posted image Pa kar močno ven štrli, ni pa visoko.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.6.2013 15:22:52   
malamut
Hvala bogi, nisem edina sz velikim tebuhom, ga pa mam full visoko. Me pa je res groza, glede na to, da je šele junij!!! user posted image user posted image

Oh Robika, glede glavobolov pa res ne znam svetovat. Ma si povedla dr? To mora bet taku hudo, tive glavoboli.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.6.2013 15:23:58   
Penny
Jaz sem na 93 cm user posted image . Boki isto.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.6.2013 7:28:34   
Prva anonimna
Dobro jutro, sonosečke user posted image !

Jaz pa nimam doma šiviljskega metra, da bi bauhija zmerila. Sporočim velikost, ko mi ga uspe pri mami zmeriti user posted image .

Robika, jaz te dni nisem imela glavobolov in sem bila vsa vesela, evo ti, zdajle me je pa že migrena z avro zagrabila user posted image . Jaz mislim, da imam te napade zaradi navala hormonov, tip a tudi verjetno glavobole.

Drugače me pa ponoči zna fino krč v mišici na nogah zagrabiti, pa zgaga je tudi še kar moja spremljevalka. Pa tale vročina že vidim, da mi ne bo prav nič pasala. Sem vsa vesela, ko se sonce za oblake skrije user posted image . Pa s torek je bejba b, brcala kot nora, skoraj ves čas, včeraj je bilpa pa bolj mirna, ker sem bila jaz verjetno bolj aktivna.

Vas pokomentiram bolj podrobno drugič, se grem raje še malo ulečt.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.6.2013 7:54:16   
Raven
Evo sem si zmerla okrog popka...93 cm :)
Sem pa na +8 kg user posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.6.2013 8:53:53   
Tejči
Hojla, na hitro se vam malo javim...sem tako tempirana, da me bo lepega dne razneslo... Sedaj obiskujema še materinsko šolo, pa tamala treningi, komaj sem prav prišla k sebi po poroki...uf...
Sem pa bila sedaj res radovedna kolk je kaj moj buši velik v primerjavi z vašimi, kajti včeraj sem se pogovarjala z nosečko, ki ima rok v sredini julija in sem proti njej imela ogromen trebuh. Pa ne me narobe razumet, niti malo se ne sekiram, prav všeč mi jeuser posted image Obseg okrog popka imam pa točno 100 cm...
In nič več nisem srečnica s kilogrami, kajti sedaj se iz dneva v dan redim...počasi bom začela s strahom stopati na vago...danes imam pregled - popoldan in potem se javim, da poročam..držite pesti, da mi bo naredil en brzinski UZ in da bo bebi pokazal, kaj ima med nogicami user posted image
Se tipkamo, pa-pa

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.6.2013 12:39:46   
robika
Oj ! No pa so me glavoboli le zapustili-upam da za lep čas,srednja je mela včeri pevski nastop..kak so ti palčki ponosni nase ko lepo nastopajo pa ko se jim na veliko ploskauser posted image ,lepo jih je videti tako srečne,pa taka malenkost kot je to da jih prideš gledat..dans pa še tavelika zaključek v šoli...
Uživajte v sončku!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.6.2013 7:39:28   
lollipop07
dobro jutro vsem...
kok je fajn ko je tkole sončno, čeprav mene se že loteva nosečniška "vročina" in se popoldne raj mal skrijem na "hladno", ker me kar kuhauser posted image
drugače sm pa hotla samo mal trebuhe pokomentiratuser posted image jst mam tko mejhnga, da mi noben ne vrjame, da smo že tko deleč (konec 6. mesca) in ga včasih kr mal na silo hočm vn porint, da bi se mal "pohvalila" in pokazala svoj ponos...no sej sm tut 5 mescov rabla da so ljudje sploh opazil, da nimam več ravnga trebuha in da mogoče kej skrivam pod majico...user posted image tko da...nikoli nam ni prav...če ga je preveč, če ga je premalo user posted image jst se tolažim s tem, da je potem manj možnosti, da bojo strije, tiste s tavelkim pa lahko to izkoristite za šoping user posted image
uživajte sončn vikend...pa upam, da vam ne bo prevroče...drugače pa v senco na eno mrzlo limonado in sladoleduser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.6.2013 8:12:27   
Prva anonimna
Dobro jutro user posted image !

Mene pa tale RR kar fino zeza, preko mobija strani sploh ne morem odpreti, mi napise, da trenutno ni dosegljiva user posted image .

Lollipop, jaz imam tudi proti drugim majhen busi, ceprav sem sla vceraj kljub temu malo v soping. Sem nabavila dve oblekci pa stiri majcke,moram pa zdajle doma vse se sprobati, ker se mi vceraj vrocini res ni dalo. Mi je pa ratalo vceraj ene bele hlace od lani s full nizkim pasom gor spraviti, sem bila full vesela user posted image . Danes pa busija in boke (ojoj user posted image ) pri mami zmerim.

Moja migrena tudi minila, me pa joskice spet full bolijo, tako so sigurno hormoncki narastli. Pa meni je full smesno, ko se ta micena spodaj muva, ker imam filling kot v kaksni znanstveni fantastiki, ko imajo kaksnega aliena v trebuhu user posted image . Tiste, ki ste v drugo nosece, sigurno nimate taksnih smesnih obcutkov user posted image . Pa levo in desno me dostikrat boli ali pece ali kaj jaz vem kaj, po mojem se vse skupaj razteza. Pa vse jagode in cesnje bi pojedla, prav pozresna sem user posted image . Pa sladkarijo tudi vso. Meso se mi je pa prav zagabilo. Vam pase?

Vceraj smo imeli zadnjic solo za starse, je bila se psihologinja, mi je bilo super. Nasploh sem bila nad celotno izvedbo navdusena, edino tistega handlinga nisem pa prav nic dojela, si moram zadeve se pogledat na netu.

Robika, super, da so se tudi tvoji glavoboli nehali user posted image in da uzivate na zakljuckih ob koncu solskega leta user posted image !

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.6.2013 8:29:14   
Prva anonimna
C.ani, moja zgaga je tudi grozna, kaj sele bo, ce bo maternica zelodec se visje porinila user posted image . Si ta teden ze bila pri G? Jaz imam sicer vpisan PDP v materinski 5. 9., ampak na nuhalni mi ga je pa na 4. 9. prestavila. Kakorkoli ze, cisto na kupu sva user posted image . Mislim,da tudi jaz naso pupolino nosim bolj nizko.

Katere punce zatekate, mogoce tiste, ki imate visji pritisk? Je mozno, da tistega, ki imamo prenizkega, ne zatekamo?

Penny, a si ze dobila izvide OGTT testa?

Malamut, si pogledala, ce imas tiste SF razdalje vpisane? Ja, vem, ce je treba, se lahko clovek tudi sladkariji upre. Amak pri meni ni nujno, potem pa kar posegam po njej user posted image .

Raven, ravnokar mailala prijateljici glede porodnisnice v Puli.

Natali, da je spet bebika skrila ali je fantek ali puncka user posted image ? Tudi nasa je dala enkrat rokice pred obrazek, po mojem jih te sonde zmotijo.

Lenci, dobrodosla v klubu September 5 user posted image !

Robika, uau, full imas dolg maternicni vrat. Glede homeopatije se ti je pa ena od Junij oglasila, mislim, da znam tudi jaz poseci po njej, ko bo cas zanjo.

Raven, po mojem vec kot stiri ure na dan ne smes delati, ce si na polovicni bolniski.

Uau, ste vse trebusaste, zdaj me pa res prav zanima, koliko imam jaz okoli bauhija.

Tejci, kako je bilo vceraj na pregledu - bo fantek ali puncka user posted image ?

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 14.6.2013 8:31:31 >

(odgovor članu c.ani)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.6.2013 9:11:00   
robika
Dan,Prva anonimna,ja mv je bil res kr konkretne dolžine bom v ponedeljek videla če je kaj spremembe,glede na to da me kr neki špika in tišči dol..pri nas se vsi zdravimo s homeopatijo,pa bomo probali če bo kaj pomagala pri porodu,nekaj stvari že mam doma,caulophyllum pa si bom kr z avstrije naročila pa bo...

Pa prihajajo vroči dneviuser posted image ,uživajte jih maksimalno !

Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.6.2013 11:59:20   
Penny
OGTT; sem dobila, daleč od sladkorne sem :D.
na tešče - 4,3
60 minut po pitju - 5,6
120 minut po pitju - 5,1

Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.6.2013 13:08:29   
Tejči
Hojla babike,

včeraj se nisem več bila sposobna oglasit. Že od 19. tedna naprej mi trebuh zelo otrdeva, zato tudi delam 4 ure, a kaj ko imam še potem skoraj vsako popoldne toliko opravkov, da se mi že počasi rola. Torej, jaz iz prve roke povem, da mi na kraj pameti ni padlo, da bi delala 8 ur in potem bila kak dan prosta, kajti že te 4 ure so mi zelo mučne. A bom že vzdržala – še 14 dni, pa grem na dopust-juhuhu… potem spet delam 14 dni, pa spet 14 dni dopusta, potem pa še zadnji teden delat in porodniška…to bo minilo kot šus… user posted image
Zdaj pa h glavnemu – včeraj sem imela pregled: bebika lepo raste, ima cca 900g, obrnjena je že z glavico navzdol in jasno in glasno nam je pokazala, da je pupika user posted image . Je G rekel, da je 200 %, da drugo ne more bit in mi pokazal sramne usnice. Zdaj pa akcija za vozički.
Joj, če prvi nisem, bom zdaj ziher diplomirala na vozičkih – dajte pomagat, prosim!!! Všeč so mi npr. Lux4kids Q7, Kunert…pa pri vseh najdem negativne komentarje. Najbrž ni vozička, ki bi bil vsem všeč, kaj? Dajte malo napisat kakšne vozičke imate oz. boste imele ve!
Potem dalje – kje se sploh naj lotim nakupovanja? Naj povem, da nimam nič za bebiko, razen posteljice in stolčka za hranjenje, k ipa tako pride v poštev šele po 6. mesecu. Torej, dajte me malo usmerit.
Tako, zdaj pa še hitro naredim kaj za službo in potem črta domov in malo počivat, saj sem že spet cela trda.

Lepo bodite nosečkiceuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.6.2013 14:00:49   
malamut
Ojla. Prva anonima, sem pogledla ja, razdalja F/S je 26. Še dobro, da si me spomnila. user posted image

Tejči, jast nisem bla nič v nabavi, sem vse dobila (več al manj). Ti povem, kej mam jst:
-košaro za prve mesece za spat
-posteljko
-plastično kad na stojalu za kopanje dojenčka
-babyfone
-tetraplenice
-oblekce
-voziček (mam od Jane slalom pro reverse)
-grelnik za flaške
-sterilizator
-grelnik za vodo (će bi blo treba mleko)
-flaške
-stajco

Počasi bomo nabavli, dude (prave sestra, da vsej tri je fajn, da jih maš pr roki)

Sproti pa, po porodu:
-prenosno posteljko

Sej tut sama ne vem, kej bomo še rabli, ma se bom že pozanimala, oz. mo bojo že vse povedli.

Lep vikend vsem, obeta se nam končno poletno vreme. user posted image Pa pa
user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.6.2013 16:18:35   
c.ani
Pozdravljene!

Nič se nisesm javila - saj mi google crome sploh noče odprati strani, tako da...

Prva anonimna - očitno sva res skupaj, pa ti dnevi niso ziher (če gledam glede na prvo nosečnost, ko mi je na nuhalni in potem skozi kazalo, da je rok nekje 28.8. rodila pa sem šele 9.9., a glede na menstruacijo je bilo to le 6 dni preko, tako da...) user posted image

Sem pa bila v sredo pri G in ni nič posebnega - vse normalno, malo se me pičili user posted image , pa... user posted image

Vem, da so mi prvič noge bolj otekale kot mi sedaj, sam zadnja dva dni opažam, da so mi začele malo otekati - serjetno vročina...

Je še kateri sedaj tako vroče - na čase ne vem kaj naj si oblečem in me doma malo čudno gledajo user posted image

Imam pa občutek, da me je v zadnjih dneh razneslo (ni čudno, ker se mi lušta sam čokolade in hitre hrane), imam pa obseg trebuščka 91 cm - pa pravijo, da sploh ni velik - čeprav se meni se zdi, tako da...user posted image

Tejči - glede vozička, jaz sem kupila štirikolesnik baby boom z napihljivimi kolesi (vse v kompletu je za 390€, kar je ugodna cena). pri tem sem tudi gledala, da lahko voiček spravim v avto (corsa), ta voziček bo sedaj star 2 leti in sem bila z njim nadvse zadovoljna, ter ga bomo imeli tudi sedaj (edino za poleti sem potem kupila manjšega).
to pa je link http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/
doma sem na vasi in voziček gre zelo lepo po makedamu, travi...

Lep dan vsem.

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.6.2013 7:40:58   
Prva anonimna
Dobro jutro, punce.

Spet bo en prelep dan, mogoce le malo prevroc za nas, noseckice user posted image .

Raven, najprej zate odgovor, kopiram

U Puli imaš bolnicu u kojoj naravno ima ginekologija i rađaona, tako da nema frke. Mama meni radi tamo, samo što je sada na bolovanju. Može ti frendica slobodno u Pulu.

Vceraj sem kooooncno zmerila busija in je 95 cm, ampak imam pa tudi preko bokov 104 user posted image . No, dedi ima pa toliko okoli trebuha user posted image . Sem pa merila tam pri popku, ce bi malo bolj dol, bi bil se vecji, ceprav meni se zdi cisto mini.

Vedno pozabim napisati, ce imate ve tudi obcutek, da vas bebika direktno v crevo nabase? Po mojem je ravno tako obrnjena, ker jaz sem najprej mislila, da me je na WC prijelo user posted image .

Tejci, suuuper za pupiko user posted image ! Tudi meni je G kazala sramne ustnice od nase punce, ceprav meni ni bilo nic jasno, kaj ona to vidi user posted image . So pa menda full vecje trenutno zaradi hormonov, ki jih imamo mamice v sebi. Da ti trebuh ze toliko casa otrdeva? Jaz bom dobila od prijateljice Quinnyjevega Speedi trikolesnika (ceprav naj bi bili stirikolesniki boljsi) pa se za kasneje Quinny Zappa, tako da iz vozickov mi na sreco ne bo treba doktorata delat user posted image . Imamo pa doma ze sestavljeno posteljico pa jogi, pa obljubljeno stajico, stolcek za hranjenje, ma, vse bom dobila, samo previjalko bo treba kupit user posted image . Pa dosti ta micenih cujic sem dobila od prijateljic, ostalega pa se nimam. No, pa sola za strarse je ze uspesno za mano user posted image .

Penny, super si glede sladkorja v krvi! Jaz sem imela na tesce 4,8.

Uzivajte danes, jaz bom kovtre dala prat, ker bo tako lepo vreme.

.

(odgovor članu c.ani)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?