Prva anonimna
|
Dobro jutro . Raven, sem ravno hotela napisati: jaz sem se tudi hvalila, kako me zgaga zdaj že nekaj dni ne peče, evo ti, včeraj ponoči sem morala pa vstati in iti Donat pit, ker je bila takšna kriza, potem me je pa še zgodaj zjutraj pekla. Tako, da tudi mene zanima, kako uporabiti sodo bikarbono. Rupurut tudi jaz včasih vzamem, če je res kriza, ampak imam raje bolj naravne zadeve kot je Donat, če ga imam doma. Je pa G rekla, da je tudi Rupurut čisto ok. Imaš res super OGTT rezultate! Če ima Pula porodnišnico, pa nimam pojma. Lahko pa vprašam prijateljico, ki živi na Reki, če želiš. Candilla, piši Penny na privat, čeprav mislim, da ne jemljejo več novih punc. Pa kaj vam je ta FB tako interesanten, če lahko isto tukaj gor pišete? Gre itak že za preživeto zadevo, tako da pojdite z nami tu gor v korak s časom . Malamut, full si pridna z dieto, jaz bi se full težko držala takšnega prehranjevanja. Sploh brez sladkarij biti, bi mi bila kriza. Jaz tudi ta mičkeno vidim vsak mesec na UZ-ju in sem res vesela tega . Imaš tam prav en stolpec, da se vpiše S/F razdaljo, poglej v materinski. Mi je res čudno, da vsak G nekaj po svoje dela . Daj poglej, koliko jo imaš. Robika, glede S/F razdajle nič panike ne delam, ker mi lepo štima . Koliko imaš pa maternični vrat dolg? Penny, meni dela UZ pa še S/F razdaljo meri. Jo itak izmeri kar s šiviljskim metrom po vrhu trebuščka. Jaz mislim, da bom dala eno izmed slikc s 3-D UZ-ja kar v okvirček in punčki nad posteljico . Aja, se moram pohvalit, smo čez vikend že posteljico ji sestavili . C.ani, super, da imava na isti dan rok . Me prav zanima, katera bo katero našišala . Jaz ne bi imela čisto nič proti, če bi šla rodit že kakšnih 14 dni pred rokom. Danes bo pa malo manj lep dan, ampak vseeno uživajte na polno !
|