Prva anonimna
|
Mene je tudi zadnjič enkrat krč sredi noči v nogo prijel, tako da na tri dni tudi po eno šumečko magnezija vzamem. Aja, pa zgaga me spet full peče, zadnjič nisem imela Donata doma, pa sem potem kar Rupurut vzela. Pa v maternici tudi občasno spet čutim neko raztezanje pla če ležim na levem boku, se buši čisto levo pomakne. Ima naša princeska menda ritko levo, nogice desno, glavco pa že navzdol . Pa zadnjič si je enkrat obrazek z eno rokico prekrila, je rekla Reševa, da si misli No more photoshooting . Drugače je pa obrazek čisto v trebušno steno menda rinila . Midva sva zadnjič malo se šla ata-mama zadeve in sem imela potem malo rozasto ali okrasto, sem malo cviknila, tako da do nadaljnega te zadeve odpadejo . Ste druge precej aktivne na tem področju? Tisti motivi za nalepit so meni tudi full všeč, bom tudi sigurno kaj izbrala. Robika, itak, da morate vašemu fantiču malo moških oblačil privoščit . Jaz sem nekaj oblačilc, ki sem jih dobila od prijateljice, že morala oprati in zlikati, se nisem mogla zadržati . Si nisem mislila, da bom kdaj rada likala . Tejči, kako je bilo na poroki? Vreme vam je verjetno zdržalo, ne? Meni se danes začne materinska šola . Rodit pa mislim, da bom šla kar v LJ, da ne bom nič komplicirala. Manj razmišljaš o tem, da bo tako bolelo, da bi epiduralno rabil, bolje je, po mojem.
|