|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
28.5.2013 8:23:28   
Matty
Hej Sangam! Prvič sem rodila v MB. Sedaj razmišljam, da bi šla v Rakičan.

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.5.2013 6:34:26   
robika
Jutro user posted image !
Kako ste? Krči tudi mene mal mučijo,ampak res pomaga počivanje in magnezij..
Mi smo ta vikend tudi imeli poroko-ne najineuser posted image ,midva sva že poročena in res je bilo lepo..tako da tudi tebi želim lepo poroko in vse najlepše na skupni poti!Pa kolegica je povila punčko,težko 4kg,tako da naše oblekice od vseh treh romajo naprej v uporabo,naš mali princ bo dobil pa bolj fantovska oblačila,nama nekako ni da bi ga v roza cotke tiščala,glede na to da bo edini fant mu mora privoščiti mal "dedjih" oblačiluser posted image .
Drugače pri nas vse po starem,čakam odličbo od komisije za bolniško,da vidimo kaj pravijo,v planu imava še pleskanje stanovanja,sva šla počasi včeraj vse nabavit tako da lahko mal migam dopoldne ko ni gužve doma..
Punce,slučajno ktera ve kje bi se dalo dobiti,one velike nalepke za na steno,nekaj motivov bi rade imele punce v sobi,pa nekaj bi imeli za v kopalnico..bili smo že v Baumaxu pa Merkurju,pa v Mravljici..nikjer nimajo nič..kriza?
Kr z predlogi na plan..
Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.5.2013 7:29:31   
Raven
Ojla Robika
Si poskusla v Lesnini, tam vem, da sem jih že videla...

Te krči...jaz sem bila do pred 1 tednom čisto ok, pičila naokrog...zdaj pa samo da se premaknem me ze nekaj zateguje dol :( A je to res normalno (tiste, ki ste bile ze veckrat nosece)? A katera ve, zakaj je tako?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.5.2013 8:00:59   
lollipop07
aaaaaaaaaaaaaa...krč...jst do danes nisem vedla o čem govorite...user posted image dans se pa zbudim me pa najbl zadna stegnska mišica boli/špika...sm jo raztegvala med zajtrkom pa ni še nič kaj bolš...zoprno...vidim, da bo treba it po magnezij...po službi pa vse 4 od sebeuser posted image

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.5.2013 11:57:06   
malamut
Robika, jaz sem jih enkrat po netu gledala, k smo mislni da bomo kupli, pole pa se nismo odločli. Tle maš par povezav: http://www.trendom.si/23-stenske-nalepke
http://www.stenskenalepke.si/
www.http://decal.si/
Poglej si, mogoče ti bo prišlo prav. Lp

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.5.2013 13:14:43   
robika
Malamut hvala lepa,sem že izbrala motive!!
Krči,ja v vsaki nosečnosti me bolj dajejo,zdaj v 4user posted image vidim da me res začnejo grabiti kadarkoli preveč pretiravam ali pri hoji,da o sesanju pa pomivanju tal sploh ne govorim,baje je to normalno,dokler ni rednih krčev ki se stopnjujejo pa kakšnih krvavitev,pomaga pa res počivanje z dvignjenimi nogami-saj pri meni

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.5.2013 7:48:46   
Raven
robika, a to čutiš kot take zelo rahle krče, kot zelo rahle menstrualne krče po maternici?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.5.2013 9:36:10   
robika
Raven,ja taki krči so kot pri menstruaciji,sam včasih me res zelo fajn zategne,dokler popustijo je vse vredi

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.5.2013 11:11:27   
Raven
Ja nehajo pa. Čudno mi je, ker jih čisto od začetka nosečnosti nisem imela, sedaj pa spet.
Hvala za pomiritev :)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
31.5.2013 11:51:47   
Matty
Pozdravljene,

mene tudi krči ampak ponoči v nogo in to tako hudo, da me še ves dan potem mišica boli. Pa pijem Mg že dolgo in ne pomaga.

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
31.5.2013 16:33:46   
natali1
Matty tudi mene int to tako hudo, da po celo noč ne spim.
V prejšnjih nosečnostih me je tudi. Drug teden mam pregled in bom vprašala zakaj tako..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.6.2013 8:06:30   
Prva anonimna
Punce, dobro jutro.

Da vam najprej povem, kako je bilo na 3-D UZ. Bila sem v Dravljah pri Reševi in sem bila super zadovoljna. Dobili smo prelepe slikice obrazka in rokice zraven pa še malih stopalc in 100 % bomo imeli pupiko user posted image . Vse je bilo super, srček ima vse štiri prekate, plodovnice je dovolj, posteljica leži bolj spredaj ... edino obseg trebuščka je bil za 10 dni manjši kot bi moral biti, ostale mere pa so večje od povprečnih. Seveda sem se ustrašila, sploh ker je Reševa rekla, da se zaostanek rasti najprej pokaže pri obsegu trebuščka, in doma na hitro prebrskala net pa Pušenjaku pisala user posted image ... in pravi, da v 26. tednu 10 dni zaostanka pri rasti ne pomeni nič. Je pa rekla Reševa, da naj vseeno poskušam čimveč počivati in na levem in desnem boku ležat. Zdaj pridno vsak dan pojem še žlico konopljinega olja in chia semen, prej, priznam, nisem bila ravno pridna pri jemanju teh dveh zadev. Drugače pa pupika brca na polno, tako da verjamem, da bo vse v najlepšem redu user posted image . Čeprav malo preplašijo te pa neustrezne meritve vseeno ... Vas grem zdaj prebrat, da vidim, kaj dogaja user posted image .

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.6.2013 8:09:34   
robika
Jutro user posted image !
Jaz spet špilam medicinsko sestro mi je srednja zbolela s 40 vročine tak da imam obe doma,tamalo mal zato da se žulimo,ker čez vikend ni bilo časa,sav z mojemu belilauser posted image ,no saj zdaj bo za nekaj let mir,sam da vse spedenamo predno pride mali junak..midva sva se odločila da gremo konec meseca mal v toplice..od morja pa letos verjetno ne bo nič,moj je začel cvikat,da res ne bi bil babica kje na poti...
Uživajte !

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.6.2013 8:15:42   
Prva anonimna
Mene je tudi zadnjič enkrat krč sredi noči v nogo prijel, tako da na tri dni tudi po eno šumečko magnezija vzamem. Aja, pa zgaga me spet full peče, zadnjič nisem imela Donata doma, pa sem potem kar Rupurut vzela. Pa v maternici tudi občasno spet čutim neko raztezanje pla če ležim na levem boku, se buši čisto levo pomakne. Ima naša princeska menda ritko levo, nogice desno, glavco pa že navzdol user posted image . Pa zadnjič si je enkrat obrazek z eno rokico prekrila, je rekla Reševa, da si misli No more photoshooting user posted image . Drugače je pa obrazek čisto v trebušno steno menda rinila user posted image .

Midva sva zadnjič malo se šla ata-mama zadeve in sem imela potem malo rozasto ali okrasto, sem malo cviknila, tako da do nadaljnega te zadeve odpadejo user posted image . Ste druge precej aktivne na tem področju?

Tisti motivi za nalepit so meni tudi full všeč, bom tudi sigurno kaj izbrala.

Robika, itak, da morate vašemu fantiču malo moških oblačil privoščit user posted image . Jaz sem nekaj oblačilc, ki sem jih dobila od prijateljice, že morala oprati in zlikati, se nisem mogla zadržati user posted image . Si nisem mislila, da bom kdaj rada likala user posted image .

Tejči, kako je bilo na poroki? Vreme vam je verjetno zdržalo, ne?

Meni se danes začne materinska šola user posted image . Rodit pa mislim, da bom šla kar v LJ, da ne bom nič komplicirala. Manj razmišljaš o tem, da bo tako bolelo, da bi epiduralno rabil, bolje je, po mojem.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.6.2013 8:29:50   
Prva anonimna
Robika, naj se ta srednja čimprej pozdravi! Midva sva se zdaj tudi odločila, da greva samo zadnji teden v juniju v Dalmacijo pa potem konec julija raje še pri nas v toplice.

Kri za sladkor sem šla tešča dati prejšnji teden, danes prevzamem izvid in upam, da je vse ok! Včeraj sem ga imela pri mami po zajtrku kar 8,3 in je rekla, da je to kar malo veliko user posted image .

Natali, kako je bilo na pitju glukoze? A da te otroček že zdaj tako močno brca, da spati ne moreš? No, takšna divjakinja pa naša na srečo ni user posted image .

Tejči, po mojem ti brcik nisi čutila par dni, ker si bila čisto v pripravah na poroko user posted image . Sem pa tudi jaz prejšnji vikend opazila, da je bila mala bolj mirna, mogoče tudi vreme vpliva nanje. Je pa res Angelsound v takšnih primerih super zadeva, ker te pomiri. Mene ponavadi pobrca, če dam roko na bušija.

Raven, jaz s hojo v hrib ne bi pretiravala. Si dobra, da sploh prideš do kam, jaz že v 3. štuk sva zadihana prilezem user posted image . So se zdaj krči umirili?

Mamy, super, da se je tvoja bebika tudi že obrnila na glavo in da s slakorjem vse štima user posted image . Potrdila pa jaz nisem potrebovala, verjetno ti ga G izda.

Malamut, lepo so vam rekli v materinski, da če smo v dvomim, da naj kar pokličemo G ali porodnišnico!

Jaz preko mobija full rada Junijke berem, na tisti temi se full dogaja. Upam, da bomo tudi me precej bolj zgovorne v zadnjih mesecih! Naredite si lep dan!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.6.2013 11:07:32   
c.ani
Lep pozdrav še z moje strani - do sedaj nisem nič pisala na forum, a rada pa kaj preberem. Rok imam v začetku septembra (isto, kot pri prvem otroku, čeprav sem potem malo kasneje rodila:) ). Tudi sama imam večkrat kakšne krče - sam ponavadi, v trebuhu - na strani ko se vstanem, pa se pol kar nazaj usedem :) Ni mi pa jasno kaj me je tiščalo prejšnji teden - gor pod rebre, saj še otrok - pupa, ni tak visoko. Za zgago pa mi ful pomaga, če ležim na dveh - res debelih vzglavnikih... Nič lep dan želim vsem :)

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.6.2013 11:31:41   
robika
Pozdravljena C.ani,kar razpiši se,več ko nas je boljše jeuser posted image

(odgovor članu c.ani)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.6.2013 13:04:03   
candilla
Pozdravljene punce,

sama imam razen krčev probleme še kilogrami. Imam občutek da sem vsak dan vsaj kilogram težja pa skos pazim kaj jem. Koliko kilogramov pa ste ve pridobile do sedaj?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.6.2013 14:52:19   
Penny
2,7 kg user posted image

(odgovor članu candilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.6.2013 15:58:01   
Raven
Živjo,

Danes sem imela OGTT (test za nosečniško sladkorno).
Bom malo opisala, če katero zanima.
Prišla sem malo pred 7am. Do pol so mi (in še nekaj drugim) vzeli kri. Dala sem tudi vodo.
Ob 08:10 sem spila vodo z glukozo (niso povedali koliko g). S sabo sem imela sok 2 stisnjenih limon, ki sem si ga zlila v pripravek. Ta je bil kar dobrega okusa meni (kot zelo sladka limonada) in sem ga z lahkoto spila, medtem ko so druge punce skoraj bruhale zraven, ko so pile, tako da zelo priporočam, da si vlijete notri limonin sok :)
Ob 9:10 so spet vzeli kri in ob 10:10 še enkrat. Potem sem šla lahko domov.
Sestra je rekla, da ne smemo piti vode med čakanjem, čeprav je v navodilih prepovedan le sok, čaj in kava - voda pa ne. Naj se že enkrat zmenijo.

Sem pa nehala z "gorniškimi" podvigi in sem poskusila dolg sprehod (> 1 uro) pa sem tudi dobila krče :( Tako da zame očitno samo krajši sprehodi pridejo v poštev do nadaljnega :( ne upam tvegati...

Mama - ata zadeve :)
Midva prav sexava na ene 14 dni (ampak vedno potem dobim povečan izcedek pa še vonj neprijeten se pojavi :(
Drugače pa vmes čim več nežnosti na druge načine ;)
Zdaj vem zakaj so mi kolegice govorile, preden sem zanosila, da naj uživava dokler še lahko ;)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.6.2013 16:28:24   
Penny
OGTT
Meni pa ta sladka voda sploh ni bla tolk grozna za pit, pa nisem imela limone s sabo (nosečniška pozabljivost je pozabla it v trgovino user posted image ). V bistvu sem bila glede na vse to internetno strašenje pripravljena, da bom tam bruhala od sladkobe in sem bila potem prav presenečena, ko ni bilo tako hudo :) . Pa nisem neki ful na sladko mahnjena, mi je že jagodni gosti sok recimo presladek.
Glede pitja vode med testom je pa nam sestra rekla, da lahko, ampak po požirkih, ne pa se nalivat, tako da sem med čakanjem popila tudi nekaj vode (po požirkih), pa na wc sem tudi šla (je tudi rekla, da lahko).

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.6.2013 19:41:10   
natali1
Raven hvala, nisem vedela kaj pričakovati, v četrtek mam pregled, pa si bom vzela limono zraven. Mene skrbi nekaj drugegega, ne okus. Igle mi niso najbolj prijetne no, pa me zanima, a v isto roko, iz istega mesta ti vzame kri???
Jaz bom zgasnala domovuser posted image ..
Glede kg pa...Penny ti si se malo potegnila a ne da user posted image
Pa a ste smešne no, jaz sem se zredila 10 kg, je pa res da sem drugače izredno suha. Pa tudi zdaj nisem grdo debela, samo trebuh mam pa tak kot bi že bila v 9 mesecuuser posted image
Glede mama-ata zadeve pa takole.. Tečejo dokaj redno no, ene 1 do max.2x na teden, zato ker če ne moj kr jamra kak bogi je.
Prva anonimna v prvi in drugi nosečnosti ni blo tako,je bilo vse precej bolj pozno.
Vse je drugače.

Nič punce, lepo bodite, pa se pišemo..
papa

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.6.2013 22:57:11   
Penny
Potegnila? Ne vem, kaj to pomeni oz. kaj hočeš s tem povedat user posted image . 1. dan ZM sem imela (na tešče, v gatah) 56.3kg, danes zjutraj je vaga kazala 59.0kg user posted image . Kaj morem, očitno vse bejbi pobere, jaz se pri hrani ne šparam, je pa res, da nisem neki ful na sladko, ampak na sadje in zelenjavo pa tudi ne user posted image .

Aja, špiknili so me pa 3x, vedno v isto roko, ampak vsakič v drugo žilo (moje žile so dobro vidne, s tem nimam težav).

Ata-mama zadeve user posted image so pri nas bolj na pavzi, ker se mi ne da user posted image .

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.6.2013 6:29:09   
robika
Jutro
Srečne tiste ki ste tako pridne in ne dobivate veliko kg user posted image ,jaz sem jih imela pred zanositvijo 57,zdaj pa že tehtnica kaže 66kguser posted image ,ja kaj naj pač mislim da morem vse pojest ko sem nosečauser posted image ,na srečo se teža lepo porazdeli da ni tak hudo,tolažim se s tem da še vedno klače v št.38 spravim na tazadnjo in da me nič ne tiščijo..kriza,ma bo že po porodu boljš,po vsaki nosečnosti se shujšala na -2 kg ki sem jih imela pred nosečnostjo pa umam da bo zdaj tudi tako..
Ata mama akcija-seveda saj 3x na teden,trenutno mi še paše,čeprav je že trebuh kar velik..user posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.6.2013 7:26:53   
candilla
srečnica.... +2,7 kg pa res ni nič:=) js imam trenutno +7kg pa se usak dan še vedno ukrvarjam s športom in tudi nažiram se ne pa se kilogrami kar kopičijo:=)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?