Tejči
|
Hojla, evo mene spet Prva anonimna: ja, kljub temu, da sem se zredila celih 700 g, imam trebušček kot da bi nosila dvojčka. A jaz se z njim tako dobro počutim, z veseljem ga razkazujem, prav važna sem že, hihi Na morje pa gremo v začetku julija in potem še konec julija, tako da bom v bistvu nazaj iz otoka ravno ko bom napolnila 8 mesecev. Pa mi ni panike, komaj čakam, da se grema z bebijem namakat. Edino prej še moram kopalke nabavit, drugače bom mogla na FKK, bi malo smešno zgledalo kajne? Raven: sramne kosti me nič ne bolijo, v bistvu se počutim čist OK..sem pričakovala več težav s hrbtenico, ker imam hernijo in sem bila že tik pred operacijo, a gre...ko hodim, me začne noga bolet in potem to pač tako zgleda, da grem v šoping in 5 minut hodim, 5 sedim na kaki klopci, če ne, pa počepnem in tudi bolečina mine...pač to vzamem v zakup za bebija Matty: meni G nič ni rekel, koliko bi naj bil bebi težek...in se mi niti ne sanja kako bi ga lahko stehtali... Na koncu mi je najbolj važno, da pove, da je vse OK, tako kot mora biti in gremo srečni domov Razmišljala sem edino, če naslednjič ne bo pokazal kaj ima med nogicami, da bi šli na 3D ultrazvok, a ne vem h komu, lahko priporočate koga v MB? Pa kakšne so kaj cene? Lep dan vam želim, pa čeprav zgleda, da bo danes bolj kisel
|