malamut
|
Ojla , vse uživale na dopusti? Mi tudi, pršli v tork domov, tako da smo uživali na sončku in toplemu morju. Dns sem mela spet pregled. Končno se nas je usmililo in pokazalo, kej bomo meli, tako da vam sporočam, da nas bo pričakal en velik mulo . Velik pa res, sej za 27 teden ma že 1400 gr. Tako, da naslednji mesec grem na APRN, ker kot mi je G. danes povedla, glede na svojo velikost, ker je res velik, narej da bom mela CR v 37 tednu. Ma ja, sej bolje taku, ku da čakamo do konca inu pole se martramo in na konci bi mogu bet CR. Tako se vsej pripravemo. Če pa bojo v tistmu cajti popadki, pa se bo normalno rodilo, čene pa CR. TO pa se bomo naslednji mesec vse zmenli v APRN. Taku da se po eni strani pustimo presenetit. Drgače je vse BP, plodovnice je mal več, ni pa pretirano, raste zdej oboje sorazmerno s časom, ne prehiteva nič. Se vidi da sem na dieti. Aja, pa 5 kg sem šla dol. Je rekla, G. da smo vsi ok, tako kri, voda kot mulo, zato ni panike. Pa še pohvalila me je, da lepo izgledam. Kako pa z vami? Anonimna, ne se sekirat no, glede kg, itak zdej do 33 tedna nej bi pridobivale vse na teži ko nore, pole pa se bo stanje umirilo. Lepo mirno, brez strahu, papaj normalno, privošči si pregreščke in UŽIVEEEEJ!! Robika, kej nej ti rečem, provej spit več magnezija, čene pa povedat dr. da ne boš taku trpela. Jast sem prej pila šumeče tablete, pole so me začele sramne kosti bolet za znoret, in sem kupla u lekarni tablete, k majo več magnezija in povem, da je zdej mir. Čene se spomnim, da za krče je sestra neke tablete jemala, ma to ji je g. predpisala. Tako da se pozanimaj pr gin. No, lep vikend vsem, upam, da bo mal več sončka. pa pa
|