Prva anonimna
|
Jaz sem tudi zdaj nasla info, da se pri eni rundi obracanja steje, kolikokrat se je dete premaknilo, oz. da naj bi pogledal, v koliksnem casu se je pri eni rundi 10-krat premaknilo. Tejci in Srecna bodoca mamica, jaz imam pa sreco in lahko spim. Upam, da bo trajalo. Ceprav hrbet pa tudi mene precej boli, pa vcasih me rama zacne boleti, ce cez dan brez tiste blazine za dojenje spim. Srecna bodoca mamica, super za velikega fantka . Jaz sem tudi papirje ze odnesla na CSD, v sredo greva edino se ocetovstvo uredit. Mamz, meni uspe malo tudi na hrbtu lezat, samo me po mojem ravno zato zacne boleti. Drugace pa tudi poskusam cimvec na levem boku lezat, da dete ne pritiska na veno ali kam ze. Lolllipop, trenutno me zgaga pusti pri miru . A da vas mali je pa na koncertu Gibbonija zural ? Kako se znajo res prekopicevati spodaj, ne mores verjeti . Ja, Penny, cez kaksen mesec se bo seznamu ze pridruzila rubrika Rodile so ! Gita, cisto normalno je, da bebike v teh tednih rogovilijo spodaj, tako da ti samo uzivaj na morju, sploh, ker ste tako blizu Kopra! Meni je tudi G v materinsko napisala, da je PDP 5. 9., pa je potem na morfologiji pokazalo 4. 9., ampak v materinski nismo nic spremenili. Natali, jaz sem tudi ze pridno oprala vse cunjice, edino nekaj jih moram se polikat. Pa tudi plisaste zivalice imam ze oprane. Pa babi ji je ze prvo knjigico kupila, se ni mogla zadrzat . Aja, pa kompletek za iz porodnisnice imam tudi ze . Mislim, da bom kar ta teden ze napokala torbo v porodnisnico, se mi zdi, da mi manjkajo samo se vlozki pa mrezaste hlacke (kje jih nabavis??) in blazinice za dojenje zame. Pa tisti nastavki za dojenje, po mojem vse ostalo ze imam. Pa v Mothercare bom sla po modrcke za dojenje, imajo menda po dva skupaj pakirana za samo 22 evrov, pa pisana sta. Mi gredo grdi modrcki res na jetra. Mislim, da bom tudi porodni nacrt spisala, me je tista knjiga cisto navdusila . Pa handling moram malo bolj nastudirat, bolj gledam posnetke na Youtube-u, manj mi je jasno . Renjar, jaz sem trenutno se pogumna in celo mislim, da bom sla brez epiduralne rodit. Ampak si bom po mojem v zadnjih tednih premislila .
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 22.7.2013 9:12:31 >
|