|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna miza - pomoč
19.9.2005 14:43:43   
Andy13
Jaz si bom previjalno spužvo postavila na predalnik, v katerem bom imela oblekce in pleničke. Predalnik pa bo tik ob posteljici, torej za začetek vsekakor v najini spalnici. Ko bom pa rabila malce vode, pa si jo bom že prinesla v sobo, ko bo pa huda kaka pa ga bom umila pod tekočo vodo.
V kopalnici, kjer bi bilo vseeno malo topleje pa previjalne nimam kam dati...
Za kasneje pa sem opazila, da je otroka zelo praktično previjati kar na postelji.


(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Previjalna miza - pomoč
19.9.2005 15:42:42   
AIKA
Jaz sem jo dala delat mizarju z merami 95X85X75.
Zadaj ima dodatek, ki se kasneje lahko izvleče in uporabi za navadno omaro. Zdi se mi bolj priročna in uporabna kot tiste z stojalom...

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Previjalna miza - pomoč
19.9.2005 17:36:43   
Jessy
Jaz jo imam v sobici, zraven posteljice in mi je super. Takrat, ko grem jaz po vodo, dam Nejo v posteljico in tako vem, da se ji ne bo nič zgodilo.
V kopalnici pa tudi jaz nimam prostora, pa vseeno ne vem, če bi jo postavila tja.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Previjalna miza - pomoč
19.9.2005 19:04:32   
bobek05
Jaz imam previjalno mizo s 3 predali (od Lip Poljčane) in sem z njo ful zadovoljna. Na njej je je veliko prostora (tudi za vse potrebščine - olje, plenice, fiziološko, škarjice, palčke za uho,... skratka VSE). Pa tudi dovolj dolga je, kar je pri nas hudo pomembno, ker je Anej zelo velik dojenček (za svojo starost).. Jaz imam vse za previjanje in oblačenje shranjeno v teh 3 predalih, ker so dovolj veliki (pa imamo veliko cotk). Ga pa tudi kopam v njegovi sobici, v čebričku. Sobico lepo segrejem (z malo pečko), prinesem čebriček v sobico in ga skopam - se je navadil in zelo uživa. Ko ga ven zraven pa ga samo dvignem in položim na previjalno.. Imam pa tudi posteljco, omaro in predalčnik v isti barvi in od istega proizvajalca (če te zanima, so slike v mojem albumu - Anejeva sobica)..

LP

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Previjalna miza - pomoč
20.9.2005 9:48:05   
Pajaca
Mi mamo mal placa, pa sva mela v sobi en predlanik. Sva dala kupila dilo veliko 110*80 cm, jo postavla na predlanik.... ok za predlanikom je 30cm lufta, a se ne more prekucnt. Gor sva dala previjalno podlogo 80*80, pri strani je ravno dovolj placa za plenice, kremco.... spodaj pa so otrokove oblekce. Vodo če jo rabiš že prineseš, sam jo itak bolj malo rabiš, če pač previjaš z robčki. Uporabljamo jo še sedaj. Mi pa kavč ne odgovarja ker me boli hrbet če previjam na kavču (sploh sedaj ko sem noseča) Tako da je ne menjam. Pa všeč mi je ker je velika in prostorna, da se smrkla še sedaj komot gor previja.

Aja glede kopanja pa tako, prva dva meseca sva postavila banco poleg previjalne in jo na hitro skopala, sedaj pa je postavljena v kopalnici in jo prenesem zavito v brisačo.

So mi pa všeč tudi previjalne, ki so prišravfane na zid in jo enostavnopoklopiš k zidu če je ne rabiš..... mislim da jo sedaj imajo tudi pri nas, drugače jo je pa imela ikea. Sam vseeno rabiš nekaj prostora za previjalno, pa ne vem do koliko kg je.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Previjalna miza - pomoč
20.9.2005 10:42:40   
MAndy
Jaz sem pa v IKEI kupila posteljico in previjalno mizico. Posteljico lahko pozneje uporabiš kot mladinsko posteljo, pa tudi previjalna mizica se lahko uredi kot del pohištva, ker se tisti del, kjer previjaš lahko zapre. Ima tri predale in zgoraj še poličke. Se mi zdi kar praktična.

Lep pozdrav

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Previjalna miza - pomoč
20.9.2005 21:53:38   
andrejaz
Jaz pa sem dala k mizarju narediti previjalno ploščo s stranicami, ki jo imam na pralnem stroju v kopalnici. V kopalnici se mi zdi najbolje imeti previjalno, ker je tam voda, prav tako pa ga po kopanju lahko zrihtam v kopalnici.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Previjalna miza - pomoč
21.9.2005 18:56:28   
Wahoo RR
isto kot bobek...od Lip Poljčane...super je...zelo uporabna...in kasnej jo lahko uporabljaš kot navadno komodo...ker se sname podaljšek...

vse tiste plastične in mogicah se meni zdijo nestabilne...naše ne bi mogla gor previjat...

kopamo jo pa itak že v velki banji...prej sem dala pa banjco na eno nižjo mizico...

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?