|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
14.2.2013 17:07:50   
LuLu
Malo muzike vmes, ko to berete, da ne bo samo negativne energije okoli vas. In, ker je taki dan, pa vsi se imamo radi, še bolj, kot ponavadi...
...in ne vem zakaj, ampak na ta komad me je nekaj spomnilo....

https://www.youtube.com/watch?v=Tmz_xfuEdco  Pa ne pozabit zapeti z njo, naj se vas sliši do mene user posted image  Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 17:29:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
14.2.2013 18:19:38   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Poker face

No prepričal sem ga, da v samoobrambi lahko in mora, seveda mora pa pazit kako.


Ja tako, da trener ne vidi, pa da se onemu nič ne pozna.

Jao, tako se pa zdravijo traume iz lastnega otroštva user posted image .

Aja ti si mačo tle na RR, kjer ni velike konkurence a? user posted image


Ne, ni res. Tako se preprečuje travme v sedanjem otroštvu. Nasilje ni vedno rešitev, vendar je v določenih primerih nujno potrebno, da zaščitimo sebe, ker nekaterim pogovorčki in podobne stvari ne pridejo do živega. Mogoče se javiš, ko bodo matretirali tvojega otroka.

PS: če pa misliš otroka vzgojit v pretepača ga pa ravno na karate niti pod razno ne smeš poslat.

PPS: Definicija mačota men ni ravno všeč, zato mačo niti pod razno nisem. Pri osvajanju ženskega spola pa po puberteti nikol nisem imel posebne konkurence tudi v pretežno moški družbi. Samozavest serijsko, kaj češ.user posted image

Pa še definicija: http://hr.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%8Do


< Sporočilo je popravil kalbo -- 14.2.2013 18:23:29 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
14.2.2013 21:09:03   
liliana
Se še spomni kdo tega....?user posted image

Smogovci....brača Vragec.....user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=2dpitBMWj0U

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
14.2.2013 22:08:59   
ronja
hehe, če je poker face & co. normala, potem sem zelo vesela, da imam duševno motnjo, moj svet je precej lepšiuser posted image
Najboljša mi je pa, da je impulzivnost duševna motnjauser posted image . Pa disleksija, itd...
Ja, drugače razmišljajo, vendar to ne pomeni, da imajo duševno motnjo, mešaš hruške in jabčka.
Pri duševnih motnjah gre za porušeno kemično ravnovesje v možganih, pri disleksiji pa za drugačen način UPORABE možganov.

Podpis. Normalna uporaba možganov se mi zdi v bistvu precej majhna (baje da jih uporabljamo samo 10%, nekatere raziskave sicer temu oporekajo)... zato se mi ne zdi nič narobe z drugačnim razmišljanjem. Niso vsi dislektiki naredili čuda za človeštvo, ampak tudi velika večina normalnih ljudi ne;).

pelin, ti se piči, s komer želiš, če te to osrečuje. To sem ti napisala samo, če bi slučajno kdaj hotela, da tvojo kritiko slišijo ljudje, ki jim je namenjena - da bi se zamislili, kot si sama napisala, da si si želela. Da pač pri nekaterih bolj pali drug način. Pri nekaterih pa veliko bolj tvoj način, zato je pa forum fajn. Sama se nimam za svetohlinsko, vsekakor pa znam bit ful težka - če ne drugega se je težko prebit čez moje poste, svaka čast tistim, ki se... Silim pa nobenega ne, tako da se ne sekiram.

ko te pač nekdo mojega kova ( ali Pokerčica...in podobne) stisnemo v kot, pa jo za nekaj časa ucvirneš dol s foruma...

Lej, na vsako stvar, ki je bila meni napisana, sem kolikor vem, odgovorila. Ne vem pa, kje naj bi me stisnile v kot, nisem se počutila tako. Če mi razložiš, bom z veseljem še enkrat pogledala.
Vmes pa res nisem bila na forumu, ker sem šla nazaj v službo in je časa malo manj kot prej. Zdaj me spet par dni ne bo, ker ima nečak rd. Bom pa kasneje pogledala in odpisala, ok?

Da sem se kje motila, sem pa že veliiiiikokrat napisala! Zelo pogosto dam primer, kako sem sama delala isto napako in kako sem jo rešila. Tega res nisi dobro brala. Povej temo in ti povem primer. Kjer se zdaj motim, seveda ne morem vedet, če še nisem ugotovila, zato ti primera iz sedanjosti ne morem dat, ampak za nazaj pa vsekakor, nekajkrat so mi tudi punce tu gor odprle oči.

V konkretnem primeru: sama sem se motila, ko sem otroka učila, da se ne sme tepst, da ne sme udarit nazaj, itd... Ker branit se mora in če vse ostalo zataji, je tudi to boljše kot nič. Ne vem, kje ti tu vidiš samohvalo? Da sem vesela, da sem koooončno našla rešitev, ki je delala? ja, seveda sem vesela. Ni pa to noben moj hud dosežek, sploh ker nisem sama do tega prišla in sploh ker je kar dolgo trajalo...

Tudi mislim, da sem se pred kakim letom motila o tej temi, ko mi je Frodo napisala, da ni prav obravnavat verbalno in fizično nasilje različno (to sva se še strinjali) in da če se nekdo ne zna drugače branit, ne smeš enemu vzet orožja, drugemu ga pa pustit (če malo povzamem). Prej sem mislila, prepričana iz vrtca, da bi vzgojiteljice že ustavile besedno ravsanje, vendar res ni povsod tako, sploh kasneje v šoli ne. In sem spremenila mnenje. Ne vem, kako to, da tega nisi opazila, ker sem se tam ravsala z njo, ravno iz tvoje strani - da se pač ne sme tepst pa pika, da bojo že odrasli naredili red, če bo šlo čez rob. Ona pa je imela dober argument, da se nekateri otroci ne morejo besedno tako dobro branit in je to njihov edini način - in če ne vidiš prej psihičnega nasilja, običajno v obliki besed, potem tudi ni fer, da prepoveš fizično. potem sem pomislila, da je to res, ker sem tudi sama vedno, kadar je prišlo do česa takega, vedno vprašala: "kaj si ji pa ti naredila?" in je bilo vedno nekaj zadaj. Edino v tem se nisva strinjali, da se da to otroke naučit. Se da - svoje gotovo. Vprašanje pa, če lahko en prvošolček to nauči enega tretješolca, recimo...

pelin, lej, to, da ima nekdo drugačen način, ne pomeni nujno, da se skriva za njim, mogoče mu je pač lažje drugače izrazit svoje misli. Drugače razmišlja, kar ne pomeni, da misli enako, pa se dela drugačnega. Lahko enostavno na tak način razmišlja. Ne vem, daj mi primer, da bom boljše razumela, ker ne vem, če te prav razumem...
In to, da se nekateri poznamo in imamo radi, še ne pomeni, da smo si kaj dolžni. IN vseeno se znamo pohecat ena iz druge - v reali in virtuali:). Tudi se dostikrat ne strinjamo in se tudi spričkamo, samo da zato ni nobena užaljena, ker pač ne jemljemo vsega tako resno, ker enostavno mislimo, da ne bo imela vsaka reč tako hudih posledic, kot jih velikokrat predividiš ti.
Kar se pa Volge, Gine, Kerense &co. tiče, pa sem skoraj prepričana, da jih nismo pregnale me;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 9:35:02   
kalbo
Na koncu tele teme lahko rečem samo to, da se znate samo babnice skregat na takle način in prepričan sem, da v ozadju teče obširna debata še po ZSjih. Deci gremo raje na pivo. Sam dolgčas vam pa niuser posted image

< Sporočilo je popravil kalbo -- 15.2.2013 9:42:57 >

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 10:15:15   
oka
Itak to so lepotne napakice, ki nimajo nobenega vpliva na duševno stanje človeka - se globoko opravičujem user posted image .



Hja takole je to: ne nimajo vpliva na duševno stanje človeka, dokler ta človek ne trči ob človeka tvojega kova, ki disleksijo, hiperaktivnost in podobne t.i. motnje dojema kot nekaj iz česar se je fino norčevati in tako dokazovati svojo kaj pa vem recimo večvrednost. Pojma nimaš kaj disleksija pomeni, pojma nimaš s čim se srečujejo osebe z disleksijo, otroci in njihovi starši. Blage veze nimaš o garanju, ja dobesedno garanju, ki je potrebno, da otroke (ki imajo ponavadi IQ veliko večji od tvojega) spravi skozi osnovno šolo. Sploh pa če na pot pridete takšni vsevedi, ki predalčkate v napačne predale. In bog pomagaj, če se takšni najdete v vlogi vzgojitelja in učitelja. Dokler pametuješ tu, na tem forumu je škoda minimalna, te pa prosim, da se v reali izogneš takim pametovanjem, ker lahko bolijo in to močno. In prosim, ne spuščaj se v debate o disleksiji (vsaj s svojim ozkogledim pogledom ne). To ni tema o kateri se bi dalo debatirati kot o peki piškotov, z limamnjem linkov ipd. Sploh pa ni primerno, da na tak način obračunavaš z uporabnicami s katerimi se ne strinjaš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 16:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 17:07:04   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Na koncu tele teme lahko rečem samo to, da se znate samo babnice skregat na takle način in prepričan sem, da v ozadju teče obširna debata še po ZSjih. Deci gremo raje na pivo. Sam dolgčas vam pa niuser posted image


Ne, to pa res ne....user posted image

najhuje je, ko gre med domačim kreganjem dedc na pivo.....me babe pa direkt na RR sprustit ventile....v bistvu je RR dobra terapija za take in drugačne motnje......user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 17:16:36   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Poker face
Pripomba je bila ironična. In ne ti meni kaj in kje in s kom se lahko pogovarjam..


se pravi da si se posmehovala in rogala. še dobr da nas nisi primerjala s cerebralčki - sej veš, tko, samo ironično, ne zares.. ali je pa to že malo preveč... adhd pa ravno še na meji "okusno" ironičnega, da bi "lahko" pa ja štekal to "ironijo"...


p.s. SSKJ: ironíja -e ž (ȋ) 1. izražanje negativnega, odklonilnega odnosa do česa, navadno z vsebinsko pozitivnimi besedami; posmehovanje, posmeh

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 18:21:27   
m_o_i
da se ne bi spet ktera cudla, zakaj se ji deca ravsajo med sabo user posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 18:50:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 19:14:29   
mateyka
TI nočeš sprejet enostavnega dejstva, da se skoraj vsem ljudem tukaj zdi primerjava (za porog) neprimerna. razumejo te pa čisto dobro. zgleda nikoli ne boš uspešna satirična pisateljica. kako - ironično user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.2.2013 19:15:14 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 19:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
15.2.2013 22:52:51   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Poker face
In ja opažam, da se že nekaj časa trudiš, da te opazim..


lol, jup, to bo to, ker si mi tok všeč user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
16.2.2013 9:08:22   
oka
Zdaj pa res ne vem, ali ste res vse tukaj gor na tej temi na pol pismene ali kaj?  Daj beri celo zadevščino, ne pa da nekaj trgaš iz konteksta. Pripomba je bila ironična. In ne ti meni kaj in kje in s kom se lahko pogovarjam . In ja očitno me zelo dobro poznaš, da veš o čem imam blage veze. Kot sem že 1x napisla pa bom sedaj še 1x za takšne kot si ti: motnja je motnja in tudi če ni duševna, je pa čustvena, vedenjska, psihična, pa bv itak se že ponavljam. Preberi še 1x ali pa bolje 5x, da boš dojela, kaj sem želela povedati. In ja tudi tisti, ki nimajo motenj takih ali drugačnih imajo težave z onimi, ki jih imajo. In ta tej temi je očitno polno enih in drugih.


Glede na to, da te prosim, da ne govoriš takih bedarij in ti ne ukazujem pa res ne vem kdo je tu polpismen, da si moje pisanje dojela na tak način. In glede na napisano iz tvoje strani lahko domnevam, da ne veš o čem govoriš, edino, če si tako smešna, da tu gor pišeš ene nebuloze v namen žaljenja, v reali pa dobro veš kaj je na stvari, kar pa je toliko slabše. In tudi ti imaš motnjo in to komunikacijsko. In prebrala sem celotno zadevščino. Mi je pač padlo v oči tvoje pisanje. Nimaš kaj ko pa je tako lepo ironično user posted image In imaš prav, vse smo čudne, ker enako dojemamo tvoje pisanje. Jejhata jejhata koliko čudakov je na kupu.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
16.2.2013 10:20:57   
oka
In ja tudi tisti, ki nimajo motenj takih ali drugačnih imajo težave z onimi, ki jih imajo. In ta tej temi je očitno polno enih in drugih.


Če boš še kaj zašla na to temo: še tole me zanima. Kakšne težave imajo tisti, ki nimajo nobenih motenj z dislektiki in hiperaktivci (razen tega, da ironijo razumejo kot posmehovanje)? Vem kakšne težave so v obrnjeni smeri, za tole trditev pa me resnično zanima tvoj argument.

< Sporočilo je popravil oka -- 16.2.2013 10:21:54 >

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
16.2.2013 11:11:47   
skuštrana
Ok, ne preberem teme 3 dni, sedaj pa sploh ne vem več ali je to še vedno tema o dreganju med sorojenci user posted image Kakšno vezo ima s tem Adhd, pa disleksija...WTF?

Po vsem vašem pametovanju jaz še vedno mislim da je rivalstvo med sorojenci čisto normalna stvar in da zaradi tega naši otroci ne bodo nasilniki. In pika, amen user posted image

In, ja, jaz sem tudi svoje otroke učila da se ne pretepamo itd, dokler nismo imeli "sranja" v vrtcu, ker se je en otrok spravil na našo L in vrtec ni naredil nič! Potem sem pa obrnila ploščo in jim sedaj govorim - nikoli ne udari prvi, ampak braniš se pa lahko. In to velja v vsem ne samo v "pretepih". Srednji in tamali se doma zravsata, ampak v vrtcu in v družbi drugih otrok se pa ne pretepata. Prej nasprotno...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
16.2.2013 12:06:21   
oka
Ok, ne preberem teme 3 dni, sedaj pa sploh ne vem več ali je to še vedno tema o dreganju med sorojenci Kakšno vezo ima s tem Adhd, pa disleksija...WTF?

Po vsem vašem pametovanju jaz še vedno mislim da je rivalstvo med sorojenci čisto normalna stvar in da zaradi tega naši otroci ne bodo nasilniki. In pika, amen Se strinjam. In ne glede na to koliko se rofkajo med seboj me vedno preseneča, kako znajo ti mali "peklenščki" stopiti skupaj, ko je "ogoržen" en od obeh. [color=#CC0000]

In, ja, jaz sem tudi svoje otroke učila da se ne pretepamo itd, dokler nismo imeli "sranja" v vrtcu, ker se je en otrok spravil na našo L in vrtec ni naredil nič! Potem sem pa obrnila ploščo in jim sedaj govorim - nikoli ne udari prvi, ampak braniš se pa lahko. In to velja v vsem ne samo v "pretepih". Srednji in tamali se doma zravsata, ampak v vrtcu in v družbi drugih otrok se pa ne pretepata. Prej nasprotno..._Jaz jima to dopovedujem še danes, ker sem iz izkušnje, ko sem sama treščila nasilnega sošolca in sem zato kasirala opomin, nekako potegnila, da to pač ni bilo z moje strani ok. Mogoče ju učim narobe, je pa res, da nekih težav z nasilneži oz. nasiljem nimata, kljub temu, da se znata med seboj dobro skregati.


Prav ti je, kaj pa tri dni ne bereš RRuser posted image Pač trenutek vrnitve v dobre stare čase RR, ko je debata o brisačah zašla v čisto druge sfere...



< Sporočilo je popravil oka -- 16.2.2013 12:09:14 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 9:43:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 9:48:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
18.2.2013 10:14:03   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Poker face

Ups, vidim da se je tema sprevrgla v temo za ljudi z lažjo oz. težjo duševno motnjo.
Veselo klepetanje še naprej user posted image .




IZVIRNO SPOROČILO: Poker face

Kar nekaj, ki jih sodeluje na tej temi, so se same označile da imajo disleksijo, dispraksijo, da so hiperaktivne, imajo težave s koncentracijo, so impluzivne ... (ne na tej temi, ampak ob drugih priložnostih).
No, glede na to, da imaš sama otroka z podobnimi težavami, veš da so to duševne motnje, ki ne izvenijo nikoli. In prav tako veš, da ti ljudje živijo v enem posebnem svetu in z njimi debatirat nima nekega posebnega smisla, ker gonijo svojo v nedogled.
In ja ne rabiš biti poseben strokovnjak, da vidiš koliko je pri kom ura user posted image .




IZVIRNO SPOROČILO: Poker face

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Pokerca od naštetega le malo spada med duševne motnje-ampak ti to vse veš!user posted image

Itak to so lepotne napakice, ki nimajo nobenega vpliva na duševno stanje človeka - se globoko opravičujem user posted image .




IZVIRNO SPOROČILO: Poker face

Ja rogala sem se, samo ne tistim, za katere ve mislite. Je treba brat, tako kot je napisano, ne pa nekaj po svoje. In ne, ne bom pojasnevala, sem napisala razumljivo, da lahko vsak pameten dojame.

Eh ne da se mi več .... (pametnejši odneha user posted image ).

Zgleda da so enim že čist zamrznili možgani, pač takšen letni čas, kaj češ user posted image .


Nehaj se zapletati. Če ne znaš komunicirati, sploh pa ne na nivoju, se vzdrži. Ker na tak način delaš sramoto sama sebi.
Najbolj smešno je, da misliš, da si zabavna in ironična. user posted image


< Sporočilo je popravil nyna84 -- 18.2.2013 10:15:06 >


_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
18.2.2013 13:20:31   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Na koncu tele teme lahko rečem samo to, da se znate samo babnice skregat na takle način in prepričan sem, da v ozadju teče obširna debata še po ZSjih. Deci gremo raje na pivo. Sam dolgčas vam pa niuser posted image


Kakšnem koncu? To se pa ne bo končalo tako hitro. Vsaka gostilna se slej kot prej zapre, RR pa dela 24-7. Ju-hu!!!!user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato...
18.2.2013 14:21:34   
petea
Metulj,
V promerjavi z nenehnim drazenjem in kreganjem, ki se v mnogih temah razvijajo tu na RR med odraslimi, sta tvoja dva lahkokategornika. user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 14:27:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?