Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:04:49
karmen7
Jutro! Majakla če bi meni tale plesal se tudi ne bi nič bunila Drugače pa moram se spraviti v knjižnico. Moram poskenirat eno odločbo, pa valda nobeden nima skenerja
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:53:16
bambixxx
Karmen jaz imam skener, če ti kaj pomaga.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:53:49
ly117
Jutro!
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:55:16
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Majakla če bi meni tale plesal se tudi ne bi nič bunila Pa za ponucat bi tudi bil. IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Drugače pa moram se spraviti v knjižnico. Moram poskenirat eno odločbo, pa valda nobeden nima skenerja Jaz ga imam, če ti to kaj pomaga.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:55:17
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen jaz imam skener, če ti kaj pomaga. Hvala, ampak moram to danes še poštimati pa poslati.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:57:04
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen jaz imam skener, če ti kaj pomaga. Hvala, ampak moram to danes še poštimati pa poslati. ja saj poskeniraš in pošlješ po mailu verjetno ne?
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 8:59:45
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen jaz imam skener, če ti kaj pomaga. Hvala, ampak moram to danes še poštimati pa poslati. ja saj poskeniraš in pošlješ po mailu verjetno ne? Točno tak.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 9:19:00
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen jaz imam skener, če ti kaj pomaga. Hvala, ampak moram to danes še poštimati pa poslati. ja saj poskeniraš in pošlješ po mailu verjetno ne? Točno tak. no te pa se sprehodi do mene, pa si lahko to porihtaš . no če želiš .
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 10:47:02
majakla
Dan Skenerov kolko češ . Kak je lepo zunaj, zdaj bi morale šetat, ne pa da sem celo spalnico okoli obrnila.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 12:19:21
karmen7
Kdaj se dobimo jutri? 9.30 kot vedno? Pa še na dan žena bomo počvekale
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 12:42:12
matcar
Dan! Pa da mi je ratalo post odpret,saj ne morem da verjamem!!! Karmen- čestitkeeeeee!!!!!! Majakla- g.Channing Tatuma pa jaz obožujemmmmmm,pa ne samo v plesnih filmih,še v kakem drugem! Danes grema pa s Sammy v pasjo šolo na igralne urice. Komaj čakam,da bo ura 5,pa da šibnema.Jutri mi ura paše,tak da ob 9.30 zunaj za MC-jem,če pa bo dež,pa noter.Upam,da bo lepo,bi lahko Sammy zraven vzela.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 14:49:28
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla- g.Channing Tatuma pa jaz obožujemmmmmm,pa ne samo v plesnih filmih,še v kakem drugem! Ne, ne, saj ni blo o plesnih filmih,... menle smo se, da bi nam v soboto striptiz plesal.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 21:05:51
ly117
Karmen ZS te čaka.
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 21:39:49
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Karmen ZS te čaka. Mene pa nič? (hec, hec, ...)
RE: Mariborčanke,25.del 7.3.2013 21:40:37
majakla
Se vidimo jutri, žene. Malo bom zamudilaaa... Lahko noč
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 8:01:53
bambixxx
Dobro jutro, izgleda, da bo lep dan . Ly in matcar prinesita seznam, katere sličice Polar manie vama še manjkajo, zraven na kavo, ker jih imam spet nekaj. se vidimo.
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 8:09:14
tjaShiika
Bom še jaz sličice polaromanije prinesla, jih mam nekaj :)
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 8:32:52
ly117
Jutro! RR ima pa novo preobleko.
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 9:06:22
matcar
Jutro! Prihajama!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 9:07:15
oktober11
daaaaaaaaaaaan fajn se mejte na kavici. vam kar sedaj zaželim vse lepo ob dnevu žena
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 13:31:55
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 daaaaaaaaaaaan fajn se mejte na kavici. vam kar sedaj zaželim vse lepo ob dnevu žena Pa ki ti hodiš? Bomo glih izdale teralico. Pst: naslednji teden začnemo hodit, če ne bo snega, pa nobenemu ne povej.
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 14:33:55
tjaShiika
za polaromanijo sem ugotovila da mi manjka še 143 .. imam pe še: 2 26 28 87 109 134 154 194 (2x), 196 potrebuje katera???
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 19:01:33
oktober11
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 daaaaaaaaaaaan fajn se mejte na kavici. vam kar sedaj zaželim vse lepo ob dnevu žena Pa ki ti hodiš? Bomo glih izdale teralico. Pst: naslednji teden začnemo hodit, če ne bo snega, pa nobenemu ne povej. eh, če pa vidiš kak je... zadnjič sem te mela voljo in me po 2 kavicah valda vse mine, glede na to da morem vedno malega gledati še par mesecev, pa bo vrtec čas, pa tudi moj čas super za naslednji teden, bom probala varstvo urediti upam da res ne bodo zimske temperature. bom bla tiho, ja
RE: Mariborčanke,25.del 8.3.2013 21:42:43
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika za polaromanijo sem ugotovila da mi manjka še 143 .. imam pe še: 2 26 28 87 109 134 154 194 (2x), 196 potrebuje katera??? Jaz bi še imela 28,134,194.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega... Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
katero ime za deklico? simonasven Katero izmed naštetih bi izbrali? Sanja (
45% )
Sari (
27% )
Stina (
29% )
Število vseh glasov: 301 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !