Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
heila, RR šteka zaradi tote nagradne igre, pa neka drevesa mi skačejo gor pa dol pa blaaah.. ok kakorkoli..
jutri nebom mogla z vami moram spucat do konca, celo stanovanje sem zdaj v 5 dne generalno pucala in mi je ostala samo še kopalnica tako da še to jutri in fertik..
heila, RR šteka zaradi tote nagradne igre, pa neka drevesa mi skačejo gor pa dol pa blaaah.. ok kakorkoli..
jutri nebom mogla z vami moram spucat do konca, celo stanovanje sem zdaj v 5 dne generalno pucala in mi je ostala samo še kopalnica tako da še to jutri in fertik..
naslednji teden upam da mi rata .. ;)
pa pucaj v petek, pa pridi danes na kafe. saj rabiš en dan pavze vmes .
Medvedka je dobila menstruacijo. Ker ni imela nič primernejšega pri roki je zgrabila zajčka in ga uporabila namesto vložkov. Po tednu dni ga je spustila iz svojega mednožja in zajček se je ves krvav in premečkan komaj odvlekel do potoka, kjer si je s težavo umil kožušček. Ko je bil mesec naokrog se je zajček, v strahu za ves teden zakopal v zemljo in tam negibno ždel. Po enem tednu je zlezel iz luknje in odhitel do potoka, da bi se napil - bil je namreč strašno žejen.
Tam zagleda sovo, ki si v potoku čisti krvavo perje in kolne:"J.e.b.e.m. mu mater tistemu, ki je rekel medvedki, da so vložki s krilci boljši....
Pri nas je na pločniku in na dvorišču živi led, kot da si na drsališču. Madona komot si daš gor drsalke, pa se do šole in vrtca kar oddrsaš. Če ne bi malega dobesedno za roke držala, bi trikrat fajn vsekal z glavo po ledu Pa mrzlo oziroma tukaj piha, nikakvo v glavnem
Medvedka je dobila menstruacijo. Ker ni imela nič primernejšega pri roki je zgrabila zajčka in ga uporabila namesto vložkov. Po tednu dni ga je spustila iz svojega mednožja in zajček se je ves krvav in premečkan komaj odvlekel do potoka, kjer si je s težavo umil kožušček. Ko je bil mesec naokrog se je zajček, v strahu za ves teden zakopal v zemljo in tam negibno ždel. Po enem tednu je zlezel iz luknje in odhitel do potoka, da bi se napil - bil je namreč strašno žejen.
Tam zagleda sovo, ki si v potoku čisti krvavo perje in kolne:"J.e.b.e.m. mu mater tistemu, ki je rekel medvedki, da so vložki s krilci boljši....
Včeraj ni hotlo spet posta odpret,zaj pa je ratalo!
Skratka,mi2 prišla včeraj popoldan iz LJ,v torek pa na KO nazaj.Načeloma imam naslednji teden čas,razen torka seveda,če bo kaka kava.V ponedeljek tudi ne gre,ker pridejo iz TV na obisk,več povem na kavi. Tudi za Maksa,ne bom tu pisala,ker je preveč in se mi ne da.
Včeraj delala na volitvah, full mi je minilo hitro, sej smo se imeli luštno moram rečti. Kar se tiče pa udeležbe - tukaj bi tiste ki niso šli na volitve milo rečeno najraje po riti nasekala, rezultat oziroma novi župan pa mi tudi ni všeč oziroma ko sem izvedela včeraj sem bila razočarana - full.
Jaz sem za kavo ta teden, ampak v četrtek ne morem - imam zdravniški pregled zjutraj.