Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Eh kako vreme. Včeraj sem šla malemu kupit nove copate za vrtec, potem pa nič pametnega. Aja balkon sva pospravila, pospravila voziček - mi je bilo kar čudno Danes pa tudi vprašanje kaj bomo glede na vreme.
Pri kavi, sta me pustila spat do pol10. Zdaj pa kuhata. Je L prvi pomočnik. Včeraj dopoldne likala, po kosilu pa smo se malo sprehodili do mesta in nazaj. Danes pa glede na to da dežuje bomo doma tečnarli. Če se mi bo dalo bom po kosili ali pa že prej pekla mafine.
Jutro. Sem morala vstat, če je skijanje, ne. Popoldne gremo na en rd, jaz pa sadni dan, saj mi ni panike - zdaj, tam bo, ko ne bodo razumeli. Tak da že zdaj komaj čakam, da bo večer in bomo spet doma.
In je šla moja kava po gobe.Saš doma,sem mogla nazaj po njega v vrtec in šla takoj k P.Pa naše P ni do nadaljnega,tak da suepr! Čakala dobri 2 uri.Najprej bil sum na škrlatinko,pa je bil bris grla negativen,tak da je zdaj sum na alergijo in mora bit doma.Jutri pa še z Maksom v lab,ker rabima izvide za LJ.Mi je že zdaj slabo,kdo ga bo jutri obravnaval in bo spet celo dopoldan šlo po gobe. Pol pa sem tak v LJ do konca tedna ali pa še dlje.
cel dan v pogonu. sva v soboto kupila garderobno omaro za otroško sobo in smo jo danes skoraj 5 ur sestavljali . potem po malega v vrtec, po poti pojedla vsak kos pice, z malim na FT v Pesnico, potem v Baumax po dodatne police za omaro, ker jih valjda nič ni notri. In smo prišli ob pol sedmih komaj domov. tak da me jutri čaka pospravljanje stvari v omaro .
kava - meni bi pasalo v sredo ali četrtek, lahko skupaj s sprehodom, če bo lepo vreme. v petek imam frizerja in žal ne morem.
kaj samo meni velikokrat ne odpere foruma in napiše: page can not be found??? RR mi odpere, ko pa hočem kaj prebrati pa blokada. ko pa vidim da ostali normalno kaj pišete, mi je vse skup čudno
jooooj, karmen7 zelo pozno, ampak čestitke za službo!!!!!!!!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?