Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je pa to moja 4
in imam doma 7 letnega sina in 1.5leta staro hči se bom pa naročila jutri na pregled po svojih izračunih pa naj bi imela PDP nekje okoli božiča oz. moje rojstnodnevno darilo z pardnevno zamudo
.prihajam pa iz okolice Lj (škofljica) in stara 25let.
Sploh nč mi ni slabo, edino mal čudne kombinacije hrane se mi luštajo. :) Pa nenormalno velike joške mam, čeprav me zaenkrat ne bolijo.
!!! Kako ste kaj? Kako se kaj počutite? moje počutje je o.k. tudi slabosti me ne obdajajo,tako da bi lahko rekla noseča in sploh nevem da sem
.Vse, ki trpite za slabostjo naj vas čimprej mine.Sicer pa se počasi psihično pripravljam na odhod v službo po porodniški, ki se mi izteče 6.5. takrat bo naša Mia upihnila prvo svečko.Jaz pa že komaj čakam na prvi pregled,da vidim mojo pikico,ki jo nosim pod srčkom.želim vam velikoo lepih trenutkov v vaši nosečnosti jaz pa vam pošiljam en velliikkkk
Predviden datum sem si izračunala sama, ker še čakam na 1. pregled. In sicer 28.12. Prvič noseča in zeloooo utrujena.
.Špikanje v spodnjem delu trebuščka ni nič nenavadnega,saj gre za raztezanje maternice,tako da si lahko brez skrbi.Jaz pa vam moram povedat, da sem včeraj mogla v bolnico urgentno,ker sem začela krvavet
.Vso noč sem bila prestrašena in nič kaj nisem spala.No na pregledu je bilo vse o.k.
.Upam, da se stvari uredijo.Sem pa sedaj v 6 tednu.Punce fajn se imejte in uživajte vam sporočim kako in kaj se bo odvijalo en velikkk