Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in mi niti pri prvi in niti pri drugi ni bilo tako slabo kot mi je sedaj.Ta slabost pa kar traja in traja cel dan in celo noč.No bomo že nekako prestali.Sicer pa kako ste kaj? Vreme je za znoret pa junij je pred vrati! Kaj bo sploh kaj od poletja???
Lep dan še naprej vsem skupaj in čuvajte svoje pikice
Pa pa in en velik

. PDP 27.12.2013... Sem najprej mislila da bomo januarski, pa je G po pregledu rekla, da bo glede na velikost verjetno kar še letošnji.
hvala bogu kler je bilo pa že res neznosno.Včeraj sem imela pregled.Pikica raste in je vse o.k. Veliki smo 3,2 cm. dobila sem tudi napotnico za nuhalno tako da, se grem naslednji teden naročit.Šrimpf iskrene čestitke za plusek in čimlepšo nosečnost tokrat brez težav
! Balloon glede usb ključeka še nisem slišala bi pa tudi jaz bila zelo vesela, če bi se to pri nas v mariborski porodnišnici dalo.Ko bom se šla naročit bom vprašala kako je s tem.No trenutno še vedno ostajam v staležu in mislim, da bo to še kar nekaj časa
Do naslednjič se lepo imejte, pridno božajte svoje bušije in en velik
. Glede USB ključka pri meni kamor koli sem po Ljubljani klicala niso dovolili, saj se lahko prenese kakšen virus, je pa za doplačilo okrog 15€ da posnamejo na cd.
To je moja prva nosečnost, stara sem 24, PDP pa je 21.12.2013. Naslednji teden grem na pregled nuhalne, komaj že čakam! Drugače sem pa imela obdobje hude večerne slabosti, ki pa se je zdaj hvala bogu malo umirila. Vonj imam še vedno izredno izostren, vendar se zdaj vse skupaj lažje prenaša.
za konec pa en veliiikkkkk
!!! najlepše darilo je bilo!
bi pa naj prikukala na svet 30.12 :D svetoven datum! :D
Tiste, ki bi se želele pridružiti mi lahko pišete na ZS in vam posredujem povezavo do foruma ter skrivne skupine na FB..