Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. aha drgač sm naročena 20.9.2014Je blo pa ful teško brez moje princeske sej sta me pršla usak dan pogledat ampak ko me je zvečer poklicala pa prosila da bi bla pr men je blo to samo še za zjokat. Si pa kr ne (morm/upam) prznat kok je že velika, tolk že use razume ma kam gre ta čas tko hitr. Res sm velik z njo pa se mi še vedno zdi da zamujam stvari, ampak gre res use tko hitr... Brcike sm pa tut js začela čutt, so že kakšen teden. To bo zaenkrat vse, lepo se imejte pa dobrodošle vse nove
. Nisem še čisto dojela, ker sem se že čisto navadila, da po trebuščku skače Ela
srečkam
no, potem smo le šli v trgovino, ko smo prišli domov, sem pa pobrskala za nosečniškimi stvarmi... bo treba še malo v nabavo...pa ugotovila sem, da mi modrci za dojenje sploh niso prav, že zdaj!kaj šele bo...