Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

uf mi je kar malo odleglo,ko sem prebrala,da nisem edina s tezavico in obcutkom da vse dol vlece...meni se tud zdi kot da mi bo vsak cas kaj padlo vn
danes smo se mal vec hofdili pa sm se mogla prav vstavit vsako toliko. menu se je to dogajalo tudi v prvi nosecnosti a od 15.tedna dalje.sej ce bo sam feeling in da je z otrockom vse ok ni panike. zdej pridno izvajam kolensko komolcni polozaj v upanju da se maternica ponovno obrne kot mora. bodite fajn
, doma imamo
staro 14 mesecev, PDP imam 19.3. sem iz LJ, stara 35 in noro vesela ponovne nosečnosti, čeprav ponovno pričakujemo zaplete. A tokrat se jih bomo lotili veliko bolj pogumno in že zelo zgodaj zato verjamem, da bo vse OK. Sicer je to moja tretja
in imam tudi že kar nekaj izkušenj s takšnimi in drugačnimi nosečniškimi tegobami. Nekje sem zasledila, da ste govorile o krvavitvah oz. rjavih izcedkih v prvih 2-3 mesecih. No, iz lastnih izkušenj vam povem, niti slučajno ni nujno, da napovedujejo splav. Sama sem krvavela v vseh treh nosečnostih, v prvi sem imela splav ko so izcedki že zdavnaj ponehali, v drugi je bilo vse OK in trenutno zaenkrat tudi vse OK. Sem se pa naučila še nekaj, čim bolj pozitivno razmišljaš in probaš biti sproščen, tem bolje se na koncu nosečnost izteče. Tako da nosečke, nasmeh na obraz in pogumno naprej! Če pa se vam zdi, da nekaj ni lih prav, pa to le omenite G. Lepo bodite!
še kateri se to dogaja? Sicer sem brala da ogromne količine popite tekočine in veliko odvajanja vode lahko nakazuje na sladkorno.... včeraj sem si pri tašči merila cukr 6,4, ampak nisem bila na tešče, tako da verjetno mam cukr v mejhnih vrednostih. ma katera izkušnje s sladkorno, da bi mi znala povedati, kakšna je ta vrednost?
s toliko energije ti že ne more biti dolgčas!
kaj se je zgodilo?
upam, da ti bo naslednjič dano imet lepo nosečnost
eno je brat v časopisu, drugo bit tam in videt...no, sej mal sem se potolažila.