Bluegirl
|
Zdravo, punce asyka: bravo za telefon mamica deklicam: uzivaj na dopustu, poskusi odmisliti vse tegobe leaa: dobrodosla in srecno Pa le sporoci, kaj bodo pokazali testi... banana_ana: kako si? Upam, da se je tvoje pocutje ze kaj izboljsalo. Pa da lahko mirno spis brez zvokov cikacaka: drzim pesti, da se vse uredi... Se to: dober predlog tole s salcko lili25: joj, tudi zate drzim pesti Porocaj, kaj bos izvedela pri zdravniku, saj bo! Tudi jaz vas redno prebiram, vendar pa nimam nic kaj pametnega za povedat Razen to, da je krvavitev izginila, tableti so torej hitro zaceli delovati. Sem se pa v tem mesecu krvavitev/izcedkov tako navadila na stalno obiskovanje wcjev, da se vedno nonstop preverjam, kaksno je stanje Drugace pa ze komaj cakam, da naslednji vikend koncam z jemanjem tablet, dobim menstruacijo pa da se potem koncno vidi, kako bo z ovulacijami. Se pocutis tako nemocno, ko nic ne mores. Vsaj nama ni treba v tej vrocini Hvalabogu se je rahlo ohladilo zunaj, ceprav je v hisi se vedno soparno... Nic, puncem grem lenarit (ceprav me caka pospravljanje stanovanje, s katerim vztrajno odlasam z izgovarjanjem na vrocino)... Vsem vam zelim lep petek in vikend in drzim pesti, da se vse tezave uredijo