Tara9
|
Ojla, kje ste vse, neko zatišje je (no mi je še rima uspela ). cikacaka se strinjam z MauMow, počakaj do predvidenega datuma naslednje M, če je ne bo in bo test negativen, potem pa zateži svoji G. Se včasih zgodi, da nam jo zagode ta naša tečka . MD kako je hčerkica? Upam, da se pozdravi čim prej. Jaz vegetiram v službi, dopoldan je bila gužva, zdaj se je pa umirilo, tako da mi je skoraj dolgčas danes . Imam pa drugače malo krizo ta teden, sem tečkasta in občutljiva. Moj dragi ima tako službo, da ga skoraj nič ne vidim in mi je zdaj definitivno prekipelo. Dva tedna dela popoldne in en teden dopoldne, tako da se praktično normalno vidiva le 1 teden v mesecu (ker popoldne pride domov, ko jaz že pošteno spim). Mi je že vsega dovolj, imam občutek, da sem stalno sama, da sploh nimam privat življenja. Za povrh jim je šefica prepovedala dva tedna dopusta v kosu, čeprav je v nasprotju z zakonom, ampak nje to ne briga . Je zdaj začel drugo službo iskat, ampak vsi vemo, da je to danes projekt. No, sem vam morala malo pojamrat .
|