Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. MD, vidim, da si pridna, sem ti kar malo fouš, ko imaš priliko bit zunaj, jaz pa v tej pisarni ždim, ufff. Samo na uro gledam, da spokam domov 
. Je zelo košata postala in ima ogromno jagod. Tako da jih vsak dan nekaj nabereta.
14.7. in zdaj naj bi jo imela okoli 10.8. Živci so seveda na višku...na elastiki. 29. in 30.7. sem imela hude krče, močno ovulacijo. Ta ponedeljek in torek pa so me joške tak bolele, da se še dotaknit nisem smela. Bolela me je glava, v jajčnikih me je špikalo. ni da ni, na trenutek mi je bilo slabo. A zdaj so vsi ti simptomi uplahnili in mislim, da bom dobila
. Upam, da se tebi dobro izide.
. Držim pesti in javi, ko boš vedela rezultat
. No, sej sem v gužvi, ampak sem rekla, da vsjaj pozdravim malo. Sem tako vesela, da je vikend, se mi grozno vleče tale teden.
. Jaz se na znake več niti malo ne zanesem, ker me vsakič okrog prinesejo. No, jaz imam pa vedno ene 3 dni pred M krče, tokrat jih pa nimam
To mi veliko pomeni!
. Potem pa sem nehala misliti na to in sedaj ko se je + prikazal je bilo točno tako da me je samo 5 dni prej zvijalo kot da bo M in se nikakor ni ulila in sva en dan prej naredila test in bil je težko pričakovani +. Joške pa so bile pri meni čisto obične do sedaj (sedaj pa so vse nadoknadile)