Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, skratka čudovit pregled. morfologija na 3D zaenkrat tudi perfektna, tko da zdaj,ko sem vstopila v tretje trimesečje, samo še lepo odštevam in zelo zelo zelo ZELOOOOO komaj čakava malega človečka
, kaj pa če bo spet ss, če bo vse ok.....ja dva ss pustita posledice nimaš kaj, ampak mislim da so to samo trenutni prebliski in da bo bom v pričakovanju bodo vsi dvomi odšli na počitnice
iskreno se veselim s teboj!! in čisto malo ti zavidam prijetno nosečnost in da v njej uživaš
saj ne, da jaz ne, dejstva da sem nosečka, in da gre zaenkrat vse ok, sem strašansko vesela in srečna do lune in nazaj, ampak o težavah pa raje ne bi, sploh glede na sladkorno, ki me je doletela.
pa hrbet me je začel bolet, pa noge, pa spet se mi je vrnila slabost, pa ni da ni...sam jamram
, dragi je čez lužo, soseda pa danes pride in mi razlaga kako jo boli roka in še sušilni stroj je z enim nosila po stopnicah.....in jest njen zakaj pa nisi rekla sej bi ti loh jest nesla....in ona men ti pa sploh ne smeš nosit k si zihr noseča
Ravno danes zjutraj sem 4 dni po zamujanju M, naredila test in je bila črtica zelo rahla. Po enem ss lani v 6.tednu in operaciji pregrade upam, da bo sedaj vse ok in da sem res srečka
neverjetno kako hitro je šlo. Kako se počutiš? Imate že vse pripravljeno za malčka?