|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke 2014
9.10.2013 8:56:26   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Hej Tippi, draga user posted image , to pa je bil prenos misli. Ravno celo jutro razmišljam, da se moram končno spet javit na tej temi in da tudi prečekiram, kako ste kaj ostale.

Oh, srečnica, ti si že praktično na polovici. Ni pa fajn, da so te slabosti še kr... Ampak važno, da so znosne. Pri meni so tudi. Dopoldne je nekak ok, flikam s hrano in čigumiji... Popoldne in zvečer pa je huje, sploh zvečer. Včasih tudi bruham. Je pa bolj znosno kot je bilo prej, ali pa sem se že navadila, ne vem.

Imela sem nuhalno ta teden. Tveganje za mojih "rosnih" 34 je bilo primerno starosti 1:1486, nuhalna svetlina 1,5, drugo vse super. Spola nismo videli, ker mi G ni želel povedati, ker je rekel, da bi se lahko zmotil. Sem pa dala kri za DHT in v kakem tednu me pokliče, ko bo ponovno preračunal. Priznam, da me je strah, da mi bo poslabšalo rezultat (berem pri Pušenjaku, da je dostikrat tako) in bom morala na AC. Ampak dobro, četudi bom, bom pa potem končno prepričana, da je vse ok user posted image .
Tudi na 3D sem vidla dojenčka in je prav neverjetno, ko vidiš to detece v sebi. Bil je bolj miren, malo je pomahal, malo si je zakrival očke z rokicami, nogice pa je imel prekrižane.

Kaličopka, ti si tudi že preko polovice... Kako hitro gre čas!!

Oglasite se še punce, se večkrat spomnim na vas!


Telepatija user posted image  super da si se oglasila, sem prav vesela, da slišim kako ti gre! rezultat z nuhalne se mi zdi ok. in čisto fajn, da si dala kri še za DTH in četudi ti poslabša rezultat, boš vsaj potem bolj mirna, če boš šla na AC. ampak jaz verjamem, da ti ne bo treba user posted image  mogoče ti pa DTH celo poboljša rezultate, tako kot jih je meni. jaz sem imela na koncu 1 : 1787, tko da, samo pozitivno misli, pa bo vse dobro! sej vem, da je to lažje reči, kot dejansko tko delovati, ampak poskusiš pa lahko. rezultat brez DHT konec koncev sploh ni slab!!!

Glede slabosti pa nimamo kaj. če ne prej, bodo minile drugo leto pomladi user posted image

In jaz komi čakam, da bo vsaj novo leto, potem bom lažje dihala. zdej sem še kar na trnih. tale nosečnost me kar daje ja. verjetno tudi občutek, da sem kar naprej noseča, dojenčka pa od nikoder user posted image  že zato komaj čakam, da mine še teh nekaj mesecev in da grem končno rodit. se ful veselim! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 9.10.2013 8:58:15 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Nosečke 2014
9.10.2013 11:21:43   
škratek33
Se bom pa še jaz pridružila user posted image Sem v 26. tednu in ne boste verjele, slabosti kar še trajajo. Je pa to moja prva nosečnost, pri rosnih 33tih user posted image ( prej ni in ni uspelo, pa dvakrat ss... ). Sem doma, na bolniški, ker v službi ne morem funkcionirati, še doma ne. Če nekaj pojem, se moram takoj namestiti v ležeč položaj, da vsaj nekaj časa ostane v meni. Ko pa vstanem bljak. Posledično seveda namesto da bi pridobila kakšno kilco, hujšam, zdaj ko sem doma mi nekako uspeva, da kile ostajajo na približno istem. Sem pa vseeno vesela da sem user posted image . Dokler je s škratkom vse ok se zase ne bom sekirala pa tudi če do konca bruham. Se pa včasih sekiram, ker ne vem kako vse to bruhanje vpliva na user posted image . Ginekologinja mi je sicer rekla, da zaenkrat še ni panike, sem pa kdaj čisto zapsihirana, ker mali ne brca in ga ne čutim tako kot ostale dni. Še sreča, da imam angel sound, da lahko slišim srček. Glede tega mi res ni žal, da sem ga nabavila. Še eno vprašanje. Ali katero včasih ful trga v prstih na rokah, taka čudna bolečina? To se mi je začelo pojavljat ta teden in ne vem kaj bi bilo to.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Nosečke 2014
9.10.2013 11:30:52   
*miska.mcc*
Tippi, sem hotela že temo odpret, da se kaj javi že!

priznam, da vohunim za tabo user posted image . ampak to samo zato, ker sem res vesela zate!

in zdaj je že čas, da ti čestitam!!!! user posted image   (sem se dooooolgo zadrzevala! user posted image )

pa večkrat se oglasi, pliiiiz!!!!


seveda pa čestitke tudi  vsem ostalim nosecnicam in vse dobro!  user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu škratek33)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Nosečke 2014
9.10.2013 12:01:19   
Neala
Dobrodošla škratek!! Ja, jaz sem tudi imela angelsound v prvi nosečnosti in tudi mene je prestrašilo, ko punca kak dan ni nič brcala. Sem komaj čakala, da pridem iz službe in da sem poiskala srček. In potem v bistvu sem na AS slišala, da ona dejansko SE premika, ampak nežno in tega niti nisem zaznala. Bila je bolj mirne sorte. In taka je še dandanes - bolj umirjena in občutljiva punca.
To glede prstov pa ti ne bi znala svetovati. Sem pa že brala, da nekaterim mravljinčijo prsti na rokah. Mogoče je to podobno oz. je izvor enak. Baje naj bi nekaj pritiskalo na nek živec in se dostikrat zgodi, da se to odrazi v bolečinah v prstih na rokah.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Nosečke 2014
17.10.2013 16:08:23   
Inchy_7
Živjo!

še sama bi se pridružila na tem forumu, sem šele danes opazila, da tudi ta obstaja. Stara sem 28 let, PDP pa imam 1.4. 2014. To je moja druga nosečnost, doma imam že hčerkico, staro 15 mesecev, ki je prava navihanka.

Drugače pa mi je padlo v oči tole vprašanje povezano z bolečino v rokah in mravljinčenje. Sama sem imela v prvi nosečnosti proti koncu res težave z mravljinčenjem rok. Cela roka mi je znala med spanjem omrtvičiti, tako da ko sem se zbudila, nisem čutila niti, če bi me kdo ščipnil, in je bila roka čisto mlahava. Do tega lahko prihaja menda tudi zaradi nabiranja vode, in kot je že Neala omenila, da nekaj pritiska na določen živec. Po porodu je to zginilo. Sedaj v drugi nosečnosti pa že čutim počasi občasne rahle bolečine v desni roki, ki se pojavljajo predvsem v popoldanskem času. Bomo videli, upam, da vse zgine po porodu. Glavno da bo z user posted image vse v redu.


(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Nosečke 2014
21.10.2013 11:02:22   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

Tippi, sem hotela že temo odpret, da se kaj javi že!

priznam, da vohunim za tabo user posted image . ampak to samo zato, ker sem res vesela zate!

in zdaj je že čas, da ti čestitam!!!! user posted image   (sem se dooooolgo zadrzevala! user posted image )

pa večkrat se oglasi, pliiiiz!!!!


seveda pa čestitke tudi  vsem ostalim nosecnicam in vse dobro!  user posted image



hvalaaaa user posted image  je lepo prebrati, da si nekomu v mislih user posted image
Drugače se pa kar držim. ne bom rekla, da je tale nosečnost čudovita, kar se tiče znakov in simptomov, ker se mi zdi,da sem vse pokasirala, kar je možno, od slabosti, do padca energije in splošnega slabega počutja, ampak se ne pritožujem preveč, dokler je z lulijem vse ok. upam, da bo tudi zdaj v drugi polovici šlo vse kot je treba. in oblubim da večkrat pridem malo povedat, kako nam gre. hvala še enkrat user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Nosečke 2014
23.10.2013 9:56:21   
nyna84
Bom kar tu vprašala, ker ste same nosečke. user posted image
Kako uklajujete službo in nosečnost? Tiste ki delate, a hodite tudi na službene poti?
Jaz sem včeraj izvedela, da naj bi šla v sredini novembra na službeno pot za par dni. Takrat bom v 9 tednov user posted image .
Zadnjič ko sem šla, je bilo tako naporno, da sem potem dva dni preležala (stres -> pritisk -> glavobol) user posted image To izgleda nekako tako: 8 ur vožnje z avtomobilom, cel dan delat, pozno spat, zgodaj ustat, spet delat, potem pa direkt v avto in spet 8 ur vožnje.

A vam to uspeva?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Nosečke 2014
23.10.2013 10:50:45   
EmaS.
Lepo pozdravljene,
še ena srečna nosečka se vam pridružuje, sicer se izogibam forumov, ker včasih preberem take zgodbice ki se me dotaknejo in sem potem slabe volje :)



Sem v 25. tednu nosečnosti in PDP imamzačetkom februarja, nestrpno čakamo....
Imam pa uprašanje: imam nizek pritisk, 80/40/92
user posted image imate podobne težave, al je to normalno?

hvala, lp :)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Nosečke 2014
23.10.2013 16:26:49   
daisy dee
Živjo.

Ne vem če je ravno čas, da se že pridružim skupini...upam pa na polno. V ponedeljek popoldan sem naredila test (CB), ki je pokazal rahel, rahel, rahel plusek. Ker je pač želja velika, sem raje mojega vprašala če ga tudi on vidi user posted image . V torek zjutraj spet CB, spet isto. V navodilih piše, da to pomeni, da sem user posted image . Znaki so že nekaj časa; špikanje v jajčnikih vsak dan, bolj polne prsi in pa tudi hormončki že pridno vplivajo na moje počutje, vsaj tako moj pravi user posted image . Za sedaj sem se odločila, da še malo počakam z user posted image , tam nekje do sobote...potem pa še enkrat naredim test. Kaj pravite, ali imam kaj razlogov za user posted image ? Lp vsem bodočim mamicam user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Nosečke 2014
25.10.2013 10:18:43   
EmaS.
daisy dee dobrodošla,
čestitke, plus rahel ali debel pomeni nosečnost :)
drug teden ponoviš, da boš za ziher :)
pa še enkrat čestitke in lepo in veselo nosečnost ti želim

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Nosečke 2014
25.10.2013 18:08:50   
daisy dee
EmaS. user posted image hvala za vzpodbudne besede...tako kot si napisala, še malo počakam, da se plusek okrepi, potem pa h giekologu po potrditev. Javim rezultate...
lp vsem user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Nosečke 2014
26.10.2013 8:47:45   
Tippi
Ojla!
Da se pofočkam spet po dolgem času user posted image
Včeraj opravila morfologijo, zaenkrat vse bp. Naj bo še naprej tako! user posted image sicer je luli še v medenični vstavi, ampak da se prekucne, ma cajta še pa še user posted image

Kako ste ostale? neala? pa tedy? kako kaže....čakam da se nam pridružiš na tej temi user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 26.10.2013 8:48:15 >

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Nosečke 2014
26.10.2013 10:43:33   
Neala
Ojla!!!

Sem že včeraj vidla, da imamo spet javljanja na tej temi, ampak enostavno ni zneslo, da bi se obširneje javila.

Danes sem dopolnila 15 tednov. Slabosti še kar vztrajajo, ampak dosti mileješe in predvsem popoldan in zvečer me še matrajo. Ampak ne toliko kot prej, tako, da se da nekak živet. Največ je odvisno od hrane, težko pa je pogruntat kaj mi paše in kaj ne.

Nuhalna je torej za mano in DHT tudi. DHT mi je hvala bogu izboljšal rezultat nuhalne, tako, da sem si pošteno oddahnila!!

Tippi, bravo za morfologijo. Ne morem verjet, kako čas leti. Se mi zdi, da smo komaj začele z nosečnostjo oz. komaj začele z "delanjem" na otročku, zdaj pa gre vse bliskovito hitro in ti si že čez polovico user posted image user posted image . Res sem vesela, da je vse dobro, le naj tako ostane. Za obračanje v pravo smer ima pa še ohoho časa user posted image .

Tedy pa mislim, da sodeluje v temi bodočih nosečk. Vem, da sem jo tam zasledila, ko sem malo šnofala user posted image .

Dobrodošle tudi vse nove!

Nyna, spraševala si glede službenih poti. V prejšnji nosečnosti sicer službenih nisem imela, sem se pa vsak dan vozila v eno smer 130 km v službo. Je bilo kar naporno, ampak sem zadnji mesec pred porodniško kar dopust koristila, ker ni več šlo. Moja kolegica pa je prve tri mesece hodila službeno na Dunaj z avtom. Zelo naporno in tudi sama je rekla, da jo je to čisto sezulo. Saj sicer gre, se nekak potrudiš, ker se moraš, ampak ko je v službi povedala za nosečnost, so jo nehali tako pogosto pošiljat okrog. Mislim, da zdaj že zelo dolgo ni bila nikjer. Torej, nekaj časa gre, ne pa v nedogled. Probaj se pogovorit v službi.

Tako, uživajte v teh lepih sončnih dneh!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Nosečke 2014
27.10.2013 9:06:29   
Tippi
ooo neala, vesela zate in za odlične rezultate!! user posted image  zdaj si lahko oddahneš! pa še slabost popušča, tako da boš končno lahko uživala v nosečnosti! Pri meni so sicer še vedno dnevi, ko sem zanič, ampak se lažje diha. da da user posted image  

Drugače pa glede tega, kako mi hitro oz. počasi mineva. Včasih imam občutek, kot da sem že celo večnost noseča (verjetno tudi zaradi lanske nosečnosti imam občutek, da sem ves čas noseča user posted image ) in se mi res nikamor ne premakne, včasih pa občutek, da mi tedni res švigajo.

Sva se pa odločila, da greva še na 3D k strahovi v domžale, konec novembra! Sicer je pušenjak morfologijo opravil super, sam se mi zdi, da če si enkrat na napotnico, si res obravnavan bolj na brzino, kot če si samoplačnik. Tako da midva sva bulila v tisti ekran, in razen nogic nisva nič prepoznala user posted image user posted image  na 3D si bova dala pa malo duška, pa še mini morfologijo naredi strahova, tako da nama ne bo žal dat sto evričev.

Ti boš šla na 3D?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Nosečke 2014
27.10.2013 9:15:43   
Neala
Ja, kar pojdi na 3d. Sicer mi je to taka finta, ker samo preklopi pogled na ultrazvoku. Reicmo, moj G je zelo radodaren s pregledi in na vsakem pregledu naredi ultrazvok, zdaj na nuhalni je preklopil tudi na 3d, kjer sem vsaj lahko razločila, kje ma dete kaj user posted image . Ker tiste črno-sivo-bele lise in obrise jaz težko razločim... Najbolj hecen mi je bil, ko mi je rekel: vidite, kako lepo se vidi zgornja ustnica? user posted image user posted image . Jaaa, ful vidim ja... komaj sem obris okrogle glave razločila user posted image .

Ja, verjetno bom vzela še ta 3D pri njemu. Bom vprašala, če mi bo računal, glede na to, da sem njegova pacientka". Mi je res hecno, da se to računa in to tako drago. To je tako kot bi jaz na google zemljevidih recimo preklopila iz "street view" na "satelite view" in bi računala 40 eur user posted image .

Je pa to lep pregled s 3d, ker dejansko vidiš svoje dete takšno kot je in potem, ko se rodi tudi vidiš, da so bile obrazne poteze in glavica res enaki. In ostane lep spomin.

Me veseli, da se dobro počutiš. Pa ajde, če je kak dan slabši se da preživet. Važno, da to ni več vsak dan.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Nosečke 2014
27.10.2013 9:18:56   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Ja, kar pojdi na 3d. Sicer mi je to taka finta, ker samo preklopi pogled na ultrazvoku. Reicmo, moj G je zelo radodaren s pregledi in na vsakem pregledu naredi ultrazvok, zdaj na nuhalni je preklopil tudi na 3d, kjer sem vsaj lahko razločila, kje ma dete kaj user posted image . Ker tiste črno-sivo-bele lise in obrise jaz težko razločim... Najbolj hecen mi je bil, ko mi je rekel: vidite, kako lepo se vidi zgornja ustnica? user posted image user posted image . Jaaa, ful vidim ja... komaj sem obris okrogle glave razločila user posted image .

Ja, verjetno bom vzela še ta 3D pri njemu. Bom vprašala, če mi bo računal, glede na to, da sem njegova pacientka". Mi je res hecno, da se to računa in to tako drago. To je tako kot bi jaz na google zemljevidih recimo preklopila iz "street view" na "satelite view" in bi računala 40 eur user posted image .

Je pa to lep pregled s 3d, ker dejansko vidiš svoje dete takšno kot je in potem, ko se rodi tudi vidiš, da so bile obrazne poteze in glavica res enaki. In ostane lep spomin.

Me veseli, da se dobro počutiš. Pa ajde, če je kak dan slabši se da preživet. Važno, da to ni več vsak dan.


hahahaha si me nasmejala! ampak res, tko je! moj dragi je komentiral, o kako lepa glavica, pa pravi pušenjak, to ni glavica, to je trebušček user posted image user posted image  itak smo se režali ko nori. midva sva razločila samo nogice, vse ostalo je krneki na tem navadnem UZ.

ja, lani ko sva bila na NS, je reševa tud preklopila na 3D in nama tud dala slikce, so res lep spomin, no letos sva pa morfologijo, ki bi jo sicer morala plačat, ker ta moj ginek ma pretpotopni UZ, in nama je dal morfologijo na napotnico, tko da sva nekak v 'bonusu' in sva rekla, če sva mela pa morfo zastonj, greva pa na 3D. tko da denar bova zapravila tko al drugač hahahah


(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Nosečke 2014
27.10.2013 10:51:18   
Neala
ja, isto kot jaz, ko sem NS imela zastonj, sem pa DHT plačala... Dnar je treba pač ven dat, kaj bi to gnil po žepih user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Nosečke 2014
29.10.2013 18:26:35   
witch
Tippi kako je trebušček?

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Nosečke 2014
30.10.2013 6:39:55   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Tippi kako je trebušček?


Hvala! user posted image  Vsak teden se mi zdi da je večji! Kaj šele bo user posted image
Ti se tudi bližaš ciljni črti a ne? Se veselim s tabo!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Nosečke 2014
31.10.2013 16:39:53   
*tedy*
tippi sem malo tukaj, ne sicer še med +, bova počakala še dve user posted image da bo potem vse okuser posted image user posted image . Moj dragi sicer vsem razlaga , da bomo počakali, ker poleti pa res ne gre roditiuser posted image user posted image . On bo že vedel kako je touser posted image user posted image . Upam, da se tvoj palček obrne, jest sem zadnjo rojevala medenično, sem sama hotela, sicer so mi vsi predlagali CR ali obrat, samo sem bila zeloooo pametna in sem rekla , če sem tri bom pa valda še enega rodila naravno.....ampak ne hvala nikoli več, pa je trajalo samo eno urouser posted image

Sicer pa vem ,da bom tukaj še preden bosta ve pobegnile user posted image user posted image na druge temeuser posted image , januar bo moj mesec user posted image user posted image sem ga rezervirala za user posted image



(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Nosečke 2014
31.10.2013 18:11:19   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Tippi kako je trebušček?


Hvala! user posted image  Vsak teden se mi zdi da je večji! Kaj šele bo user posted image
Ti se tudi bližaš ciljni črti a ne? Se veselim s tabo!! user posted image


Vesela sem za tebe. Naj le pridno raste detece. user posted image
Jaz v ponedeljek napolnim 30. tednov. Tak da res tečemo proti cilju. Saj še je nekaj časa, ampak bo to en dva tri tukaj. In komaj čakam da dobim ta najin mali zakladek v naročje.

tedy držim pesti, da bo tudi tebi januar prinesel lepo darilo - malo pikico user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Nosečke 2014
17.11.2013 11:05:01   
Tippi
witch user posted image  tudi jaz komaj čakam! sem ravno včeraj računala, še debele tri mesece pa smo tam hehehe ti boš pa še prej! nujno, nujno, NUJNO pridi povedat kako gre! wiiiiii sem res vesela user posted image

kje ste pa ostale? neala? tedy? kako gre? dajte se malo pofočkat! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 17.11.2013 11:06:18 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Nosečke 2014
17.11.2013 11:40:44   
Neala
Hej, evo ravno danes spet malo na ringaraji in očitno imam ful neko telepatijo do tebe, tippi, ker "ko me pokličeš", se pridem javit user posted image .

Jaz sem zdaj 18 tednov. Imela sem pregled, kjer je bilo vse ok, dete pridno raste... Naj bi bila punčka user posted image .
Slabosti so se precej omilile oz. dopoldan in popoldan jih skoraj ni oz. lahko rečem, da normalno živim. POtem zvečer še opažam, da me malo mučijo, ampak nič groznega. Kako čas noro beži... Tippi, ti si že verjetno prava trebuškarca user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Nosečke 2014
17.11.2013 11:43:48   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Hej, evo ravno danes spet malo na ringaraji in očitno imam ful neko telepatijo do tebe, tippi, ker "ko me pokličeš", se pridem javit user posted image .

Jaz sem zdaj 18 tednov. Imela sem pregled, kjer je bilo vse ok, dete pridno raste... Naj bi bila punčka user posted image .
Slabosti so se precej omilile oz. dopoldan in popoldan jih skoraj ni oz. lahko rečem, da normalno živim. POtem zvečer še opažam, da me malo mučijo, ampak nič groznega. Kako čas noro beži... Tippi, ti si že verjetno prava trebuškarca user posted image .


ooooo krasno! vesela, da sva se tako telepatsko povezali hihi user posted image
super za dobro opravljeni pregled! In že 18. tednov???? joooooj men se zdi, da ko vas takole berem, da vsem hitreje mineva, kot meni hahaha meni se še kar vleče. sem v 24. tednu, pa mam filing, da bom glih enkrat čez 12. mesecev rodila user posted image user posted image
sem pa zdej vsak teden bolj okrogla.... zdej sem začela dobivat pravo nosečniško obliko user posted image  

Pa ti, že čutiš svojo pipiko? user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Nosečke 2014
17.11.2013 12:35:30   
Neala
O, saj tudi pri tebi hitro mineva.
Ja, gibe že malo čutim, zdaj v tem tednu sem bolj konkretno začela čutit, da se nekaj dogaja user posted image . To so taki rahli, vsake toliko. Pri prvi punci je blo enako, sem tudi nekak od 17. tedna čutila rahle brcke notri.

Imaš pa prav, da se po eni strani vleče, ker jaz bi tudi že rada, da bi bilo fertik, ker očitno nosim nekje bolj zadaj in tudi trebuha nimam preveč naprej. In me ful boli trtica in cela rit praktično - sploh, ko recimo več pospravljam, sesam, se sklanjam, se dlje časa kje sprehajam... To bo še prava muka do konca. Pa zdaj bo šele dete vse večje in težje in če bo težišče še vedno na mojo trtico in rit, bom boga user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?