melona27
|
Mene je križ v 1. nosečnosti fuul bolel, začelo se je zgodaj, zadnja 2 meseca je blo kr hudo. Zato je fajn delat vaje za križ, tokrat jih delam zvečer in zjutraj in me zaenkrat še ne boli Bomo vidli, kako bo tokrat. Midva sva staršem že povedala, takoj ko sva zagledala plus, zato se mi pa tako vlečejo ti prvi tedni..V četrtek pa 1.pregled, jupiii, komaj čakam..Svoji G pa ne bom nič govorila, da sem bla na pregledu, naj imajo sestre malo slabo vest, ker so me šele v 13.tednu naročile Moram pa priznat, da sem v tej nosečnosti ful bolj nervozna, če bo vse v redu, pa ne vem zakaj...Sam pozitivno razmišljat, pa bo vse v redu Itak, da bo :) Jaz sem pri sinu dobila 3 slikice z UZ, pa na nuhalni cd in slikce, v 29.tednu sva pa šla na 3d v Litijo, kjer sem pa tud dobila slikice in cd- tokrat bom šla na 3d še malo kasneje, ker je blo pri sinu fuul komplikacij pri porodu( popkovina 3x ovita okrog vratu), zato je bil po 12 urah v porodni nujen carski rez. Bom se pa tokrat probala zmenit za carski že vnaprej. Lep sončkast dan vam želim!
|