Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
No, saj za nakup je itak res še full časa, ampak se mi zdi, da se bo pri meni vse zakompliciralo ravno pri vozičkih
Uglavnem, raje nič tehtanja, ker drugače se bom čisto preveč obremenjevala s tem, koliko sem se ali pa se nisem zredila. Itak se mi bo pa po oblačilih poznalo

se s tem nikoli nisem ukvarjala... Vem, odmislit, pozitivno mislit, ... obvladam teoretično. Kaj pa moja glava misli, je pa druga stvar.
kdaj bo pa točno 12 teden ?čez dva dni ali cez en dan?oprosti ampak res sem mal
tudi tebi želim enako.Lepo da si se malo javila
, al pa sem samo js tk vidla. Drugače pa imam 7.4. še nuhalno, ko bomo stari 12t 1/7. Potem pregledu pa naznanimo, da smo
Nočem mojega za brezveze s sabo vlačit, ker je cel podvig, da prideva do avta in potem še do Celja