Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
med nami :) 
lepo bije, a mene je strah, ker imam občasno s sluzjo rahlo krvavo obarvan izcedek. Res rahlo, a me je kljub temu strah kaj se dogaja. Občasno me tudi boli in tišči v spodnjem delu trebuha in križu. Ker sem imela že slabo izkušnje, me prestraši vsak špik in vsak izcedek. A upam, da bo vse o.k. Nuhalno imam 3.6. in če zdržim do takrat, mislim da se bom potem končno lahko sprostila. Je možno da imamo IVF-jevke kakšne krvavitve zaradi postopka ali estime?
Po mojih izracunih naj bi strucko prinesel bozicek, pregled imam pa sele 20.5. Znaki seveda: silikonske prsi takoj po operaciji, ko se jih se nesmes dotakniti. jem lahko samo nevtralne specialitete:....sadje, kruh, solato, frutabelo, jogurte, sladoled, makarone na maslu in cokolino....brez kave s cedevito.....Prebave ni...So pa obcasne slabosti, predvsem ko se spomnim na to, da bi mogla pojest piscanca ali spit pivo...in pa seveda postanem tecna ko sem lacna...No slabost je dokaj znosna.....Je pa zanimiva rec tale nosecnost
. Vidim pa, da ste očitno že vse ušle na FB, saj je bil na začetku forum zelo aktiven, zdaj pa le še tam pa tam kak zapis
.