|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2014
9.5.2014 17:31:38   
dorchy24
Pozdravljene user posted image med nami :)
vivalaviva tako je mehur ne igra vloge pri teh tednih saj je UZ vaginalni ne pa trebušni,tako da kljub pounem mehurju bi se plod lepo videl če bi bil dovolj star,ginekolog ti je določil tolko nazaj ker si imela takrat šele obulacijo in si takrat tudi zanosila kar je povsem normalno da skoraj vsakemu spremeni teden ali dva manj,meni je iz 9t3d na 8t1d :) Za špikanje je tudi vse normalno js sem mela na začetku tako močne krče koda bi mesntruacijo dobila pol pa se je umirili in so blažji in vsake tolko traja kak krč.. Lulat pa hodimo kr pogosto zaradi rasti maternice ker pritiska na mehur kar je tudi povsem normalno:) LP

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Decembrke 2014
12.5.2014 14:28:47   
darja_mark
Hej nosečke:)

evo mene, po pregledu. Z nama je vse ok, srček bije, noseča sem 7t4d. Rok je rekla da imam 27.12., čeprav je potem rekla da bo verjetno 25.12. ker naj bi bil plod malo večji. No ja, tudi če ga/jo Božiček prinese, bo ok :)

Se javljam za fb, dorchy24 tebi če se ne motim pošljem podatke na zs ane? Evo bom takoj, da se vam pridružim še tam.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Decembrke 2014
12.5.2014 15:04:07   
kammy
Naj se pridružim še jaz. Sem vas že spremljala, nisem se pa še upala pofočkati, saj sem še v smrtnem strahu ali bo vse o.k. No, vidim pa da vas je tukaj kar nekaj IVF-jevk in celo Reševih, pa mi bo lažje če z vami delim izkušnje. Uspelo v 1. IVF poskusu, a zaradi SS v preteklosti se na žalost še do danes ne upam veselit. Sem v 9. tednu, PDP 17.12., za mano je brzinski pregled pri dr. Rešu, kasneje sem šla na enega samoplačniško, prejšnji teden pa sem imela še pregled pri svoji g. user posted image  lepo bije, a mene je strah, ker imam občasno s sluzjo rahlo krvavo obarvan izcedek. Res rahlo, a me je kljub temu strah kaj se dogaja. Občasno me tudi boli in tišči v spodnjem delu trebuha in križu. Ker sem imela že slabo izkušnje, me prestraši vsak špik in vsak izcedek. A upam, da bo vse o.k. Nuhalno imam 3.6. in če zdržim do takrat, mislim da se bom potem končno lahko sprostila. Je možno da imamo IVF-jevke kakšne krvavitve zaradi postopka ali estime?

(odgovor članu darja_mark)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Decembrke 2014
12.5.2014 20:04:12   
dorchy24
Pozdravljena kammy,dobrodoslauser posted image :)
Tako je isceden rdec je lahko zato ker se od znotraj cistis pac je roznat ni krvav iscedek-kar nebi bilo uredu.. špikanje je normalen pojav ki ga vse čutimo ,to je raztezanje maternice zato je to špikanje ,hrbet pa ve bolet ker si noseca in nimas tolko moči oz.tvoje telo včasih ne zmore nekega napora ( tako bi se temu reklo tudi ce samo naprimer pomivas posodo) ,nima pa vsaka to. V 9 tednu se ne skrbet sploh če si vidla svojega tamalega kako veselo miga :) naj ti bo to pozitiva ker stres povzroči ss ,pa te nebi želela strašit,zato misli pozitivno :)
LP

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Decembrke 2014
13.5.2014 22:21:15   
Bibabolha
.....uuuu sem vesela, da sem vas odkrila....Evo prvic noseca....prvic na kateremkoli forumu....se pridruzujem veselemu decembru user posted image Po mojih izracunih naj bi strucko prinesel bozicek, pregled imam pa sele 20.5. Znaki seveda: silikonske prsi takoj po operaciji, ko se jih se nesmes dotakniti. jem lahko samo nevtralne specialitete:....sadje, kruh, solato, frutabelo, jogurte, sladoled, makarone na maslu in cokolino....brez kave s cedevito.....Prebave ni...So pa obcasne slabosti, predvsem ko se spomnim na to, da bi mogla pojest piscanca ali spit pivo...in pa seveda postanem tecna ko sem lacna...No slabost je dokaj znosna.....Je pa zanimiva rec tale nosecnost user posted image
Imam se eno malo bolj resno vprasanje.... Se je kateri ze zgodila rahla krvavitev med spolnim odnosom?...zaenkrat ne delam panike in cakam do prvega pregleda, ker je krvavitev takoj minila.....Izkusnje?

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Decembrke 2014
14.5.2014 11:39:58   
dorchy24
Bibabolha pozdravljena med nami user posted image in čestitke.user posted image
Tako je za rahlo krvavitev je cisto normalno med spolnim odnosom,to pride zaradi širjenja žil in te žile vedo tudi popokati kar ni nic hudega,narobe bi bilo če se ta krvavitev nebi ustavila :)
Tako da se nic ne sekiraj je vse uredu,neatere to nimajo ker imajo dovolj prožno maternico nekaterim se pa počasi razteguje,ker pa je zdaj zelo prekrvavljena ve popokat(je isti način kakor da vidiš da popoka kapilara :) ..) .. za slabost ti pa priporočam Donat Mg zraven ker ti bo uravnovesil kislino in plus prebavo boš imela super ,pa ne pozabit na probijotične jogurte ne pa kake sadne ker imajo kr dosti sladkorja ,raje si dodaj sama sadje v probiotični jogurt :)
LP

(odgovor članu Bibabolha)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Decembrke 2014
14.5.2014 13:24:56   
kammy

Dorchy24 hvala za lep in pomirjujoč odgovor. Dejansko sem že bolje, tudi izcedek se je umiril, očitno sem morala samo malo pojamrati user posted image . Vidim pa, da ste očitno že vse ušle na FB, saj je bil na začetku forum zelo aktiven, zdaj pa le še tam pa tam kak zapisuser posted image .

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Decembrke 2014
14.5.2014 18:21:39   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: kammy


Dorchy24 hvala za lep in pomirjujoč odgovor. Dejansko sem že bolje, tudi izcedek se je umiril, očitno sem morala samo malo pojamrati user posted image . Vidim pa, da ste očitno že vse ušle na FB, saj je bil na začetku forum zelo aktiven, zdaj pa le še tam pa tam kak zapisuser posted image .



pridruži se nam na fb-ju, smo vse tam user posted image

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Decembrke 2014
15.5.2014 17:46:01   
bolha31
Pozdrav.

Sem nova tukaj, in kot večina od vas imam rok decembra. Rada bi se vam pridružila na FB če lahko seveda tako, da prosim če mi poveste kako vas najdem.

Hvala

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Decembrke 2014
16.5.2014 7:25:13   
*misi*
Zivjo nosecke on cestitke vsem novim.

Na fb nas ni mogoce najti, ker je skupina skrita in zaprta. Lahko mi na sporocilo posljete link oz ime in priimek, kje vas najdem na fb in vas dodam v skupino user posted image

(odgovor članu bolha31)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Decembrke 2014
16.5.2014 20:55:38   
Bibabolha
Dorchy 24 fuuuul hvala za napotke in tolazbo...se pocutim veliko bolje....na FB se vam pa pridruzim po pregledu....tenkjuuuuuser posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Decembrke 2014
17.5.2014 13:15:34   
moja_sreča
Pozdravljene user posted image !
Tudi jaz se vam pridružujem na forumu in če lahko še na FB. To je moja prva nosečnost in predvideni datum imam 1. 12. user posted image . Delček je že za nami, ne. Vso srečo vsem še naprej!

(odgovor članu Bibabolha)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Decembrke 2014
19.5.2014 11:54:18   
Bravissima
Zivjo punce! Danes vstopam v 10.teden. V marcu sem zanosila po prvem IVF. Itak sva bila s partnerjem cist sokirana, da je v prvo ratalo, ampak seveda vesela:) Po izracunu od dneva punkcije imam rok 19.12. Sem pa imela v 5.tednu krvavitev. Najprej se mi je vsula sveza kri, potem pa je kapljala se kaksen teden temnejsa kri. Od takrat naprej sem seveda v strahi, ne morem se sprostit, cakam tisti magicni dopolnjeni 12.teden, da bom malce lazje zadihala. Sem pa bila vesela, ko sem po prvomajskih praznikih videla utripat srcek:)!!!! Ta teden imam svoj prvi pregled pri svoji G, predtem sem bila vodena seveda na gin. kliniki lj. Je pa rekel tamkajsnji G, da je plod velik, jaz mislim, da bo fantek, tudi kolegica mi je z nihalom tako napovedala:) Znaki: hvalabogu ne bruham, mi pa ne disi dolocena hrana. Prsi so vcasih bolj, vcasih manj bolece. Sem pa ugotovila, da imam cisto zmanjsan zelodec. Pojem pol kroznika in sem ze prevec sita!!! In potem gre hrana ful pocasi dol. Se to se kateri dogaja v prvem trimestru? Pa kile so sle gor, pa ceprav pazim :/ Me skrbi, kaj bo rekla G glede tega. Pa trebuh imam tako napihnjen, da ze vsi okoli mene vedo, da sem noseca in mi kar cestitajo. Meni je pa seveda nelagodno, ker nismo se iz ta hudega. Pa utrujena sem ful. Drugace pa upam na najboljse!

(odgovor članu moja_sreča)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Decembrke 2014
19.5.2014 21:02:26   
ElaZoja
Pozdravček!
Tudi jaz vas spremljam že nekaj časa in sem se sedaj opogumla pridružit forumu. To je moja prva nosečnost javascript:void(AddText('user posted image '))in kr ne morem vrjet, da nama je tako hitro ratalo. Na prvem pregledu sva se z mojim čist navdušla nad malim bitjecem in utripajočim srčkom. PDP imam 18. decembra.user posted image

Za enkrat me daje samo slabost in vsake tolko utrujenost. Ampak saj bo to hmal za namiuser posted image

(odgovor članu Bravissima)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Decembrke 2014
22.5.2014 7:43:40   
Tweety11
Živjo,

tudi jaz se pridružujem, zdaj, ko vem, da je se OK. PDP je 2.12. tako, da se že veselim tega potovanja.user posted image

Bi se pa z veseljem pridružila tudi fbk skupini.

(odgovor članu ElaZoja)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Decembrke 2014
23.5.2014 12:42:22   
digismeh
Pozdravljene!
Tudi sama sem prvič noseča in imam pdp 2.12. se vam pridružim še na fb user posted image

(odgovor članu Tweety11)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Decembrke 2014
27.5.2014 13:14:29   
rencka
Pozdravljene,

Evo, za mano prvi UZ, trenutno je vse ok :-) predvsem neverjetno, kaj raste v mojem trebuhu, polna lepih občutkov!
Ta teden se bom naročila na nuhalno, pa me sam zanima, če katerega ginekologa še posebj priporočate, po priporočilih, izkušnjah?

Bodite v cvetju :-)

(odgovor članu digismeh)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Decembrke 2014
28.5.2014 9:18:01   
Pikica89
Živjo!
Da se vam še jaz pridružim. Prvič nosečka :D Rok imam tam nekje okrog 22.12. Prvo trimesečje se zaključuje, ampak se sploh ne morem nič pritoževati. Sem se bala, da bo huje, pa nisem imela skoraj nič slabosti, edino malo sem bolj utrujena, napihnjena sem, skoooos sem lačna pa večkrat grem na wc. To je to od nosečniških znakov :)
Se mi zdi, da še ne dojemam čist, kaj se dogaja. Mogoče bom pol, ko mi bo začel trebuh rasti :) Sem nasploh tak človek, da rabim dalj časa, da se navadim. Ampak je bila pa vseeno nosečnost načrtovana in težko pričakana. Nuhalno še čakam, jo imam 11.6. Sem mislila, da bom lahko že zvedela za spol na nuhalni, pa pravijo, da se še ne vidi oz. da ni nič kaj ziher, kar rečejo. Me zelo zanima, kir spol bo :)

(odgovor članu rencka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Decembrke 2014
28.5.2014 11:21:43   
trolik4
punce na fb se nam pridruzite, na zs mi posljite ime in priimek da vas dodam v skupino, ker je skrita

(odgovor članu Pikica89)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Decembrke 2014
28.5.2014 15:34:24   
Anyaa
Pozdravljene, pridružujem se vam tudi jaz. Nosečnost je prišla čisto nepričakovano in nenačrtovano tako, da se še privajam vsem občutkom... V ponedeljek sem imela prvi UZ in kot kaže je vse vredu. Predviden rok poroda imam 19.12. Ravno danes sem se naročila tudi na nuhalno, ki jo imam 10.6.
Sem vam pisala tudi zs, tako da se bomo lahko slišale tudi na fb.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Decembrke 2014
10.6.2014 13:02:40   
brezbencina
Pozdravljene vse!

Še jaz se vam pridružim. To je moja druga nosečnost, rok imam 8.12., imam pa že 2,5 leti starega fantka. Nuhalno sem že imela, zdaj pa kar nestrpno čakam drugi pregled pri 16ih tednih. :)
Zdaj se že bolje počutim, energija se vrača, samo brez jutranjega obreda toplega Donta, banane in suhih sliv pa ne gre... user posted image user posted image
Upam, da vam ni prevroče!



(odgovor članu Anyaa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Decembrke 2014
12.6.2014 14:15:08   
picapica1984
Zdravo,

tudi jaz bi se vam želela pridružiti tukaj in na fb-ju. Rok imam 5.12.2014 in to je moja prva nosečnost! Uživajte v sončku in lepo dan vsem!user posted image

(odgovor članu brezbencina)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Decembrke 2014
16.6.2014 10:39:55   
čarodejka
Pozdravljene,
Tudi jaz bi se vam rada pridružila tu in na fbju ;-) Rok imam 9.12. in to je že naš tretji <3 ....
Pozdravček vsem ;-)

(odgovor članu picapica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Decembrke 2014
17.6.2014 20:43:09   
mmmv
Hello.
Se vam se jaz pridruzujem tukaj pa se na fb upam da sem prav poslala zasebno sporocilo. Rok imam 31.12. Vceraj sem imela nuhalno. Pricakujemo drugega
Otrocka. Super se pocutim. Prav ne morem verjeti. Ze prvic sem se odlocno, zdaj pa se bolje. Upam da bo trajo.
Sem pa lar vrazeverna. Saj sem vas brala tukaj ampak sem pa pocakala do nuhalne.
No se beremo na fb.

(odgovor članu čarodejka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Decembrke 2014
17.6.2014 22:19:00   
trolik4
Zivjo! Dobrodosla, zs si prav poslala ja. Se tipkamo na fb

(odgovor članu mmmv)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?