|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2015
18.8.2014 11:32:25   
februarka2015
Isa, jaz sem "uradno" povedala takoj, ko sem bila po nuhalni. Takrat je potem manjša verjetnost za spontani splav - mislim, ob taki "starosti" ploda. Drugače sem se pa že prej zagovorila pred enim sodelavcem, ker kupujem nov avto in sem se pritoežvala, da bi itak rabila večjega in je ugotovil. Samo sem rekla, naj bo tiho. Pa še enemu sem povedala, pa mu tudi rekla, da naj bo tiho. In ni bilo problemov :). Sem pa takoj naslednji dan po nuhalni ne več "skrivala" in sem oblekla majico, ki je bolj oprjeta, da se trebušček vidi. In me je ena sodelavka vprašala, pa sem ji povedala. Pol počasi se pa itak razve, ena sodelavka je že spraševala eno kolegico in tudi tistega, ki sem mu povedala - no, takrat še ni smel povedat. V glavnem: tam ko so 3 meseci mimo...

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Februarke 2015
18.8.2014 11:55:14   
ZojaEma
Jaz sem tudi povedala po nuhalni, čeprav sem že kar težko skrivala trebušček! So že sumili, ker sem nosila bolj ohlapne majčke, ampak dokler sam ne potrdiš nosečnosti, tako ne morejo vedeti, lahko le sumijo.

Jaz sem pa danes prvič sprobala Angelsounds (sem kupila kar rabljenega na bolhi, je čist OK) in sem že poslušala srček najine user posted image . Čudovito jo je bilo slišati, priporočam vsem, ki razmišljate o tem nakupu.

(odgovor članu februarka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Februarke 2015
18.8.2014 20:02:45   
kolibri11
Moj šef je vedel prvi že v 6 tednu. Je bil pa zalo uvideven in je obdržal sladko skrivnost zase :-) Doma sva povedala po nuhalni in potem še vsem ostalim.

Mene tudi mika ta angel sound, samo mam malo pomisleke, da ne bom našla utripa pol bom pa cela panična, da je kaj narobe :-(

In kako se počutite? Že čutite val energije drugega tromesečja? Jaz še ne. Še kar spim popoldan, pa po novem bruham :-)

A o imenih že kaj razmišljate? Meni se zdi, da sva že izbrala. Malo se še o niansi imena pogovarjava. Hi hi zabavno bo, če se bo spol kasneje spremenil. Na nuhalni se ni vredu videlo, tako da je rekel, da se mu je v nekem trenutku zdelo, kaj bi lahko blo :-)

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Februarke 2015
19.8.2014 9:01:50   
ZojaEma
Kolibri11 jaz sem, ko sem ga prvič včeraj dopoldne uporabila v prvo našla utrip od user posted image ! Je pa zanimivo, da ga najdeš ful nižje 8o tem sem brala tudi na drugih forumih), kot si misliš. Utripa ne najdeš na trebuhu, kjer imaš največji obseg, ampak ful, ful nižje. Je pa res, da ne smeš zapaničariti, če slučajno ne najdeš utripa. Baje se lahko angelsounds začne uporabljati po 12 tednu nosečnosti, prej ne, ker se najbrž ne čuje utripa. Potem včeraj zvečer, ko sem hotela, da še moj dragi sliši utrip sem pa potrebovala dobrih 10 minut, da sem ga našla. Se mi zdi, da se je bebica ful premikala in potem slišiš premikanje vode, hihi. Meni je res super zadeva, pa mojega sem presenetila s tem nakupom - mu nisem nič omenila, da sem ga kupila in je bil potem ful presenečen in vesel, ko je slišal srček najine bebiceuser posted image .

Sem pa izvedela, da pri moji ginekologinji partnerji niso zaželjeni, niti pri morfologijiuser posted image . Tako da je najbrž videl bebico samo na nuhalni in je ne bo več, tako da sem se tudi zaradi tega odločila za nakup Angelsoundsa, da jo vsaj sliši, če je že ne more videti.

Glede imen, pa sva midva imela izbrano (že leta) samo za fantka. Zdaj naj bi bila punčka, tako da se še dogovarjava ampak imava eno .

Mene že malce minevajo popoldanske utrujenosti. Energije drugega tromesečja pa še ne čutim ravno user posted image

(odgovor članu kolibri11)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Februarke 2015
19.8.2014 22:23:45   
*BellaLuna*
Po dolgem času se tudi jaz spet oglašam. Zame so ti tednu ful mučni, ker mi je ful slabo in to cele dneve. Zdaj samo čakam, da bo še kakšen teden mimo, ko bi se slabosti morale počasi umiriti. Potem pa upam na malo mirnejši potek nosečnosti, čeprav po preteklih izkušnjah sklepam, da glih cvetela ne bom. Se pa vseeno vsi zelo veselimo novega user posted image

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Februarke 2015
19.8.2014 22:28:51   
*BellaLuna*
ČE je katera na FB-ju, bi se želela pridružiti debati.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Februarke 2015
20.8.2014 10:53:50   
februarka2015
Punce, vem, da tema ni namenjena ravno temu in me tudi ne zanima več kot toliko: ali že kaj razmišljate in se informirate o nakupu otroških sedežev, pa vožička in vse ostale opreme. Za cunce je še prekmalu, ker ne vem, kaj bom imela, ker pa tudi vem, da sem sedaj še rpi močeh, v kar nisem prepričana, da bom čez dva ali tri mesece, jaz že raje kar sedaj gledam za vse to - no, pravzaprav sem ravnokar resno začela. Kako je pa pri vas? V kateri "fazi nosečniškega nakupovanja" ste?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Februarke 2015
20.8.2014 17:35:54   
aptababy
Živijo,

mi smo imeli danes reden pregled, samo srček poslušali, pritisk,kile, urin, vse ok. Razen da so se mi začeli občasni močni glavoboli, ki so me mučili že v 1.nosečnosti-v drugem trimesečju...slabosti so večinoma minile (razen če kaj takerga pojem)...dopolnjujem 15.teden. Začele so se tudi blečine v simfizi in vezeh "tam doli", sploh če dlje časa sedim. Trebuh se je začel kr močno večat, zredila za 2kg. evo, upam da ti glavbvoboli kmalu minejo, ker je kr grozn-lekadol skor nič ne prime...ajdi uživajte in se beremo

(odgovor članu februarka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Februarke 2015
21.8.2014 8:40:44   
ZojaEma
Tudi za mano je drugi pregled pri moji ginekologinji. Mi je na hitro naredila ultrazvok, smo videli bebico, ki se je ful premikala sam in tja. Pa zredila sem se za celo kilo, hihi. Sem pa dobila veselo novico, da sem že prebolela toksoplazmozo. Sem bila kar malo presenečena in v šoku, da zdaj lahko spet jem vse in mi ni treba več paziti. Mi pa niso še vzeli urina, je rekla ginekologinja, da to začnejo šele po 20 tednu zaradi beljakovin. Naslednji pregled imam morfologijo 8. oktobra in moj dragi lahko gre zraven. Vmes je rekla, da če želim, lahko tudi pridem na hitri pregled.

Februarka2015 midva že malo gledava za vozički, saj če se bo kaj lepo ohranjenega našlo na bolhi, bova kar rabljenega vzela. Ker imam še psa in živim na obrobju mesta, gledava vozičke, ki so primerni za makedam, travnate poti,... Tako da gledava vozičke s tremi napihljivimi kolesi. Nagledana imava tele dva vozička: Bebe comfort http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bebe-confort-high-trek-3v1-total-black-2015 in Jane http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/otroski-vozicki/vozicki-kompleti/jane-vozicek-trider-strata-transporter-2/05360-648420421029831 . Sam od Jane nima napihljivih koles, pa prebrala sem kar nekaj kritik na forumih, sicer za letnike 2009. Mi je od Jane ful lepši, ampak bova najbrž vzela kar Babe comfort.
Po kinderpet, previjalno mizo in omare bova šla pa najbrž kar v Ikeo, imava nagledano "kolekcijo" od STUVE. Za cotice je pa bolj moja mami nora, že kar nekaj kupuje v nevtralnih barvah (rumeno, zeleno).

aptababy tudi jaz imam občasne glavobole, sem še bolj občutljiva na vreme, kot sem bila. Za enkrat niso tako hudi, tako da se jih rešujem z ogromno popite vode. Na mesto lekadola, si pa raje skuham turško kavo in mi pomaga. Upam, da te kmalu minejo!!

(odgovor članu aptababy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Februarke 2015
21.8.2014 10:52:57   
Isa_
Tudi jaz sem gledala, da bi kupila previjalno STUVA, vendar sem bila v ikei ta vikend in je sploh niso imeli razstavljene... user posted image , tako da nee vem kak izgleda v živo. Pa zanima me, če imajo predalniki mehko zapiranje? Sem pa sedaj v 13. in se že malo booljše počutim, ne dela mi več vsak dan slabo. Naslednji teden imam pregled pri ginekologinji in komaj čakam! user posted image
Vem pa da bom morala dati urin, ker je bil prejšnjič slab izvid, sedaj imam pa vnetje in me zanima, ali ima katera podobne težave? Kaj uporabljate canesten ali kaj drugega?

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Februarke 2015
21.8.2014 11:24:25   
ZojaEma
Isa_ tudi midva gledava to previjalno od STUVE. Sva oba velika, jaz 180, moj dragi 194 cm, pa je ta še skorajda najbolj visoka (103 cm) in cenovno ugodna. Moja sestra ima od STUVE omare in enake predale, kot so na tej previjalni mizi in so super. Je pa res fajn videti previjalno mizo v živo! V kateri IKEJI si pa bila?

Jaz trenutno nimam problemov z urinom, vem pa, da brusnice fuuul pomagajo pri vnetju mehurja. Naredijo nekakšen ovoj okoli mehurja in potem lažje polulaš te bakterije. Jaz sem imela enkrat vnetje in sem se res najdela brusnic (posušene se kupi v vseh trgovinah), kupila sem si tudi brusnični naravni sok. Se tudi v lekarni dobi kot neke naravne tablete z brusnico, sam moraš povedati, da si noseča. Ampak brusnice ne morejo škodovati. Pozanimaj se v lekarni ali na netu, meni je bilo po enem dnevu bolje!

(odgovor članu Isa_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Februarke 2015
21.8.2014 16:55:00   
oktober28
ja punce jst bi tudi prosila za vkljucitev na FB kajti na netu sem vecinoma preko mobitela in mi vas je lazje sledit na FBfejsu,pprosiim.

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Februarke 2015
22.8.2014 10:52:54   
snowgirl
Živjo punce...
Jaz sem pa imela šele dva dni nazaj NS, ker imam uradno PDP 6.3., ampak sva doživela šok ko sva ivedela, da pričakujeva dvojčka, zato bom sigurno rodila v februarju. Pa me zanima, če ste me pripravljene sprejet med februarke, glede na to, da bom takrat rodila :)
Če še  sprejemate, pa naj mi ena pošlje ZS. Hvala, LP

(odgovor članu oktober28)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Februarke 2015
22.8.2014 11:41:29   
ZojaEma
snowgirl ČESTITKE za dvojčke user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu snowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Februarke 2015
22.8.2014 12:01:50   
kolibri11
Čestitke za dvojčke user posted image . To bo veselo :-) Ima pa tudi svoj čar.

Jaz še nič ne nakupujem. Tudi gledala nisem še ničesar. Mislim, da se bom s tem začela ukvarjat po božiču. Če ne bo energije, bom pa po netu surfala, pol pa bo dragi nakupo :-)
Trenutno nimam niti najmanjše predstave kaj sploh rabiš. Se mi zdi, da za takega mičkenega ne kaj dosti. Ali se motim?

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Februarke 2015
22.8.2014 12:46:44   
Katte
Dobrodošla in čestitke za dvojčka. To je pa bil šok, ne? user posted image

Jaz nisem še nič kupila, iščem kak bodi z motivom Hello Kitty, to je prva stvar, ki jo hočem kupiti. Po nuhalni naj bi bila punčka. Če slučajno ni (pri prvem so se zmotili), bo pa ostalo za spomin user posted image . Ampak ne najdem nikjer manjše številke kot 62.
Voziček imamo na voljo en rabljen, dobro ohranjen (mislim, da je Peg Perego). Ga bomo šli pogledat. Za prvega imamo ABC Design trikolesnik, ga še rabimo, je pa tudi v čedalje slabšem stanju.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu kolibri11)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Februarke 2015
23.8.2014 13:23:45   
ZojaEma
Jaz sem za vozički začela tako zgodaj gledati, ker bom mogoče kupila rabljenega, če se bo kak našel. Tak da že zdaj preverjam ponudbo na bolhi in če najdeva kaj primernega zase, ga bova seveda kar kupila. Tik pred zdajci ponavadi nimaš te sreče, da najdeš kar iščeš, za dobre stvari si je treba čas vzet user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Februarke 2015
25.8.2014 9:08:37   
februarka2015
Kolibri11, cela znanost je, kaj vse rabiš za takega majčkenega. Tako da kar na google, pa začni gledat sezname za novorojenčke, pa kaj rabiš za v porodnišnico itd. Ker meni je to res CELA znanost. Mislim, da so starejši bolj "obvladljivi".

Sem pa v soboto ravno bila v Ikei in previjalno mizo in posteljici Sundvik - meni so ful lepe.

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Februarke 2015
26.8.2014 11:39:32   
rakica82
Snowgirl čestitke za dvojčkeuser posted image , to pa je bil šok. Kako to ,da ti ginekologinja na prvem pregledu ni vidla dveh? Meni vedno reče, eden jeuser posted image

Mi smo počasi začeli širiti novico o novem članu, pove kar hčerka, reče ne smem skakat po mamici ,ker ima dojenčka v trebuščkuuser posted image

glede opreme, ne pretiravjate sploh seznami so povečini preveč obširni, za porodnišnico sploh ne rabiš toliko kot je tam napisano, za dojenčka tudi ne. Kupite nujno potem pa sproti, ker je brezveze kupit naprimer tri flaške, potem pa otrok noče pit po flaški, tako kot moje,...

verjemite, ne rabite prav veliko stvari za začetek

voziček imamo mi easywalker, že od prve, zelo zadovoljni, pa še poceni so bil itakrat, zdaj so že dražji, vozimo se pa povsdo, večiniam bolj po terenskih poteh

previjalna, mi imamo pisalno mizo ,gor nama je mizar naredil nastavek za previjat, s poličko spodaj, zelo prostorna, dovolj prostora tudi ko otrok zraste. sploh, če ste večje, pride prav taka varianta. ko ne bomo več rabili, damo nastavek dol in je.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu februarka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Februarke 2015
27.8.2014 9:52:20   
**Urska**
Juhu bodoče mamice user posted image

Malo pozno, pa vseeno se vam pridružuje še ena nosečka (če me sprejmete).

Rok imam 23.2.2015, sedaj sem v 14.tednu, pikica v trebuščku pridno raste in je (baje) že sedaj zelo poskočna in živahna. Gre za mojo prvo nosečnost, tako da sem še popolnoma nova v vsem in se počasi navajam na vse okoli nosečnosti.

Kako lahko pridem do vaše FB skupine?

Pozdravček vsem user posted image



< Sporočilo je popravil **Urska** -- 27.8.2014 9:55:03 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Februarke 2015
28.8.2014 8:14:24   
ZojaEma
Čestitke **Urska**! Jaz nisem v FB skupini, tako da ti bo katera druga pomagala... zgleda se je ves čvek preselil tja user posted image

(odgovor članu **Urska**)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Februarke 2015
28.8.2014 10:09:30   
bmiki
Živjo februarčice,

Dolgo sem zbirala pogum, da se pridružim skupini, ker imam vseskozi strah, da bo šlo nekaj narobe.
Jaz imam rok 19.2. Tudi jaz sem prvič tako daleč, da sem že videla kako dela prevale po mojem trebuhu.
Zaenkrat še zelo čuden občutek, ko se zamisliš, da v tebi raste živo bitje.
Kdaj pa naj bi ga prvič začutile?
Lp, Barbara

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Februarke 2015
28.8.2014 11:20:03   
rakica82
Še nove nosečke superuser posted image , na FB pa tudi jaz nisem

Prvi gibi, različno, pri prvi sem bial noseča 20 tednov, pri drugi 16. Sem že bolj točno vedela kaj pričakovat zato tudi toliko prej. So pa to zelo nežni gibi, kot metuljčki v trebuhu, tam nekje okrog popka. Moreš biti pa na začetku skoncentriran, po možnosti pri miru, ad začutiš, ker je res tako nežno vse skupaj



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bmiki)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Februarke 2015
28.8.2014 11:20:20   
ZojaEma
Bojda bi naj bebico čutila enkrat po 17 tednu. Tiste, ki so že rodile, naslednjo bebico čutijo že prej. Jaz sem že mislila, da nekaj čutim (sem v 16 tednu), sam potem sem prdnila (se opravičujem izrazu) in sem vedela, da to najbrž ni to, kar sem mislila, hihi user posted image

(odgovor članu bmiki)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Februarke 2015
28.8.2014 12:11:35   
rakica82
zojaema tako je ja, v naslednji nosečnosti začutiš prej. Jaz sem zdej tretjič in že čakam kdaj bouser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?