Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sploh ne vem kdaj ga lahko ... baje da 9.dan po transferju, če je bil na 5.dan... Zame to pomeni v sredo... pa še ne vem, če si bom upala, ali bom rajši malo počakala...
Punce, nama je po postopkih ostalo ful vitaminov za boljše celice, za boljšo prekrvavitev, vgnezditev.. Od q10, DHEA, vitamin C, D, E, B, železo, selen, cink, multivitaminske,.... če katero zanima naj mi piše ZS.
Oh punce,jutri imam prvi uz po pozitivnem testu,tako me je strah...enkrat sem vsa pozitivna,drugic na tleh. Ne vem.se mi zdi kot da se nic ne dogaja v meni,pa se ta strah,da bo spet tako kot ze enkrat,ko na uz ni bilo videt zorodka. Drzte pesti
Nušika, ja jst pa še vedno čakam... krvni test šele v torek. Po moje bom kr jutri urinskega naredila, me preveč firbec matra. Če je prezgodaj, pa je... mam še enga za rezervo
Danes sem bila na ultrazvoku, ki ni pokazal nič dobrega. Videl je 3 slabe folikle, tako da mi je podaljšal dozo Puregona in Dipherelina za 3 dni. V nedeljo pa na ponoven UZ. Rekel je, da je dal manjšo dozo zdravil za 1. postopek, da vidi kako reagiram. Ker sem pa močnejše postave bo to verjetno premalo in vprašanje če bomo sploh prišli do transferja :(
Jutro bikca, Koliko so bili pa veliki folikli? Ne se obupat, jaz vem za punce, ki so imele samo en folikel, pa so prisle do punkcije in transferja. Tako, da upamo na najboljse
Bikca, tudi jaz mislim da ni še vse izgubljeno. Kot je rekla Mančula, na koncu koncev rabiš samo enega tapravega
Jaz sem danes nalulala eno rahlo črtico (šele 9.dan po transferju - čist preveč neučakana). Zdej pa samo upam, da to ni še ostanek stopke, ampak prvi znakec nosečnosti. Bom v soboto še enkrat probala, kaj bo.
Bikca, tudi moji so bili majhni, pa še zelo počasi so rastli baje. NA UZ so mi komentirali da gre zelo počasi, pa če je vedno tako... ampak sem bila prvič, nisem imela s čim primerjat .
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?